تبیین نسبت دین و تخصص دانشجو از الزامات وحدت حوزه و دانشگاه است
سهشنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۹ – ۱۳:۲۳ تبیین نسبت دین و تخصص دانشجو از الزامات وحدت حوزه و دانشگاه است
معاون نهاد رهبری در دانشگاه تهران با بیان اینکه حوزه و دانشگاه دو رکن و و دو بال مهم و موثر در تعالی و رشد جامعه اسلامی هستند، گفت: تبیین نسبت بین دین و میدان تخصصی دانشجو از الزامات وحدت حوزه و دانشگاه است.
حجت الاسلام مهدی هدایتی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران در گفت وگو با خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری فارس، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره آیت الله مفتح شهید پرچمدار وحدت حوزه و دانشگاه و شهدای جهاد علمی گفت: حوزه و دانشگاه دو رکن و و دو بال مهم و موثر در تعالی و رشد جامعه اسلامی هستند که ایجاد وحدت آرمانی بین این دو مرکز از دغدغههای مهم و ابتکارات حضرت امام خمینی رحمت الله علیه بود.
مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان مرکز پردیس کشاورزی کرج افزود: هرگاه حوزه و دانشگاه به سمت دینی شدن علوم خود گام بردارند به وحدت حقیقی دست یافتهاند. ایجاد دانشگاه اسلامی و تعامل علم و دین برای تحقق یک جامعه اسلامی پیشرفته از ثمرات این وحدت است.
این استاد معارف دانشگاه ادامه داد: صرفاً با گنجاندن چند درس از دروس معارف اسلامی و اخلاق و غیره نمی توان از وحدت دم زد. یکی از یکی از الزامات وحدت حوزه و دانشگاه تعریف نسبت بین دین و میدان تخصصی استاد و دانشجو است.
وی تاکید کرد: اسلامی شدن دانشگاه در یک جنبه تبیین ارتباط رسالت دانشجو و استاد با رسالت انبیا علیهم السلام و نقش دانشگاهیان در زمینه سازی ظهور و قرار گرفتن در طرح و نقشه امام زمان علیه السلام برای ایجاد تمدن نوین اسلامی است.
حجت الاسلام هدایتی تصریح کرد: تربیت جوان مومن انقلابی و لبیک عملیاتی به منویات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب در دانشگاهها زمانی محقق خواهد شد که علم برای دانشجو تقدس پیدا کند و استاد بتواند دانشجو را به جهاد علمی و مقدسی سوق دهد که این جهاد علمی به تعبیر مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب موجب بیمناکی و ناکامی دشمن است .
وی گفت: اکنون فعالیت مراکز علوم اسلامی دانشگاهیان در دانشگاه ها نقش مهمی را در ایجاد دانشگاه اسلامی و تربیت نیروی جوان و جوان مومن انقلابی ایفا کرده است.
انتهای پیام/
پر بازدید ها
پر بحث ترین ها
بیشترین اشتراک
بازار
اخبار کسب و کار