شنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۹ – ۱۳:۰۳ بیش از ۶۰ دفتر جامعه اسلامی دانشجویان: دولت ارادهای برای مهار قیمتها ندارد
دفاتر اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان اعلام کردند: دولت نشان داده نه تنها توان مهار قیمتها را نداشته بلکه ارادهای هم برای انجام آن ندارد و لازم است مجلس از تمامی ظرفیت های خود برای بهبود وضعیت معیشتی مردم استفاده کند.
به گزارش خبرنگار تشکلهای دانشگاهی خبرگزاری فارس، بیش از ۶۰ دفتر دانشگاهی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان طی بیانیهای پیرامون مسائل معیشتی مردم اعلام کردند: متاسفانه دولت نشان داده که نه تنها توان مهار قیمت ها، بلکه اراده ای هم برای انجام آن ندارد از این رو لازم است تا مجلس از تمامی ظرفیت های تقنینی و نظارتی خود برای بهبود وضعیت معیشتی مردم با به کارگرفتن این دولت پیر و فرسوده در مدت زمان باقی مانده استفاده کرده تا بتواند مفداری از امید از دست رفته را به جامعه بازگرداند.
متن این بیانیه به شرح زیر است:
"…الیوم یئس الذین کفروا من دینکم فلاتخشوهم و اخشون ألیوم أکملت لکم دینکم و أتممت علیکم نعمتى و رضیت لکم الاسلام دینا…
حدود ده ماه از زمان ریاست جمهوری آقای روحانی باقی مانده است. رییس جمهوری که پس از انتخاب و در شروع کار خود دچار حواشی بسیاری بود ولی بیش از پیش غرق در مسائل گذرا و حاشیه ای شده و از رسالت اصلی خود فاصله گرفته بود. فاصله ای که خود را در ابتدای سال ۹۷ سر باز کرد و منجر به گرانی بی حد و حصر ارز و دلار و کاهش ارزش پول ملی گردید. با خروج آمریکا از برجام و اجرای تحریم های ظالمانه علیه ملت شریف ایران شاهد احرای یک جنگ تمام عیار اقتصادی علیه جمهوری لسلامی ایران بودیم اما دریغ و صد دریغ از درک این شرایط توسط رییس جمهور محترم و اقدام عملی ایشان به عنوان فرمانده ی جنگ اقتصادی…
رییس جمهور محترم باید توجه می داشتند که دولت های ایشان، دولت های امید و انتظار مردم بودند و لذا نارسایی ها،کج روی ها و کم کاری های ایشان به شدت بر روی سرمایه ی اجتماعی نظام اثر گذار است و می تواند مردم را از صندوق های رای ناامید نماید.بی راه نیست اگر بگوییم علت اصلی مشارکت کمتر مردم در انتخابات دوم اسفند به علت همین نارسایی ها و در اعتراض به این کم کاری ها بوده است. نارسایی هایی که سرمایه اجتماعی نظام را پیش از همه هدف می گیرد و در وهله ی اول، حامیان روحانی، باید پاسخگوی انتخاب سراسر اشتباه خود باشند اما فرار از مسئولیت و عدم پاسخگویی سبب شده است که یا بی سر و صدا گوشه ی عزلت گزینند! یا با نهایت وقاحت و بی شرمی نامه و بیانیه صادر کرده و همه چیز را به گردن ولایت و نظام بیندازند و هزینه رویکرد سراسر اشتباه خود را از آبروی نظام پرداخت نمایند.
هنوز یادمان نرفته است که آقای جهانگیری در تبلیغاتشان برای انتخابات سال ۹۶ تا این حد وعده دادند که " طرحی داریم تا هیچ کس گرسنه نخوابد "، هنوز به خاطر داریم تخریب و تخطئه ناجوانمردانه رقبا توسط حامیان روحانی و ایجاد رقیب هراسی و حس القای ناکارآمدی، هنوز به خاطر داریم که رییس جمهور محترم با چه القابی منتقدین و معترضین خود را نوازش فرمودند، اما به جاست که هم اکنون آقای روحانی و حامیانش از خود بپرسند، چند درصد از این وعده ها محقق شده است؟ رقبای آقای روحانی و منتقدین وی در نزد مردم چه جایگاهی دارند و رییس جمهور چه میزان محبوبیت دارد؟
انتقاد های به حقی چون انتقاد به رویکرد ناکارآمد بی توجهی به ظرفیت ها و توانایی های داخلی و چشم دوختن صرف به مذاکره و تعامل خارجی،گره زدن ناکارآمدی های مدیریتی به تحریم های خارجی، عدم توجه به سیاست های اقتصاد مقاومتی، خوشبینی و اعتماد بیش از حد به دشمنان قسم خورده این کشور، افزایش نقدینگی،کاهش تولید ملی و در نتیجه کاهش ارزش پول ملی که هیچ گاه توسط رییس محترم جمهور و حامیان ایشان شنیده نشد و هم اکنون نیز که ناکارآمدی آنها اثبات شده است، به جای جایگزینی راهبرد ها و راهکار های قابل اعتنا، لجوجانه بر سیاست های اشتباه اصرار می ورزند و سبب می شوند تا اوضاع معیشتی مردم روز به روز وخیم تر گردد.
نارسایی های اقتصادی همزمان با بحران کرونا تشدید شد و آن قدر جلوتر رفت که نیمه اول سال ۹۹ را تبدیل به گرانترین نیم سال سی سال اخیر کند.
تورم افسار گسیخته، رانت های بی حد و حصر و واردات بیش از حد، عدم توجه به تحقق شعار سال،کاهش شدید ارزش پول ملی در نیمه اول سال، سیاست های اشتباه و تورم زا در تامین کسری بودجه، سیاست های اشتباه مدیریت بازار سرمایه،کاهش اعتماد مردم به دولت با پیشگویی های ساده لوحانه و غیر منطقی،بی توجهی و رهاکردن وزارت صمت به عنوان خط مقدم مبارزه با جنگ اقتصادی و عدم همراهی و هماهنگی با مجلس در انتخاب هر چه سریعتر وزیری متعهد و انقلابی،عدم سیاست مناسب در بازار خودرو و رشد سرسام آور قیمت ها، عدم مدیریت صحیح واردات که عدم تامین مواد اولیه کارخانه ها و افزایش نرخ بعضی از تولیدات داخلی را به دنبال داشته است و نیز هم چنین عدم مدیریت صحیح صادرات و قوانین مربوطه که باعث عدم بازگشت حجم عظیمی از ارز صادراتی به چرخه ی اقتصاد کشور شده است.
سیاست های اشتباه در تامین ارز دولتی کالاهای اساسی که باعث ناپدید شدن حجم عظیمی از ارزهای دولتی و هم چنین عدم تاثیر مناسب در حفظ قیمت کالاهای اساسی همه و همه از دستاوردهای دولت هستند و آقای رییس جمهور در واکنش به این اوضاع، با فرار به جلو،می فرمایند: «آدرس غلط به مردم ندهید. ریشه مشکلات، واشنگتن دی سی است.»
گذشته از آن که این نظر با اظهار نظر های قبلی آقایان وزرا و خود آقای رییس جمهور در تناقض است اما آیا آقای رییس جمهور با بررسی های کارشناسی به این نتیجه رسیده اند؟ اگر جواب مثبت است بهتر است توضیح دهند که چرا هفت سال از عمر یک ملت را صرف مذاکره با قدرت های بد عهد نموده و با کمال خوشبینی به جای خدا،به کدخدا دل بسته اند؟ چرا تا آب خوردن ملت را به مذاکره با آمریکا گره زدند و از تکیه به توانایی داخلی، پرهیز نمودند؟
بر فرض که صحبت های آقای رییس جمهور درست باشد، آیا جناب رییس اندکی تامل کرده اند که این حرف ها چه هزینه هایی را برای کشور ایجاد می کند؟ هر کسی که اندکی سواد سیاسی داشته باشد می داند که کوچکترین اظهار عجز و ناتوانی گرای تحریم ها و محدودیت های بیشتر برای یک کشور است. چه رسد به اینکه مدیریت تکنوکراتی ضعیف خود را به گردن تحریم بیندازیم و از آسیب یابی و نقد خود جلوگیری کنیم و در واقع به جای حل مشکل،صورت مسئله یعنی مدیریت ضعیف خود را پاک کنیم.
آقای روحانی در حالی خود را در مشکلات کنونی تبرئه میکند و همه مشکلات را به آمریکا نسبت میدهد که مردم به خوبی تاثیر سیاست گذاریهای وی در سالهای اخیر را لمس کردهاند.
توقف پروژه مسکن مهر که تاثیر ویژه ای در افزایش قیمت خانه برای مردم داشته، عدم اهتمام به دریافت مالیات از جریانهای قدرت و ثروت، سیاستهای مذبذبانه در از بین بردن سهمیه بندی کارت سوخت و احیای مجدد آن، بی توجهی به ساخت پالایشگاه و پتروپالایشگاهها که میتوانست وابستگی ایران به نفت را به شکل محسوسی کم کند، عدم ارتباط با کشورهای همسایه و شرق و… تنها بخشی از سوتدبیرهای غربگرایان در هفت سال گذشته است.
متاسفانه دولت نشان داده که نه تنها توان مهار قیمت ها، بلکه اراده ای هم برای انجام آن ندارد از این رو لازم است تا مجلس از تمامی ظرفیت های تقنینی و نظارتی خود برای بهبود وضعیت معیشتی مردم و به کارگرفتن این دولت پیر و فرسوده در مدت زمان باقی مانده نماید تا بتواند مفداری از امید از دست رفته را به جامعه بازگرداند.
نیز، مسائل فرهنگی از جمله مسایل مهم هستند و در کنار مسائل اقتصادی، مجلس می بایست به مسائل فرهنگی نیز توجه ویژه داشته باشد، بنابر شواهد و قرائن، ابعاد مختلف سند 2030 در برخی مدارس، عامدانه یا جاهلانه اجرا می شود و پادگان هایی فراهم شده است تا بودجه ی نظام اسلامی، سرباز های تمدن غربی تربیت یابند! مجلس می بایست این خطر را جدی گرفته و هم در بعد ایجابی و هم در بعد سلبی وارد میدان شود. مسائل فرهنگی دیگری نیز از جمله ازدواج جوانان، جمعیت و فرزندآوری نیز هستند که باید مورد توجه ویژه مجلس قرار بگیرند.
در زمینه مسائل بین الملل شاهد هستیم که نظام سلطه و در رأس آن دولت تروریست آمریکا همچنان به اعمال فشار حداکثری علیه ملت عزیز ایران ادامه می دهد و از هیچ چیز ابا ندارد. و از طرفی شاهدیم که نه تنها اقدام درخوری برای مقابله با جسارت های این دولت خبیث و همدستان آن توسط دولت و دستگاه دیپلماسی کشور انجام نشده است، بلکه کلی گویی ها و اظهارات غیر کارشناسی دولتمردان باعث تشجیع و تشویق دشمن به اعمال زور و فشار های بیشتر است.
از مجلس انتظار داریم به نمایندگی از ملت غیور ایران، هرچه زودتر پاسخی قاطع به اقدامات دولت های غربی، علی الخصوص دولت جنایتکار آمریکا داده و در این راستا تکلیف خود را با جسد معامله ای بی فرجام، به نام برجام، روشن کند.
جامعه اسلامی دانشجویان، به عنوان بزرگترین اتحادیه دانشجویی کشور، به رصد عملکرد مجلس یازدهم به مانند سایر ارکان نظام خواهد پرداخت و در صورت مشاهده خطا یا کوتاهی، با ارایه راهکارهای اجرایی، مطالبه گرانه خواهان رفع آنها خواهد بود و در صورت لزوم به وظایف خود به عنوان یک تشکل انقلابی عمل خواهد کرد.
"و السلام علی من اتبع الهدی
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ارومیه
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ایلام
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه امام خمینی (ره) قزوین
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه الزهرا
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اردبیل
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ازاد تبریز
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ازاد تهران جنوب
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد خمینی شهر
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد قم
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ازاد همدان
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد مشهد
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا همدان
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه بیرجند
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه بناب
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تبریز
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواری
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه خلیج فارس بوشهر
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه رازی کرمانشاه
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه زابل
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه باهنر کرمان
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شیراز
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید رجایی تهران
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعت نفت اهواز
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی بیرجند
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی سهند تبریز
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی خواجه نصیر
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی قم
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی سیرجان
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اراک
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شیراز
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمان
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه همدان
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه کاشان
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ملایر
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه هنر اصفهان
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید مدنی آذربایجان شرقی
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه مراغه
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه منتظری مشهد
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه گلستان
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ولیعصر رفسنجان
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان اصفهان
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان مشهد
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان یزد
انتهای پیام/
بازار
اخبار کسب و کار
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مستند «آذرآبادگان» به کارگردانی حامد کلجهای و تهیهکنندگی مصطفی…