جمعه ۱۱ مهر ۱۳۹۹ – ۱۴:۵۴ تخصیص 50 هزار میلیارد تومان برای 13 رشته آسیبدیده در زمان کرونا
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: دولت 50 هزار میلیارد تومان برای 13 رشته آسیبدیده در بحث شیوع کرونا در نظر گرفت که 3 رشته هتلها، آژانسهای خدمات گردشگری و صنایع دستی مربوط به حوزه این وزارتخانه میشود.
به گزارش حوزه پارلمانی خبرگزاری فارس به نقل از خانه ملت، علیاصغر مونسان وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به کمکهای دولتی برای حمایت از مشاغل آسیب دیده از کرونا در حوزه صنایع گردشگری گفت: دولت حدود 50 هزار میلیارد تومان برای 13 رشته آسیب دیده در بحث شیوع کرونا در نظر گرفت که 3 رشته هتلها، آژانسهای خدمات گردشگری و صنایع دستی مربوط به حوزه این وزارتخانه میشود.
وی با بیان اینکه بیش از 220 میلیارد تومان تاکنون پرداخت شده است، افزود: حدود 600 میلیارد تومان پرونده اکنون در بانک در حال بررسی است و حدود 1000 میلیارد تومان هم درخواست شده که مسیر قانونی خود را طی میکند.
مونسان تاکید کرد: بسیاری از مشاغل حوزه گردشگری پیش از شیوع کرونا تسهیلاتی را دریافت کرده بودند که یا در حال پرداخت اقساط آن بودند و یا به تازگی با اتمام پروژه خود در حال بهرهبرداری و آغاز باز پرداخت اقساطشان بودند که متاسفانه با شیوع کرونا مواجه شدند، بنابراین برای کمک به این افراد درخواست فرصت و امهال اقساط شد و این فرصت زمانی هم اکنون به پایان رسیده و براین اساس در تلاشیم تا در قالب یک بسته جدید این امهال تا پایان سال تمدید شود.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ضمن تاکید براینکه امهال بازپرداخت اقساط از اصل پرداخت وام حمایتی دولت برای این افراد مهم تر است، گفت: اگرچه اقدامات حمایتی در دنیا از حوزه صنایع گردشگری در تراز بالاتری نسبت به ایران قرار دارد و مشکل بودجهای و تحریمها اجازه چنین کاری را به ما نمیدهد.
وی بیان کرد: بخشهای گردشگری از ما انتظار امهال مالیاتی و پرداخت حق بیمه کارفرما توسط دولت هستند اما این امکان برای ما فراهم نیست زیرا دولت در درآمدهای بودجه عمومی خود گرفتار شده و به شدت با کاهش درآمدی مواجه شده است.
مونسان با اشاره به اینکه براساس آخرین آمار حوزه گردشگری تا پایان مردادماه 12 هزار میلیارد تومان ضرر و زیان دیده است، افزود: تا آخر مهر ماه هم آمار جدید را در این مورد ارائه خواهیم کرد. حدود 1 میلیون و 300 هزار نفر شاغل به صورت مستقیم در حوزه صنعت گردشگری وجود داشت که دو سوم آنها به دلیل شیوع کرونا شغل خود را از دست دادهاند و مهمتر از آن در این زنجیره بزرگ بیش از دو برابر به صورت غیر مستقیم بیکار شدهاند.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه آیا با رعایت یک سری از پروتکلها امکان برقراری سفرها و جذب توریست وجود ندارد، گفت: از نظر ما این موضوع امکانپذیر است اما متولی اصلی تصمیمگیری در این مورد ستاد مبارزه با کروناست و مصوبات آنها از لحاظ قانونی برای همه لازم الاجراست.
وی تاکید کرد: ما بحث سفرهای مسئولانه و هوشمند را مطرح کردیم یعنی در قالب تورهای گروهی که نحوه نشستن در اتوبوسها و نحوه اقامت در هتلها و محلهای توریستی منطبق با پروتکلها باشد اما ستاد مبارزه با کرونا باید با این پیشنهاد موافقت کند و ما مشکلی با جذب توریست براساس این پروتکل ها نداریم.
انتهای پیام/
بازار
اخبار کسب و کار
Error loading HTML
Error loading HTML
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، پابلو مافئو، مدافع آرژانتینی تیم خیرونا در 2017، در…