ورزشی

بیانیه وزارت ورزش در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، متن بیانیه وزارت ورزش به‌شرح زیر است:

بسم اللّه الرّحمن الرّحیم

ملت بزرگ و سرافراز ایران؛

بامداد امروز، رژیم کودک‌کش و اشغالگر صهیونیستی بار دیگر با نقض آشکار قوانین بین‌المللی و اصول انسانی، در اقدامی تجاوزکارانه و بزدلانه، برخی نقاط از خاک مقدس جمهوری اسلامی ایران، از جمله آسمان تهران و مناطقی دیگر را مورد حمله قرار داد.

وزارت ورزش و جوانان، به‌نمایندگی از خانواده بزرگ ورزش کشور، قهرمانان، جوانان و همه فعالان این عرصه، با تمام توان این اقدام تجاوزکارانه و تحریک‌آمیز را به‌شدت محکوم می‌کند و آن را نشانه‌ای از استیصال و درماندگی دشمنان این مرز و بوم در برابر عظمت و اقتدار ملت ایران می‌داند.

در این لحظات، ما با افتخار کنار نیروهای مقتدر مسلح جمهوری اسلامی ایران ایستاده‌ایم و اعلام می‌داریم که جامعه ورزش کشور، همچون همیشه، در صف نخست حمایت و دفاع از امنیت و عزت ایران اسلامی قرار دارد.

ورزشکاران، جوانان و قهرمانان این مرز و بوم، نه‌تنها در میادین افتخار می‌آفرینند، بلکه در دفاع از شرف و استقلال ایران عزیز نیز آماده و پادررکاب‌اند.

ملت بزرگ ایران به سربازان رشید خود در نیروهای مسلح ایمان و اعتقاد دارد و اطمینان دارد که فرزندان فداکار این سرزمین با صلابت، تدبیر و ایثار، پاسخی قاطع، دندان‌شکن و پشیمان‌کننده به هرگونه تجاوز خواهند داد.

رژیم صهیونیستی بداند که این‌گونه حرکات مذبوحانه، کوچک‌ترین خدشه‌ای به عزم و اراده ملت ایران وارد نخواهد کرد، بلکه وحدت ملی و آمادگی عمومی برای دفاع از کشور را بیش از پیش تقویت خواهد کرد.

پیروزی نهایی از آن ملتی است که بر حق ایستاده و با اتکا به ایمان، رهبری حکیمانه و توان فرزندان برومندش، راه مقاومت و عزت را برگزیده است.

وزارت ورزش و جوانان جمهوری اسلامی ایران

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

Fatal error: Uncaught TypeError: strtoupper() expects parameter 1 to be string, null given in /home/imbest/domains/avalkhabar.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Processor/Dom.php:101 Stack trace: #0 /home/imbest/domains/avalkhabar.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Processor/Dom.php(101): strtoupper(NULL) #1 /home/imbest/domains/avalkhabar.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Processor/Dom.php(68): WP_Rocket\Engine\Optimization\LazyRenderContent\Frontend\Processor\Dom->add_hash_to_element(Object(DOMElement), 2, '<!DOCTYPE html>...') #2 /home/imbest/domains/avalkhabar.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Controller.php(149): WP_Rocket\Engine\Optimization\LazyRenderContent\Frontend\Processor\Dom->add_hashes('<!DOCTYPE html>...') #3 /home/imbest/domains/avalkhabar.ir/public_html/wp-content/plu in /home/imbest/domains/avalkhabar.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Processor/Dom.php on line 101