اجتماعی

افزایش 34 درصدی کشفیات موادمخدر/کشف ۱۰ تن «شیشه»

شنبه ۳ آبان ۱۳۹۹ – ۱۰:۱۴ افزایش 34 درصدی کشفیات موادمخدر/کشف ۱۰ تن «شیشه»

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا‌‌ ازافزایش 34 درصدی کشفیات مواد مخدر و کشف ۱۰ تن «شیشه» خبر داد.

افزایش 34 درصدی کشفیات موادمخدر/کشف ۱۰ تن «شیشه»

به گزارش خبرگزاری فارس،‌‌ سردار مجیدکریمی در نشست دوجانبه روسای پلیس مبارزه با مواد مخدر کشور جمهوری اسلامی ایران و ترکیه (از طریق ویدئو کنفرانسی) ضمن ابراز خرسندی از فرصت پیش آمده، اظهار داشت: امیدواریم بتوانیم با همکاری متقابل اقدامات مطلوب و مناسبی را در راستای مقابله با قاچاق مواد مخدر شاهد باشیم.

وی با اشاره با گزارش منتشر شده از سوی سازمان ملل متحد در خصوص وضعیت قاچاق مواد مخدر در سطح بین الملل، عنوان کرد: متاسفانه در شرایط جدید شیوع ویروس کرونا، شاهد رشد کشف ماده مخدر شیشه (متامفتامین) قاچاق از کشور افغانستان به ایران هستیم، به طوری که در 6 ماه نخست سال جاری، بیش از 10 تن شیشه (متامفتامین) از قاچاقچیان کشف شد.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا در خصوص علل افزایش قاچاق ماده مخدر شیشه از کشور افغانستان، تصریح کرد: حدود دو سال است در کشور افغانستان علاوه بر تولید تریاک، مرفین، هروئین و حشیش، شیشه (متامفتامین) نیز در حال تولید است که علت آن به صرفه بودن و قیمت پایین تولید در این کشور و بازار مناسب آن در کشورهای اروپایی، جنوب غرب و شرق آسیا است.

این مقام ارشد انتظامی با اشاره به سفر اخیر معاون مبارزه با مواد مخدر وزارت کشور افغانستان و هیات همراه به ایران، بیان کرد: طی جلسه های مشترکی که با مقامات پلیس مبارزه با مواد مخدر افغانستان در کشور ایران برگزار شد، طرف افغانستانی با تایید و اذعان به افزایش تولید متامفتامین، علت این افزایش را عدم کنترل نیروهای پلیس این کشور بر بخش هایی از افغانستان بیان کرد.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت مبارزه با قاچاق و ترانزیت مواد مخدر در ایران اشاره و خاطرنشان کرد: خوشبختانه شاهد افزایش 34 درصدی کشفیات انواع مواد مخدر توسط پلیس مبارزه با مواد مخدر در ورودی های مرزی کشور افغانستان و پاکستان به ایران هستیم.

وی در ادامه با تاکید بر ضرورت افزایش همکاری های متقابل و دو جانبه به اهمیت تبادل سریع اطلاعات بین پلیس های تخصصی دو کشور پرداخت و تصریح کرد: بر اساس توافقنامه های همکاری که در سنوات گذشته و در سطح وزارت کشور به امضا رسید، می توانیم در موضوعاتی نظیر شگردهای قاچاق و ترانزیت مواد مخدر، اطلاع رسانی وضعیت قاچاقچیان اتباع دستگیر شده، مقابله با قاچاق و جرائم امنیتی و … تبادل اطلاعات کنیم.

سردار کریمی خاطرنشان کرد: پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا آمادگی خود را برای فعال کردن گشت های همزمان مرزی، تشکیل تیم اطلاعاتی در خصوص پرونده های خاص، تشکیل کارگروه اطلاعاتی بین افسران عملیات و اطلاعات پلیس مبارزه با مواد مخدر دو کشور برای تبادل آخرین اخبار و اطلاعات موجود و … اعلام می دارد.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا با تاکید بر نقش افسران رابط مبارزه با مواد مخدر دو کشور در زمان همه گیری ویروس کرونا به ضرورت تبادل سریع اطلاعات بین دو کشور اشاره و عنوان کرد: اگر تبادل اطلاعات آنلاین و به موقع بین دو کشور برقرار شود، در انهدام باندها و سرشبکه های اصلی ترانزیت مواد مخدر می توان به موفقیت بیشتری دست یابیم.

در ادامه "ابراهیم حقی سعید اوقلو" رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر کشور ترکیه ضمن ابراز خرسندی از فرصت پیش آمده، هفته نیروی انتظامی را به همتای ایرانی خود تبریک گفت و افزود: برابر گزارشات بین المللی خوشبختانه شاهد موفقیت های روز افزون پلیس مبارزه با مواد مخدر نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با قاچاق و ترانزیت مواد مخدر در سطح منطقه هستیم.

وی گفت: از زمان همه گیری ویروس کرونا به علت بسته بودن مرزهای زمینی و هوایی، قاچاق مواد مخدر به کشور ترکیه بیشتر از طریق دریا صورت می گیرد و خوشبختانه در سال جاری با اقدامات مقابله ای مناسب پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا، شاهد کاهش ورود مواد افیونی از ایران به ترکیه هستیم.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر کشور ترکیه با اشاره به نقش و جایگاه پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا در سطح منطقه، خاطرنشان کرد: به دنبال ارتقاء همکاری های دوجانبه در راستای مبارزه با قاچاق مواد مخدر با پلیس مبارزه با مواد مخدر نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران هستیم و امیدواریم با اتمام شرایط جهانی متاثر از شیوع ویروس کرونا، در آینده ای نزدیک شرایط ملاقات های حضوری بین روسای پلیس دو کشور فراهم شود.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

پر بازدید ها

پر بحث ترین ها

بیشترین اشتراک

بازار globe

اخبار کسب و کار globe رسپینا لاستیک بارز ایران فان بیمه البرز هتل تارا

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − هفت =

دکمه بازگشت به بالا