اجتماعی

اهانت به پیامبر اسلام (ص)، یک خشونت نرم و یک اقدام کاملا فریبکارانه است

چهارشنبه ۱۹ شهریور ۱۳۹۹ – ۱۲:۳۴ اهانت به پیامبر اسلام (ص)، یک خشونت نرم و یک اقدام کاملا فریبکارانه است

آیت الله رئیسی، اهانت صورت گرفته به پیامبر اسلام (ص) را بیانگر اوج عصبانیت دشمنان اسلام از عمق نفوذ معنوی این دین الهی بر جان انسان‌ها در اطراف دنیا دانست و گفت: اهانت به پیامبر اسلام (ص)، یک خشونت نرم و یک اقدام کاملا فریبکارانه است.

اهانت به پیامبر اسلام (ص)، یک خشونت نرم و یک اقدام کاملا فریبکارانه است

به گزارش خبرنگار قضایی خبرگزاری فارس، آیت الله سید ابراهیم رئیسی در آیین آغاز سال تحصیلی جدید حوزه‌های علمیه تهران، اظهار کرد: انسان سالک اگر شناخت در حوزه‌های خداشناسی، دین شناسی، هستی شناسی و آسیب شناسی را پیشه کرد، یک انسان عالم و دانشمند است.

وی با اشاره به سخنان ائمه اطهار(ع) مبنی بر «الْعِلْمُ عِلْمانِ: عِلْمٌ مَطْبوعٌ وَ عِلْمٌ مَسْموعٌ»، گفت: فقیه به کسی گفته می‎شود که فقه در جان او نشسته باشد و سرشت او با فقه در هم آمیخته شود.

رئیس قوه قضاییه ادامه داد: یادگرفتن فرمول و برخورداری از یک حافظه قوی و استعداد سرشار برای محفوظات و یادگیری فرمول‌ها انسان را در جایگاه فقاهت قرار نمی‌دهد؛ بلکه فقیه کسی است که فقه در سرشت او جای گرفته و تمام رفتار او جلوه فقه باشد.

آیت الله رئیسی تصریح کرد: دلیل اینکه فقها جایگاه وارثان انبیاء در زعامت امور دین و دنیای مردم را دارند، آن است که فقه و آموزه‌های دینی در تمام وجود آنها جای گرفته است.

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه امروز بر این باوریم که همه زوایای زندگی انسان معاصر می‌تواند بهره‌مند از فقه باشد، بیان داشت: پرچمی که امام بزرگوار برافراشت و امروز هم دست جانشین به حق ایشان، رهبری معظم انقلاب اسلامی است، این است که ما مدعی آن هستیم که در این عالم مدنیتی به نام دین می‌خواهد شکل گیرد و این تمدن می‌تواند پاسخگوی نیاز‌های بشر باشد و مجموعه‌ای است که می‌تواند همه نیاز‌ها را پاسخ دهد.

آیت الله رئیسی تصریح کرد: چنین مطرح می‌شد که طی سال‌های قبل دوازده هزار سئوال فقهی از ناحیه قضات برای فقها مطرح شده بود که البته به بخش قابل توجهی از آنها پاسخ داده شده است و بخش‌های دیگری از این سؤالات نیز در حال پاسخگویی است.

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه فقه غنی ما پاسخگوی همه سؤالات می‌باشد و هیچ بن بستی در این رابطه وجود ندارد، گفت: پژوهش‌های حوزه‌های علمیه باید مبتنی بر این گرایش باشد که به سؤالات فقهی مرتبط با موضوعات قضایی، قانونگذاری و اجرایی پاسخ دهند.

وی با اشاره به ضرورت کادرسازی قضایی در حوزه‌های علمیه خاطرنشان کرد: یکی از منابع مهم کادرسازی برای قوه قضائیه، حوزه‌های علمیه و از جمله حوزه علمیه تهران است. ما به قضات عالم و عادل و متخلق به اخلاق نیاز داریم و حوزه‌های علمیه در این زمینه می‌توانند بسیار راهگشا باشند.

وی در ادامه با اشاره به نقش حوزه‌های علمیه در پاسخگویی متقن به سؤالات مدنی و حقوقی و کیفری، گفت: پژوهش‌های سطح سه و چهار در حوزه‌های علمیه می‌تواند به عنوان منابع تحقیقی برای دستگاه قضایی مدنظر قرار گیرد. بهترین پژوهش‌ها آن دسته از تحقیقات هستند که در دستگاه‌های قضایی، تقنینی و اجرایی کاربرد داشته باشند.

رئیس قوه قضائیه در ادامه با اشاره به نقش ارزشمند حوزه‌های علمیه در پاسخگویی به شبهاتی که از ناحیه دشمنان مطرح می‌‎شود، بیان داشت: اقدامات زیاد و مفیدی در رابطه با پاسخگویی به شبهات صورت گرفته است؛ اما با توجه به افزایش دامنه شبهه افکنی دشمنان باید حوزه‌های علمیه روز به روز در امر پاسخگویی به شبهات مجهزتر شوند و در این زمینه حرکتی فعال داشته باشند.

آیت الله رئیسی با اشاره به افزایش توجه مردم دنیا به ویژه جوانان غربی به دین و معنویت و فرهنگ غنی اهل بیت(ع) یادآور شد: اهانت صورت گرفته به برترین شخصیت جهان هستی، وجود مقدس پیامبر اعظم(ص) بیانگر نهایت استیصال اهانت کنندگان است. همچنین توجیه این اهانت به اسم آزادی بسیار بلاوجه است؛ چراکه آزادی به معنای صیانت از عقلانیت و علم و دانش بشر است؛ حال آنکه اهانت به پیامبر عظیم الشأن اسلام، اهانت به همه بشریت و همه انبیاء و تمام کتب آسمانی است. برای بشر مدنیتی جز در پرتو آموزه‌های پیامبر اسلام وجود ندارد.

وی در ادامه، اهانت صورت گرفته به پیامبر اسلام (ص) را یک خشونت نرم و یک اقدام کاملا فریبکارانه دانست و گفت: اهانت به وجود مقدس پیامبر اسلام یک حرکت جاهلانه و به مثابه سلب همه آزادی‌هاست. این خشونت نرم علیه آزادی بیان و علیه عقلانیت بشر محسوب می‌شود؛ چراکه پیامبر اسلام (ص) جلوه عقلانیت بشر است.

رئیس قوه قضائیه، اهانت صورت گرفته به پیامبر اسلام (ص) را بیانگر اوج عصبانیت دشمنان اسلام از عمق نفوذ معنوی این دین الهی بر جان انسان‌ها در اطراف دنیا دانست و تصریح کرد: آنها وقتی مشاهده می‌کنند که دین اسلام فارغ از فضای جغرافیایی در حال تسخیر قلوب مردم جهان است، اقدام به حرکت جاهلانه اهانت به وجود مقدس پیامبر اکرم (ص) می‌کنند و قطعا این اقدام جاهلانه از سوی همه بشریت و همه آزادیخواهان محکوم است.

ادامه دارد

اخبار مرتبط

پر بازدید ها

پر بحث ترین ها

بیشترین اشتراک

بازار globe

اخبار کسب و کار globe لاستیک بارز ایران فان بیمه البرز هتل تارا

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو − 1 =

دکمه بازگشت به بالا