پنجشنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۹ – ۱۸:۰۴ اعطای وام قرض الحسنه به مدافعان سلامت
رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران از اعطای وام یکصد میلیون ریالی قرض الحسنه به مدافعان سلامت با همکاری سازمان اقتصاد اسلامی خبر داد.
به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، علیرضا زالی رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران در نشستی که با حضور اعضای هیأت مدیره سازمان اقتصاد اسلامی ایران و جمعی از مسؤولان برگزار شد، امضای تفاهمنامه بین ستاد مقابله با کرونا و این سازمان را اقدامی ارزشمند برای قدردانی از زحمات مدافعان سلامت عنوان کرد.
زالی با بیان اینکه سازمان اقتصاد اسلامی همواره در فقرزدایی با ابتنا به ارزشهای انقلاب اسلامی پیشتاز بوده است، از امضای این تفاهمنامه برای تکریم از مدافعان سلامت به عنوان فرزندان برومند کشور که از پیشقراولان نبرد با کرونا هستند، ابراز خرسندی کرد.
رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران ضمن با ارزش خواندن اقدام سازمان اقتصاد اسلامی، اظهار کرد: همه نهادهای سیاسی، اجرایی و اجتماعی کشور می توانند با تاثی از سازمان اقتصاد اسلامی در مسیر تکریم و حمایت از مدافعان سلامت گام بردارند.
وی همچنین با اشاره به تقارن روز امضای این تفاهم نامه با روز سالمند، جایگاه برجسته سالمندان در فرهنگ اسلامی و ایرانی را یادآور شد.
زالی با بیان اینکه بیش از هشت ماه از مبارزه جهادگران سلامت با ویروس کرونا می گذرد، گفت: امضای این تفاهمنامه میتواند به جبران بخشی از زحمات مدافعان سلامت بپردازد.
رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، ضمن تشکر از سازمان اقتصاد اسلامی، ابراز امیدواری کرد که در سایه امضای این تفاهمنامه شاهد برنامه های تشویقی دیگری برای جامعه عالی قدر کادر درمان باشیم.
در بخش دیگری از این نشست، علاءالدین میرمحمد صادقی رئیس هیأت مدیره سازمان اقتصاد اسلامی ضمن آرزوی سلامت و رفع بلا برای مردم کشور و جامعه اسلامی از زحمات ارزشمند کادر درمان قدردانی کرد.
وی همکاری با جهادگران سلامت را وظیفه این سازمان دانست و یادآور شد: از ابتدای تأسیس این سازمان تا کنون بیش از ده ها هزار نفر از این سازمان بهره گرفتهاند و این سازمان در ارائه خدمت به کشور توفیقات زیادی داشته است.
در ادامه این نشست عبدالله فرجی مدیرعامل سازمان اقتصاد اسلامی نیز با بیان اینکه طبق این تفاهم نامه ۸ هزار نفر از کادر درمان وامی به مبلغ ۱۰ میلیون تومان بدون کارمزد دریافت می کنند، هدف این سازمان را ترویج وام قرض الحسنه ذکر کرد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر هزار صندوق قرض الحسنه تحت نظارت این سازمان در حال فعالیتند، توضیح داد: سازمان اقتصاد اسلامی، در مرحله اول آمادگی پرداخت ۵ هزار وام به کادر درمان را دارد، همچنین با اعلام آمادگی چند صندوق تحت نظارت این سازمان در تهران، تعداد این وام ها به ۸ هزار می رسد.
مدیر عامل سازمان اقتصاد اسلامی در پایان ضمن قدردانی از یکایک کادر درمان که برای مقابله با ویروس کرونا تلاش میکنند، برای تمامی آنان آرزوی سعادت، سلامت و توفیق کرد.
در ادامه علی آقامحمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز ضمن اشاره به فداکاری ها و زحمات خالصانه کادر درمان، از آنان قدردانی کرد و اقدام سازمان اقتصاد اسلامی را گامی ارزشمند در مسیر تکریم از مدافعان سلامت عنوان کرد.
در بخش دیگری از این نشست، به منظور تجلیل از مدافعان سلامت به زالی رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران و ۱۵ نفر از کادر درمان به نیابت از تمامی جهادگران سلامت لوح تقدیر داده شد.
انتهای پیام/
بازار
اخبار کسب و کار
Error loading HTML
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، خط دفاعی استقلال به عنوان ضعیفترین تیم لیگ برتر…