اقتصادی

مجلس آرژانتین خواستار تحقیق درباره رسوایی میم کوین لیبرا شد

مجلس آرژانتین خواستار تحقیق درباره رسوایی میم کوین لیبرا شد

مجلس آرژانتین خواستار تحقیق درباره رسوایی میم کوین لیبرا شد

مجلس نمایندگان آرژانتین به ۳ لایحه تحقیق درباره مقامات دولتی مرتبط با رسوایی میم کوین لیبرا رأی دادند. این طرح‌ها شامل تشکیل کمیسیونی ویژه برای بررسی این میم کوین، احضار مقامات مختلف قوه مجریه و درخواست گزارش از دولت درباره لیبرا است.

مقامات احضار شده شامل رئیس دفتر ریاست جمهوری، وزیر اقتصاد، وزیر دادگستری و رئیس کمیسیون ملی اوراق بهادار هستند.

این اقدام پس از آن صورت می‌گیرد که خاویر میلی، رئیس‌جمهور آرژانتین، در فوریه از پروژه لیبرا حمایت کرد که منجر به افزایش و سپس سقوط شدید ارزش آن شد. میلی بعداً حمایت خود را پس گرفت و ادعا کرد از قبل از این پروژه اطلاعی نداشته است. هایدن دیویس، مدیرعامل شرکت سازنده لیبرا، اعلام کرد که مشاور میلی در این زمینه بوده است.

این تحقیقات با هدف بررسی احتمال آسیب به آرژانتین انجام می‌شود و کنگره خواهان فشار بر دولت میلی برای روشن شدن نقش آن در این توکن است.

دسترسی سریع به تازه ترین اخبار کریپتو
با نصب افزونه ارزدیجیتال
دانلود

سعید نادری

 مشاهده منبع خبر
the block

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا