پنجشنبه ۱ آبان ۱۳۹۹ – ۰۹:۱۳ استیضاح موقعیت را برای مظلومنمایی روحانی فراهم میکند
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: سوال و استیضاح، این موقعیت را برای رئیسجمهور و دولت فراهم میکند تا با فرافکنی بر موج هیجانان و احساسات سوارشوند و مظلومنمایی کنند.
عزتاله اکبری تالار پشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، در واکنش به طرح برخی نمایندگان و فعالان سیاسی برای برکناری، استیضاح یا استعفای رئیسجمهور گفت: این راهکارها نه تنها دردی از مردم دوا نمیکند بلکه باعث برهم زدن انسجام داخلی و متشنج شدن اوضاع سیاسی خواهد شد.
وی افزود: درست است که استیضاح حق نمایندگان مجلس است اما باید نتیجه بخش بوده و به حل مشکلات و بالا بردن انسجام ملی تبدیل شود نه اینکه مشکلی حادتر به مشکلات فعلی بیافزاید.
اکبری تالار پشتی تصریح کرد: سوال و استیضاح این موقعیت را برای رئیس جمهور و دولت فراهم می کند تا با فرافکنی بر موج هیجانان و احساسات سوارشوند و مظلوم نمایی کنند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی سوال از رئیسجمهور و استیضاح او را در شرایط کنونی بی حاصل دانست و گفت: عملکرد دولت در حوزههای مختلف داخلی و خارجی روشن است و اگراز منظر کارشناسی به آن نگریسته شود، کمترین دفاع برای آن وجود خواهد داشت و نکته مهم آنجاست که حتی افرادی که به آقای روحانی رای دادهاند امروز در صف منتقدان او قرار گرفتهاند و حتی او را به استعفا و کنارهگیری تشویق میکنند.
رئیس کمیسیون صنایع و معادن خاطرنشان کرد: استیضاح برای رئیس دولتی که عمر ۱۰ ماهه پایانی خود را طی میکند از نظرسیاسی تصمیم عاقلانه ای نیست و آورده خاصی برای نظام و مردم ندارد، به فرض محال با رای عدم صلاحیت، بجز رئیس جمهور سایر ارکان دولت تا چند ماه بر سر کار هستند و عملا سیاستها تفاوت چندانی نخواهد کرد.
وی گفت: ناتمام ماندن دولت دوازدهم به اعتبار سیاسی ایران در منطقه ضربه میزند و از سوی ناظران منطقهای به عنوان نشانهای از تزلزل نظام ایران تعبیر خواهد شد.
این نماینده مجلس افزود: اقتصاد کشور در حال حاضر به ثبات نیاز دارد و طرحهایی همچون سوال از رئیسجمهور و استیضاح، عامل بی ثباتی در بازار خواهد شد.
اکبری گفت: عوامل بیرونی به اندازه کافی اقتصاد کشور را ضربهپذیر کرده و نباید اجازه داد که عوامل سیاسی داخلی نیز به تضعیف اقتصاد اضافه شود و حاکمیت در حل مسائل اقتصادی ناکام بماند چرا که این ناکامی به پای نظام نوشته میشود نه یک رئیسجمهور یا جریان سیاسی وابسته به او.
این نماینده مجلس نفس وجود مجلس فعلی با گرایشهای انقلابی و کاملا متضاد با دولت را خود نوعی فشار بر دولت و بازدارنده بسیاری از مسائل دانست و گفت: این فشار مثبت اگر از حد خود فراتر رود به فشار منفی تبدیل میشود و اثرات مخربی در پی خواهد داشت.
اکبری در عین حال با بیان اینکه امکان اصلاح مسیر دولت از وضع اشتباه فعلی به شکل مبنایی بخصوص اصلاح و نقدپذیری در لایه یک دولت وجود ندارد، پیشنهاد کرد مجلس در جوی آرام و کارشناسی در همین مدت باقی مانده از عمر دولت برخی تصمیمات مفید و موثر را به آن بقبولاند، به شرط آنکه با بخش منصف و دلسوز دولت رابطه برقرار کند و از چالش حاد با بالادستیها اجتناب کند.
انتهای پیام/
بازار
اخبار کسب و کار
Error loading HTML