يکشنبه ۲۳ شهریور ۱۳۹۹ – ۱۰:۳۳ بی تدبیری در مدیریت بازار
دولت باید مدیریت اقتصاد و بازار را در دست بگیرد، تنها راه دولت نیز برای مدیریت بازار توجه به اقتصاد درون زا است؛ معادله ای که دولت از آن مغفول مانده است.
به گزارش خبرگزاری فارس، لطفالله فروزنده دهکردی، معاون رئیسجمهور سابق در یادداشتی که در اختیار فارس قرار داده، افزایش سرسامآور قیمتها و عدم مدیریت بازار توسط دولت را مورد انتقاد قرار داده است.
متن کامل یادداشت فروزنده از این قرار است:
بیتدبیری مسئولان و غایب بودن دولت محترم در مدیریت بازار و اقتصاد کشور اسباب تورمی لجامگسیخته را مهیا نموده است، مردم در فشار اقتصادی ناشی از بیتدبیری ها قرار دارند، دولت به عنوان متولی نظام اقتصادی امروز گوشه عزلت را انتخاب کرده و بازار را به دست اغیار سپرده است. افزایش قیمتها امروز نه ماهانه و نه هفتگی است، بلکه در بعضی از بخش ها به ساعتی رسیده است. دولت در این برهه کجاست ؟ حل مشکل کسری بودجه دولت که نباید به پای مردم نوشته شود. مردم که نباید پاسخگویی مدیران کوتوله دولت باشند.
دولت باید مدیریت اقتصاد و بازار را در دست بگیرد، تنها راه دولت نیز برای مدیریت بازار توجه به اقتصاد درون زا است معادله ای که دولت از آن مغفول مانده است. حجم نقدینگی امروز به مرز خطرناکی رسیده است. همین پول غیرمولد عامل تورم لجام گسیخته هم می شود، اگر دولت مدیریت بازار مالی را به مدیران کوتوله اش واسپاری نمیکرد امروز شاهد این اوضاع نبودیم.
روزانه بالغ بر هزار میلیارد تومان نقدینگی افزایش می یابد این نقدینگی باید به سمت تولید هدایت گردد نه به سمت بازار ارز و سکه که توسط دولت به منظور تامین کسری بودجه دولتی بستر آن فراهم گردیده است و امروز تمام ملت گریبان گیر آن شدهاند. اقتصاد درون زا نباید فقط در کلام مسئولان باشد باید عینی سازی گردد باید تولید تقویت گردد، خامفروشی متوقف شود، ما هزاران کارخانه غیر فعال در کشور داریم خود دولت بیاید مدیریت تامین مواد اولیه را برای این واحد های تولیدی برعهده بگیرد، تولید را حمایت کند اقتصاد را در درونزا نماید نه اینکه صرفاً شو انتخاباتی برگزار کند و با کاغذ پاره ای به نام برجام قول رونق اقتصادی به مردم بدهد، حال آن که همه هم شاهد ناتوانی دولت آقای روحانی در ایجاد رونق اقتصادی هستیم.
موضوع دیگر مبارزه با باندهای هدایت شده از سوی غرب به منظور ایجاد ناامنی اقتصادی در کشور می باشد لازم است سازمان های اطلاعاتی کشور فعالتر وهوشیار تر از گذشته عمل نمایند و در کوتاهترین زمان دست این عناصر را از اقتصاد کشور کوتاه کنند. اقتصاد کشور امروز هدف حمله کشورهای قرار گرفته که دم از حقوق بشر می زنند، دم از اقتصاد آزاد می زنند، اما امروز حتی اجازه ورود دارو را هم به کشور گرفته اند، لذا ما باید اقتصاد مقاومتی را هدفگذاری و دنبال کنیم، در تولید رونق و جهش ایجاد کنیم و اقتصاد تولیدی در کشور را حمایت کنیم.
نکته آخر اینکه عناصر خود فروخته و مخل ثبات بازار بدانند که به زودی دست آنها برای همیشه از اقتصاد کشور بریده خواهد شد. دولت نیز در این شرایط باید به سرعت مدیریت بازار را در دست گرفته و از افزایش ناگهانی و غیر منطقی قیمتها جلوگیری کند، مردم باید احساس آرامش کنند باید ثبات اقتصادی داشته باشند.
انتهای پیام/
بازار
اخبار کسب و کار
Error loading HTML
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، اردوی آمادهسازی تیم ملی فوتبال زنان ایران به منظور…