شنبه ۱ آذر ۱۳۹۹ – ۲۰:۵۳ اصلاح ساختاری بودجه، مبنای بودجه سال 1400 خواهد بود
رئیس جمهور کاهش مستمر اتکا بودجه به نفت در طول سال های دولت یازدهم و دوازدهم را از دستاوردهای بزرگ اقتصاد مقاومتی برشمرد و تاکید کرد: افزایش درآمدهای نفتی کشور صرف تامین امکانات برای تقویت زیرساخت های توسعه ای کشور خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، حجت الاسلام حسن روحانی عصر شنبه در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت با اشاره به بررسی دقیق لایحه بودجه در جلسات صبح و عصر دولت در هفته جاری، اصلاح ساختاری بودجه و توجه به محورهای اصلی آینده نگرانه در بودجه 1400 را ضروری دانست.
رئیس جمهور کاهش مستمر اتکا بودجه به نفت در طول سال های دولت یازدهم و دوازدهم را از دستاوردهای بزرگ اقتصاد مقاومتی برشمرد و تاکید کرد: افزایش درآمدهای نفتی کشور صرف تامین امکانات برای تقویت زیرساخت های توسعه ای کشور خواهد شد.
روحانی ادامه پرشتاب تکمیل پروژه های ریلی برای استفاده از ظرفیت ژئوپولتیک ایران، تقویت زیرساخت الکترونیکی کشور برای شتاب دهی به اقتصاد دانش بنیان و همچنین ادامه طرح های فقرزدایی را از جمله محورهای رویکرد آینده نگر در لایحه بودجه 1400 عنوان کرد.
انتهای پیام/
بازار
اخبار کسب و کار
در چارچوب رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، دو تیم بایرن مونیخ و آتالانتا به مصاف یکدیگر…
در چارچوب لیگ قهرمانان اروپا، دو تیم اتلتیکو مادرید و تاتنهام به مصاف یکدیگر رفتند.
در چارچوب رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، دو تیم بارسلونا و نیوکاسل به مصاف یکدیگر رفتند.
بر اساس این گزارش، در این حادثه دردناک علاوه بر علاوه بر عباسعلی و بتول…
در طول تاریخ، ایرانیان همواره برای پاسداری از سرزمین خود ایستادهاند و در شرایط سخت،…
بیش از سه هزار هنرمند بیانیه بیعت با سومین رهبر انقلاب را امضا کردند. در…