افزایش تورم خوراکیها برای دهکهای هزینهای + جدول
چهارشنبه ۵ شهریور ۱۳۹۹ – ۱۳:۲۷ افزایش تورم خوراکیها برای دهکهای هزینهای + جدول
گزارش مرکز آمار نشان می دهد، تورم نقطهای خوراکی، آشامیدنی و دخانیات برای دهک اول که پایین ترین دهک جامعه محسوب می شود از 23.5 درصد در تیرماه به 28.6 درصد در مرداد ماه افزایش یافته و گران شده است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، شاخص قیمت مصرف کننده کل کشور بر اساس دهکهای هزینهای مرداد ماه ١٣٩٩ نشان می دهد محدوده تغییرات تورم دوازده ماهه در گروه عمده «خوراکیها، آشامیدنیها و دخانیات» بین ٢١,٦ درصد برای دهک اول تا ٢٢.٣ درصد برای دهک نهم است.
طبق اطلاعات مرکز آمار تورم نقطه ای خوراکی، آشامیدنی و دخانیات برای دهک اول که پایین ترین دهک جامعه محسوب می شود از 23.5 درصد در تیرماه به 28.6 درصد در مرداد ماه افزایش یافته و گران شده است.
همچنین این افزایش قمیت در کالاهای غیرخوراکی نیز دیده می شود که سهم آن در دهک های مختلف متفاوت است.
طبق این آمار روند افزایشی تورم ادامه داشته و سفره معیشتی و مصرفی دهک های پایین کوچکتر می شود.
ضریب اهمیت خوراکی ها و کالاهای غیرخوراکی در دهک های درآمدی متفاوت است. برای دهک دهک اول خوراکیهای ضریب اهمیت 43.3 درصدی و برای دهک دهم این ضریب 17.22 درصد است.
انتهای پیام/ب
اخبار مرتبط
پر بازدید ها
پر بحث ترین ها
بیشترین اشتراک
بازار
اخبار کسب و کار