ورزشی

لیگ قهرمانان آسیا| صعود قطعی الوحده، امیدهای تراکتور، ناامیدی السد/ دربی آسیایی با صدرنشینی استقلال

شبکه های اجتماعی ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

سلام کانال تلگرام
توئیتر

گروه: ورزشی ساعت: 14:01 منتشر شده در مورخ: 1400/02/10 شناسه خبر: 1729503 شرایط پیچیده تیمهای دوم صعود کننده؛ لیگ قهرمانان آسیا| صعود قطعی الوحده، امیدهای تراکتور، ناامیدی السد/ دربی آسیایی با صدرنشینی استقلال لیگ قهرمانان آسیا| صعود قطعی الوحده، امیدهای تراکتور، ناامیدی السد/ دربی آسیایی با صدرنشینی استقلال در پایان رقابتهای هفته پایانی لیگ قهرمانان آسیا در سه گروه، معادلات تیم های دوم صعود کننده به دور بعد مشخص و قابل پیش بینی شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با برگزاری هفته پایانی مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا در ۳ گروه معادلان صعود تیم‌های دوم بسیار پیچیده شده و مشخص شدن تیم‌های دوم صعود کننده بستگی به نتایج بازی‌های امشب دو گروه باقی مانده دارد.

سایت ساز با هوش مصنوعی سایت ساز با هوش مصنوعی

در پایان رقابتهای دیشب معادلات جدول اما قابل پیش بینی و محاسبه است.

تنها تیم دومی که از هم اکنون و بدون توجه با بازی‌های امشب صعود خود را قطعی کرده، الوحده است. الوحده با 13 امتیاز به عنوان اولین تیم دوم صعودش را قطعی کرده است.

الهلال و استقلال تاجیکستان برای قطعی کردن صعود خود در بازی امشب فقط نباید ببازند و با یک تساوی هم صعود خود را قطعی خواهند کرد.

تراکتور برای صعود باید امیدوار باشد یکی از دو بازی گروه C (گروه استقلال) مساوی شود.

السد در نیم قدمی حذف است. این تیم برای صعود تنها باید امیدوار باشد که یکی از دو تیم الهلال یا استقلال تاجیکستان با اختلاف 3 یا 2 گل ببازند و بعد تازه مانند تراکتورسازی تبریز امیدوار باشد یکی از بازیهای گروه C مساوی شود.

هرکدام از تیمهای الاستقلال الدحیل و الاهلی برای صعود حتما باید ببرند، هرکدام در صورت پیروزی، صعود خود را حداقل به عنوان تیم دوم قطعی می‌کنند و حتی ممکن است اول شوند. اما هر کدام در صورت مساوی قطعا حذف خواهند شد.

سایت ساز با هوش مصنوعی سایت ساز با هوش مصنوعی

تنها حالت برگزاری دربی آسیایی؛ صدرنشینی استقلال

با توجه به جدول اعلامی از سوی AFC و 10 احتمال برخورد تیم های صعود کننده به هم در مرحله یک هشتم نهایی احتمال برگزاری دربی آسیایی که 5 حالت ممکن احتمال داشت اتفاق بیفتد، با نتابج دیشب حالا تنها در یک صورت اتفاق خواهد افتاد. اگر استقلال موفق به شکست الشرطه عراق شود و الاهلی عربستان هم الدحیل قطر را ببرد در آن صورت استقلال به عنوان تیم اول و الاهلی به عنوان تیم دوم صعود خواهند کرد و طبق جدول تیم اول گروه C یعنی استقلال قطعا با تیم اول گروه E که پرسپولیس خواهد بود دیدار می کند.

بنا بر جدول AFC تیم دوم گروه C به پرسپولیس می خورد هم با دوم شدن احتمالی استقلال، برگزاری دربی آسیایی امکان داشت اما با صعود قطعی الوحده امارات این حالت ها به علت وجود نداشتن تیم دوم گروه E در بین تیم های صعود کننده در این 3 حالت خود به خود منتفی می شوند.

دربی آسیایی در صورت صعود استقلال و السد قطر و الوحده امارات به عنوان تیم های برتر دوم محقق می شد اما چون تفاضل گل السد از تراکتور کمتر است حتی در صورت باخت پرگل الهلال و استقلال تاجیکستان که غیرممکن هم به نظر می رسد، شرط صعود تیم ژاوی محقق نمی شود چرا که با شکست آن دو تیم و صعود تیم دوم گروه C (از بین استقلال و الاهلی و الدحیل) قرعه صعود به نام تیم دوم گروه B یعنی تراکتور خواهد خورد و السد قطعا در این حالت صعود نخواهد کرد.

انتهای پیام/

https://www.dana.ir/1729503 '); d.write(' اخبار مرتبط آخرین اخبار

خرید نهال خرید بلیط هواپیما تور کیش بازار '; document.body.innerHTML += t; } }, 100);

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

Fatal error: Uncaught TypeError: strtoupper() expects parameter 1 to be string, null given in /home/imbest/domains/avalkhabar.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Processor/Dom.php:101 Stack trace: #0 /home/imbest/domains/avalkhabar.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Processor/Dom.php(101): strtoupper(NULL) #1 /home/imbest/domains/avalkhabar.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Processor/Dom.php(68): WP_Rocket\Engine\Optimization\LazyRenderContent\Frontend\Processor\Dom->add_hash_to_element(Object(DOMElement), 2, '<!DOCTYPE html>...') #2 /home/imbest/domains/avalkhabar.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Controller.php(149): WP_Rocket\Engine\Optimization\LazyRenderContent\Frontend\Processor\Dom->add_hashes('<!DOCTYPE html>...') #3 /home/imbest/domains/avalkhabar.ir/public_html/wp-content/plu in /home/imbest/domains/avalkhabar.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Processor/Dom.php on line 101