Categories: اجتماعی

انتقاد از اطلاع‌رسانی ضعیف در حوزه کرونا/ نظارتی بر رعایت پروتکل‌ها نیست

جمعه ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ – ۲۳:۴۶ انتقاد از اطلاع‌رسانی ضعیف در حوزه کرونا/ نظارتی بر رعایت پروتکل‌ها نیست

عضو شورای راهبردی کمیته مقابله با کرونا گفت: اطلاع رسانی در حوزه کرونا راضعیف است.

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، زهرا نقوی با حضور در برنامه «گفت‌وگوی اجتماعی» درباره عملکرد کمیته مقابله با کرونا گفت : کمیته تلاش کرد ضعف سیستم اطلاع رسانی ، عدم هماهنگی و عدم اعتماد مردم به منابع خبری را به نوعی جبران کند . نقش ما اطلاع رسانی و آگاهی بخشی است و از این موضوع نمی توانیم فراتر برویم و با توجه به ابزارهایی که داریم سعی می کنیم این مسئولیت را در قالب های مختلف ارائه دهیم.

وی سیسستم اطلاع رسانی در حوزه کرونا راضعیف خواند، عنوان کرد : برای اولین بار حجم بزرگی از دستگاه های دولتی ، وزارتخانه ها و نمایندگان علمی و اجرایی کنار هم قرار گرفتند . فرآیند درست این بود که با وجود شکل گیری ستاد کرونا ، درصورت تدوین محتوایی که قرار است اجرا شود ، بلافاصله به تمام این سازمان ها منتقل شود.

عضو شورای راهبردی کمیته مقابله با کرونا ادامه داد : بخشی از این اطلاعات تولید شده باید از طرف سخنگو در اختیار مردم قرار گیرد اما یک فاصله زمانی این میان رخ داد که باعث شد هر شخصی با توجه به تجربه خود از بیماران اطرافش قضاوت کند یا به منابع خارجی روی آورند.

نقوی خاطر نشان کرد : اگر منابع داخلی نتوانند در بازه زمانی مشخص ، محتوای درست و شفاف را در اختیار مردم قرار دهند مردم راه دیگری ندارند جز این که به دیگران توجه کنند و اطلاعات مختلف را دریافت کنند که دارای تناقض فراوان است و موجب نگرانی آنها می شود .

وی لا انتقاد از عدم وجود نظارت بر اجرای پروتکل های بهداشتی ، اظهار کرد : ستاد مقابله با کرونا ، پروتکل ها را تصویب می کند اما هیچ گونه نظارتی بر اجرای آنها وجود ندارد .قوانین منقطع است و پیوستگی دیده نمی شود و از سوی دیگر وحدت رویه وجود ندارد.

عضو کمیته مقابله با کرونا در پاسخ به انتقادی درباره اینکه اطلاعات یکسان درباره درمان و راه های انتقال ویروس کووید 19 و… ارائه نشده است ، گفت : واقعیت این است که شناخت دنیا از این ویروس کامل نشده چرا که ویروس جدید و در طی زمان درحال تغییراست ، به معنای دیگر اطلاعات هنوز به قطعیت نرسیده است.

نقوی به مشکلات دیگر درباره تدوین پروتکل ها اشاره کرد و گفت : گروه های پر خطر ، حاشیه نشینان ، کولبران و کودکان کار نمی توانند پروتکل ها را رعایت کنند به همین دلیل وقتی صحبت از فرهنگ سازی می شود باید برای همه این گروه ها به صورت مجزا چاره ای اندیشید که این فرآیند را بسیار سخت و پیچیده می کند .

وی تاکید کرد : کمیته مقابله با کرونا حتی برای مقابله با ابعاد افسردگی در جامعه هم نشست هایی با حضور مردم شناسان و جامعه شناسان داشته و محتوا تولید کرده است .

تقوی در خاتمه از شیوه اطلاع رسانی درباره واکیسناسیون گلایه کرد و گفت : هنوز مشخص نیست چه میزان واکسن وارد کشور شده است ، آیا پزشکان و پرستاران واکسینه شده اند و واکسن های وارد شده طی چه پروسه ای و چه زمانی تزریق خواهند شد . درواقع این عدم اعتماد و نداشتن اطلاعات موجب می شود مردم پروتکل های منتشر شده را نپذیرند.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

پر بازدید ها

پر بحث ترین ها

بیشترین اشتراک

بازار

اخبار کسب و کار

موتور جستجوی avalkhabar

Share
Published by
موتور جستجوی avalkhabar

Recent Posts

واکنش باشگاه استقلال به لیست مازاد موسیمانه

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به منظور آگاهی و شفاف‌سازی در فرایند خبر رسانی…

1 ساعت ago

جلسه هیئت مدیره با وزیر ورزش / دنیامالی به پرسپولیسی‌ها قول مساعدت داد

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، رضا درویش مدیرعامل، محمد آخوندی رئیس و اعضای هیأت…

1 ساعت ago

تیم ملی نوجوانان در تورنمنت ۸ جانبه بلاروس شرکت می‌کند

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، با اعلام مهدی محمد نبی نائب رئیس فدراسیون فوتبال…

1 ساعت ago