اجتماعی

ارتباط مستقیم اعتیاد و ارتکاب سرقت‌ توسط معتادان

سه‌شنبه ۹ دی ۱۳۹۹ – ۱۶:۲۴ ارتباط مستقیم اعتیاد و ارتکاب سرقت‌ توسط معتادان

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت با بیان اینکه بین اعتیاد و ارتکاب جرایم، رابطه مستقیمی وجود دارد گفت: افراد معتاد انگیزه بیشتری برای ارتکاب سرقت های خرد، سرقت داخل خودرو و هنجارشکنی دارند.

ارتباط مستقیم اعتیاد و ارتکاب سرقت‌ توسط معتادان

به گزارش خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس، سرهنگ عبدالوهاب حسنوند رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت در یادداشتی با عنوان «رابطه اعتیاد با دیگر جرائم » آورده است:بین اعتیاد و ارتکاب جرائم، رابطه مستقیمی وجود دارد.

افراد معتاد انگیزه بیشتری برای ارتکاب جرائم دارند و جرائمی مانند سرقت از جمله سرقت های خرد، سرقت داخل خودرو و هنجارشکنی در این افراد بیشتر مشاهده می‌شود.

انحراف از یک معیار اجتماعی عارضه گفته می شود. اگر این عارضه رفع و درمان نشود، تبدیل به آسیب می‌شود و اگر آسیب اجتماعی اگر حل نشود، تبدیل به بحران می‌شود.

مصرف مواد مخدر یا سوء مصرف مواد، عارضه‌ای است که در بسیاری از افراد به آسیبی به نام اعتیاد که خود تشدیدکننده آسیب‌های دیگری مثل طلاق، سرقت، بیکاری و.. است، تبدیل می‌شود.

بسیاری از افرادی که به عنوان مظنون به دادسراها فراخوانده شده‌اند یا به عنوان متهم مدتی را در بازداشتگاه به سر برده‌ یا دورانی را در زندان سپری کرده‌اند، علاوه بر جرم خود، معتاد به یکی از انواع مواد مخدر هم بوده‌اند.

اعتیاد به مواد مخدر زمینه‌ساز ارتکاب بسیاری از جرایم در جامعه است.

فردمعتاد مجبور است مواد مخدر تهیه کند و تهیه مواد نیز هزینه‌بردار است و بدیهی است که هیچ خانواده‌ی سالمی حاضر نیست این هزینه را در اختیار فرد معتاد قرار دهد تا وی به خرید مواد افیونی مبادرت کرده و به دامنه‌ اعتیاد خود بیفزاید.

بنابراین اگر فرد معتاد منبع درآمد سالمی نداشته باشد، به افعال بزهکارانه رو می‌آورد تا از این راه هزینه‌های تهیه‌ مواد مخدر را فراهم کند.

معتادان در این حالت بیشتر مرتکب جرایم علیه اموال می‌شوند که به صورت خاص و عمده می‌توان به سرقت‌هایی اغلب در حد ناچیز اشاره کرد که با فروش اموال مسروقه بتوانند پول مورد نیاز مواد خود را برای چند وعده به دست آورند.

این افراد از ارتکاب جرایم بسیار مهم مانند کلاهبرداری‌های بزرگ و سرقت‌های باندی و مسلحانه و قتل و … عاجز هستند ولی مواردی در بین آنها مشاهده شده است که دارای ظرفیت جنایی بالایی هستند و با حالت خطرناکی که دارند حتی مرتکب قتل شخص صاحب مال در صورت مقاومت وی ، شده‌اند.

بنابراین با مطالعات و بررسی های به عمل آمده می توان گفت بین اعتیاد و ارتکاب جرائم، رابطه مستقیمی وجود دارد. افراد معتاد انگیزه بیشتری برای ارتکاب جرائم دارند و جرائمی مانند سرقت از جمله سرقت های خرد، سرقت داخل خودرو و هنجارشکنی در این افراد بیشتر مشاهده می شود».

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

پر بازدید ها

پر بحث ترین ها

بیشترین اشتراک

بازار globe

اخبار کسب و کار globe هفت گردون زمزم بایا لاستیک بارز رسپینا سفر می ایران فان بیمه البرز هفت گردون زمزم بایا لاستیک بارز رسپینا سفر می ایران فان بیمه البرز

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 5 =

دکمه بازگشت به بالا