اقتصادی

افتتاح ابر چالش جهش صادرات در سال جاری/پرداخت 3615 میلیارد تومان تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها

دوشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۹ – ۲۳:۱۲ افتتاح ابر چالش جهش صادرات در سال جاری/پرداخت 3615 میلیارد تومان تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها

آئین افتتاح ابر چالش جهش صادرات در سال جاری با حضور عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد.

افتتاح ابر چالش جهش صادرات در سال جاری/پرداخت 3615 میلیارد تومان تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، مراسم افتتاح چالش جهش صادرات امروز با حضور علی آقامحمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در خبرگزاری فارس برگزار شد.

ابر چالش جهش صادرات سازو کار پیوند هوشمند میان حل کنندگان چالش آوران برای تکمیل خلاءهای نوآورانه فن آوران و سیاستگذاران این مسیر با تکیه بر قدرت هوش جمعی امروز برگزار شد. شرکت پیشگامان وابسته به بنیاد تعاون بسیج با مشارکت شبکه قدرتمندی از حامیان ابر چالش کاهش صادرات را از ۲۰ دی ماه ۱۳۹۹ به مدت ۶ ماه افتتاح کرد.

در این بازه زمانی ۶ رویداد ایداتون برگزار خواهد شد، به اشتراک گذاشته می‌شود. حل کنندگان برتر موفق به دریافت جایزه ملی شهید فخری‌زاده می‌شوند. در این ابر چالش در مجموع به ارزش ۲۰ میلیارد تومان فرصت ویژه سرمایه سرمایه‌گذاری فراهم خواهد شد.

شرکت‌ها و سازمان‌های مرتبط به دنبال راه حل های نوآورانه و سیاست‌گذارانه در جهت حل چالش‌های جهش صادرات هستند، می‌توانند به نشانی زیر www.candooportal.com به شبکه 10 هزار نفره حل کنندگان کند و دسترسی یابند حل کنندگان علاقه‌مند به این موضوع نیز می‌توانند با دنبال کردن صفحه ابر چالش جهش صادرات در پلتفرم کندو در جریان آخرین فراخوان‌ها و رویدادهای مرتبط قرار می‌گیرند.

در این مراسم قشمی دبیر چالش صادرات گفت: امروز مراسم افتتاح چالش جهش صادرات با رویکرد فناوری‌های نوین برگزار می‌شود، یکی از چالشهای جهت صادرات برای صادرات زعفران باخزر برگزار می‌شود که به بهترین ایده ها جایزه شهید فخری‌زاده داده خواهد شد.

هم چنین حقی دبیر مجموعه پیشگامان گفت: کار ما در واقع تکمیل زنجیره تجاری تجاری سازی ایده تا ثروت است که با تجاری سازی راه حلهای مجموعه‌های دانش بنیان برای حل مسائل انجام می‌شود. از جمله این مسائل اتصال مسئله با مجموعه ارائه دهنده راه حل تمرکز روی ایده‌هایی که قابلیت حکمرانی نرم داشته باشند. زمینه‌های محیط محیط‌زیست مسکن و کسب و کار با اتصال صاحبان کسب و کار به صاحبان سرمایه صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری یکی از جدیدترین یکی از جدیدترین را میان شرکت‌های دانش بنیان است.

به گفته حقی، جهش تولید و جهش صادرات را دنبال می‌کنیم و برای کمک به حل مسئله صادرات ظرفیت شناسی از طریق اف تی پی انجام می شود، یعنی کسانی که شرکت می کنند باید حمایت مشخص و راه حل مشخص برای یک سوال معین داشته باشند.

وی گفت: مسائل صادرات را با نخبگان به اشتراک می‌گذاریم و راه حل ها را نیز از این طریق به دست می آوریم.

به گفته وی، خروجی شبکه ارائه دهندگان راه حل ایجاد ظرفیت برای حل مسائل است، زیرا به قول مقام معظم رهبری هر جا دست به سوی مردم دراز کرده‌ایم، مسائل حل شده است و در این زمینه هر کس صاحب دانش و ایده است می‌تواند قابلیت خود را به اشتراک بگذارد.

در این مراسم همچنین ملکی فر معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: این صندوق بر اساس مصوبه ۱۳۸۹ در قانون راه‌اندازی شد که راه اندازی آن در سال ۹۲ با سرمایه ۳۰۰ میلیارد تومان انجام شد، در آن موقع تعداد شرکت‌های دانش بنیان در کشور کمتر از ۵۰ مورد بود، اما اکنون این رقم به بیش از ۵۶۰۰ شرکت رسیده و باید تعداد شرکت‌های دانش بنیان به ۴۰۰ هزار شرکت برسد.

به گفته ملکی فر، 63 درصد از شرکت‌های دانش بنیان در زمینه تولید تولیدی در بخش نفت و گاز و صنایع غذایی و فولاد و خودروسازی فعالیت می‌کنند، صندوق نوآوری به استقبال جهش تولید رفته است، سرمایه سه هزار میلیاردی داشتیم از این سرمایه در سال گذشته ۲۶۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت کردیم.

به گفته معاون صندوق نوآوری و شکوفایی، امسال قرار است چهار هزار میلیارد تومان تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان بپردازیم که تاکنون سه هزار و ۶۱۵ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کرده‌ایم.

به گفته ملکی‌فر، به شرکت‌های دانش بنیان برای اجرای استانداردها تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان کمک بلاعوض پرداخت می‌شود، شرکتهایی که ثبت اختراع و پتنت داشته باشند، تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان به آنها کمک می‌کنیم، البته این شرکتها باید در نظر داشته باشند که قوانین پتنت در کشور مقصد مانند ترکیه را رعایت کنند، وگرنه جریمه‌های سنگین خواهد داشت.

به گفته ملکی فر، امسال ۱۱۰ نمایشگاه خارجی در کشورهای دیگر برگزار می‌شود و شرکت‌های دانش‌بنیان برای حضور در این نمایشگاه ها تا سقف ۱۲۰ میلیون تومان حمایت می‌شوند و برای حضور در پاویون نمایشگاه‌ها تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان به صورت بلاعوض به آنها پرداخت می‌شود.

ملکی فر همچنین گفت: چهارشنبه هفته جاری جلسه مجازی با مقامات افغانستان برگزار می‌کنیم، در حال حاضر صادرات ایران به افغانستان سالانه ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار است، در حالی که کشور افغانستان سالانه یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار در قالب گردشگر سلامت، توریست درمانی به کشور هند ارسال صادر می‌کند و اگر ما زمینه آن را فراهم کنیم با توجه به قرابت زبانی و فرهنگی ایران می‌تواند مقصد گردشگران سلامتی برای افغانستان باشد.

معاون صندوق نوآوری همچنین گفت: در همکاری با وزارت امور خارجه بازار جدید کشور کنیا در آفریقا را شناسایی کرده‌ایم که زمینه فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان فراهم می‌شود، سقف حمایت این صندوق از شرکت‌های دانش‌بنیان تا ۷۰ درصد هزینه‌ها و ۱۲۰ میلیون تومان خواهد بود.

انتهای پیام/ب

اخبار مرتبط

پر بازدید ها

پر بحث ترین ها

بیشترین اشتراک

بازار globe

اخبار کسب و کار globe هفت گردون زمزم بایا لاستیک بارز رسپینا سفر می ایران فان بیمه البرز هفت گردون زمزم بایا لاستیک بارز رسپینا سفر می ایران فان بیمه البرز

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − شش =

دکمه بازگشت به بالا