تحریمها با خواهش و تمنا از آمریکا رفع نمیشود/ عدم توجه وزارت خارجه به دیپلماسی اقتصادی
سهشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ – ۲۲:۵۳ تحریمها با خواهش و تمنا از آمریکا رفع نمیشود/ عدم توجه وزارت خارجه به دیپلماسی اقتصادی
سخنگوی سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: راه رفع تحریمها این نیست که با خواهش و تمنا از آمریکا درخواست کرد، این راه شکست خوردهای است.
به گزارش خبرنگار تشکلهای دانشگاهی خبرگزاری فارس؛ سیدحسین نقوی حسینی سخنگوی سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در چهارمین شب از ویژه برنامه «پلاک دیپلمات» بسیج دانشجویی شریف گفت: سیاست خارجه در جمهوری اسلامی ایران همچون سایر کشورهای دیگر دارای سطح بندی های مختلف بوده که تعریف شده است.
وی افزود: سیاست های خارجه در سطح کلان ابتدا در مجلس تصویب و سپس توسط قوه مجریه اجرا و در مواقعی اجرا نمیشود!
این نماینده سابق مجلس ادامه داد: مجلس یازدهم با بازدید از وزارت خانه ها در کشورهای مختلف چند برنامه از جمله دیپلماسی اقتصادی را در سیاست های اصلی وزارت خارجه قرار داد ولی هنوز نگاه سیاسی در وزارت خارجه حاکم است؛ در صورتی که بحث اقصادی از مهم ترین بحث های سیاست خارجه کشورهای دیگر است.
وی ادامه داد: حوزه سیاست خارجه فقط غرب نیست. دنیا حوزه های بسیار فراوانی دارد. حوزه های اقتصادی آمریکا لاتین، آفریقا و آسیای شرقی بسیار بزرگ و دارای ظرفیت های زیادی است.
نقوی حسینی با اشاره به ورود مجلس به مسئله برجام، تاکید کرد: توافق در جایگاه خود بسیار خوب است ولی توافقی که نتیجه و ثمرهای داشته باشد.
این نماینده سابق مجلس اظهار داشت: در زمان توافق برجام؛ مسولان بنادر دریایی در مجلس مخالف برجام بودند بدلیل اینکه اعتقاد داشتند ایران تازه در این راه در حال پیشرفت است و تازه دارد راه میافتد و توافق میتواند ضربه به پیشرفت ما بزند.
وی گفت: راه رفع تحریمها این نیست که با خواهش و تمنا از آمریکا درخواست کرد، این راه شکست خوردهای است.
نقوی حسینی یادآور شد: سیاست های کلان انقلاب و راهبردی امام و رهبری این نیست که برای رفع تحریم دست به دامن آمریکا شد. راه رفع تحریم قوی شدن است. همانطور که این راه در راهبردهای دفاعی مثل موشک جواب داده است.
وی با انتقاد از بی توجهی مسئولان به ظرفیت منطقه گفت: پاکستان یکی از بزرگترین تولیدکننده های گندم جهان است ولی مسئولین کشاورزی کشور هنوز گندم را از استرالیا وارد میکنند.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
پر بازدید ها
پر بحث ترین ها
بیشترین اشتراک
بازار
اخبار کسب و کار