برنامههای ستاد اربعین دانشگاه فرهنگیان/ از برگزاری دوره “دانشگاه اربعین” تا برپایی موکب مجازی سردار سلیمانی
چهارشنبه ۲ مهر ۱۳۹۹ – ۱۰:۰۲ برنامههای ستاد اربعین دانشگاه فرهنگیان/ از برگزاری دوره "دانشگاه اربعین" تا برپایی موکب مجازی سردار سلیمانی
معاون فرهنگسازی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان گفت: امسال با توجه به شیوع کرونا؛ دبیرخانه دائمی ستاد اربعین دانشگاه را جهت عمق بخشی به اندیشههای عاشورایی و معارف دینی و اخلاقی معلمان و دانشجو معلمان تاسیس کردیم.
محمد حفیظی معاون فرهنگسازی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان و دبیر اجرایی ستاد ملی اربعین دانشگاه در گفتوگو با خبرنگار تشکلهای دانشگاهی خبرگزاری فارس درباره برنامههای این ستاد به مناسبت ایام اربعین حسینی در فضای کنونی گفت: متاسفانه سطحی بودن فضای گفتمانی اربعین یکی از خلأهای کنونی جامعه است.
دبیر اجرایی ستاد ملی اربعین دانشگاه فرهنگیان ادامه داد: مقام معظم رهبری در سال گذشته خواستار گسترش و تعمیق روزافزون معنویت، تفکر و معرفت در اربعین شدند و فرمودند: "اهل فکر، اهل فرهنگ، اهل اقدام فرهنگی و فکری برای این حرکت عظیم بنشیند برنامهریزی کنند. امروز هدف هر مسلمان باید ایجاد تمدن نوین اسلامی باشد. ایجاد تمدن عظیم اسلامی هدف نهایی ماست و این راهپیمایی اربعین می تواند یک وسیله گویایی برای تحقق این هدف باشد."
حفیظی افزود: نظر به اهمیت تربیت عاشورایی و حسینی متولیان عرصه فرهنگ و حوزه تعلیم و تربیت، ضرورت دارد به این مسئله در ابعاد گوناگون و از منظرهای مختلف بنگرند و برنامه ریزیهایی در راستای جذب و مشارکت حداکثری با بهرهگیری از آثار و خیر و برکت این جریان موثر ایجاد کنند.
وی تصریح کرد: مسئله اربعین برای جامعه معلمین کشور میتواند احیا کننده و مروج فرهنگ عاشورا در خانوادهها و در بین دانشجویان باشد که از ضرورت بالایی برخوردار بوده و در صورت پرداختن به این مهم، اثرات بسیار مطلوبی در جامعه از آن انتظار میرود که متاسفانه در چندین سال اخیر آنطور که شایسته بوده به مسئله اربعین از منظر عمق بخشی و ماموریت ویژه معلمی نگاه نشده و عملاً به اربعین به عنوان یک فعالیت جمعی یا برنامه مستحب دینی نگاه شده است درحالیکه کنشگری در این حوزه و توجه به آن در آینده ای نزدیک می تواند اسباب تحقق تمدن نوین اسلامی را فراهم کند.
معاون فرهنگسازی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان اضافه کرد: امسال که به علت شیوع ویروس کرونا از فیض پیاده روی اربعین و زیارت حضرت سیدالشهدا(ع) محرومیم، مرکز بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان با مشارکت و همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه، دبیرخانه دائمی ستاد اربعین دانشگاه فرهنگیان را تاسیس و در آن با تبدیل کردن تهدیدهای تربیتی ایجاد شده ناشی از شیوع این ویروس به فرصت و تدوین و طراحی برنامههای ابتکاری با استفاده از ابزارهای موجود جهت عمق بخشی به اندیشههای عاشورایی و معارف دینی و اخلاقی معلمان و دانشجو معلمان اقدام کرده است.
حفیظی با بیان اینکه دبیرخانه دائمی اربعین دانشگاه فرهنگیان امسال تمام فعالیتهای اربعین را با عنوان پویش "سفیران حسینی(ع)" و در ۴ محور دنبال میکند؛ گفت؛ محور اول؛ دوره مجازی "دانشگاه اربعین" است که با سرفصل های «سیر تاریخی تحولات پیادهروی اربعین»؛ «رزمایش اربعین یا قیام گفتمان مقاومت علیه استکبار جهانی»، «شناخت ظرفیتهای تمدنی اربعین»، «نقش و جریانسازی انقلاب اسلامی در شکوفایی حماسه اربعین»، «شبکهسازی و سازماندهی گروههای فرهنگی و اجتماعی در بستر اربعین» و «مأموریتهای دانشجومعلمان برای تحقق تمدن نوین اسلامی در بستر اربعین» برگزار خواهد شد.
وی اضافه کرد: این دوره با ارائه و تدریس اساتید برجسته کشوری برای تمام معلمان، دانشجومعلمان، اساتید، کارکنان دانشگاه ها و دانشجویان دیگر دانشگاهها در سراسر کشور طراحی شده و علاقه مندان میتوانند تا ۷ مهرماه جهت ثبتنام در تارنمای http://www.cfu.ac.ir/arbaeen اقدام کنند.
وی تصریح کرد: از دیگر محور های فعالیت اربعین در دانشگاه فرهنگیان میتوان به برپایی موکبهای مجازی اربعین با نام سردار شهید سلیمانی، طرح جامع مواسات و همدلی و سوگواره اربعین حسینی(ع) نیز اشاره کرد.
حفیظی گفت: امیدواریم این اقدامات مورد رضایت حضرت حق، زمینه ساز ظهور حضرت حجت(عج) و در راستای تحقق انتظارات و منویات امام خامنه ای عزیز باشد.
انتهای پیام/
پر بازدید ها
پر بحث ترین ها
بیشترین اشتراک
بازار
اخبار کسب و کار