جمعه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ – ۱۰:۵۴ افزایش ضریب مشارکت شهری راهکار حل مشکلات تهران/ حکمرانی شهری تهران عقلایی شود
قائم مقام جامعه اسلامی مهندسین ضمن تاکید بر حکمرانی عقلایی در مدیریت شهری به عنوان راه حل گشایش مشکلات جاری شهر تهران گفت: شهر تهران علاوه بر اینکه بایستی در بعضی سطوح مدیریتی دچار دگرگونی شود، شیوه حکمرانی آن نیز باید با توجه به بایستهها و نیازهای اصلی شهر تهران دچار تحول گردد.
علیرضا خجسته پور قائم مقام جامعه اسلامی مهندسین در گفت و گو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، ضمن تاکید بر حکمرانی عقلایی در مدیریت شهری به عنوان راه حل گشایش مشکلات جاری شهر تهران اظهار داشت: شهر تهران علاوه بر اینکه بایستی در بعضی سطوح مدیریتی دچار دگرگونی شود، شیوه حکمرانی آن نیز باید با توجه به بایستهها و نیازهای اصلی شهر تهران دچار تحول گردد.
وی ضمن بیان اینکه شیوه نگاه به مولفههایی چون محیط زیست، زنان، بافتهای تاریخی و محیطهای تفریحی شهر تهران می تواند در بهتر شدن فضای تهران برای زندگی موثرتر باشد، گفت: خواه یا ناخواه تهران امروز با جمعیتی بالغ بر ۱۰ میلیون نفر متراکمترین و پرجمعیت ترین شهر کشور است که طبیعتا این مسئله معلول شرایط مختلف اجتماعی و اقتصادی هست که از نیم قرن گذشته کل کشور درگیر آن بود و در نتیجه مهاجرت به کلانشهرها و در راس آن شهر تهران را منجر شده است.
خجسته پور افزود: با پذیرش این واقعیت عقلایی که تهران پرجمعیت ترین شهر تهران است، میتوان با امکانات و سرمایههای مادی و معنوی موجود، این شهر را با همین جمعیت به شهری مطلوب تر برای زندگی تبدیل کرد.
قائم مقام جامعه اسلامی مهندسین افزایش ضریب مشارکت شهری را مهمترین راهکار حل بسیاری از معضلات جاری کلانشهر تهران قلمداد کرده و تصریح کرد: بهره گیری از فناوریهای نوین در حوزه مدیریت شهری میتواند آحاد شهروندان را در سهیم شدن برای داشتن شهری مناسبتر برای زندگی شریک کند.
وی در این زمینه با اشاره نمونههای موفق در حوزه حمل و نقل عمومی چون تاکسیهای اینترنتی گفت: کاهش تصدیگری شهرداری در بخشهای مختلفی چون حملونقل، ساخت و سازها و زیباسازی فضای شهری مبتنی بر رویکرد بهرهگیری از مشارکت مردمی و پرهیز از انحصارگرایی در پروژه های شهری، تهران را شهری مطلوب تر برای همه شهروندان و مردم کشور خواهد کرد.
انتهای پیام/
بازار
Error loading HTML
Error loading HTML