توسعه شبکه بزرگراهی کشور به ۲۰۰۰۰ کیلومتر در سال 1400
پنجشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۹ – ۲۳:۵۵ توسعه شبکه بزرگراهی کشور به ۲۰۰۰۰ کیلومتر در سال 1400
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه ظرفیت فرودگاههای کشور تا پایان دولت به ۷۵ میلیون مسافر در سال افزایش خواهد یافت، گفت: اگر مانعی پیش نیاید میتوان تا پایان دولت بزرگراههای کشور را به ۲۰ هزار کیلومتر توسعه داد.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، محمد اسلامی در سیوسومین پویش ملی تدبیر و امید برای جهش تولید، بیان کرد: حجم، نوع و تعدد طرحهای عمرانی در سطح کشور بهصورت گسترده در حال انجام است و ما برای ارتقاء شاخصهای زیرساختهای حمل و نقل گامها موثری برداشتهایم.
وی گفت: حجم آزادراههای کشور بهویژه آزادراههایی که کلیدی هستند و مسیرهای ترانزیتی و کریدوری کشور را تکمیل میکنند، از ابتدای دولت یازدهم تا پایان دولت، بالغ بر ۵۰ درصد افزایش مییابد یعنی از دو هزار و ۱۰۰ کیلومتر آزادراه فعلی به حدود سه هزار و ۲۰۰ کیلومتر خواهیم رسید و این روندی است که در ماههای آینده نیز ادامه خواهد داشت.
اسلامی آزادراه کنارگذر شرق اصفهان را قطعهای مهم، اثرگذار و استراتژیک در شبکه آزادراهی کشور خواند و گفت: این قطعه ۱۰۰ کیلومتری که امروز دو قطعه از آن به بهرهبرداری رسید، ضمن بازکردن گرههای ترافیکی، مصرف سوخت و صرف وقت زیاد برای عبور از آن را کاهش میدهد.
وزیر راه و شهرسازی افزود: اگر تا پایان دولت مانعی پیش نیاید، میتوانیم میزان بزرگراههای کشور را تا ۲۰ هزار کیلومتر نیز توسعه دهیم، نهضتی که در این دوره برای گسترش بزرگراهها ایجاد شده و کاهش حوادث از پیامدهای آن است، میزان بزرگراههای کشور را از ۱۲ هزار کیلومتر در ابتدای دولت یازدهم به ۱۸ هزار کیلومتر رسانده است؛ ۹۷ کیلومتر از این میزان، مربوط به نوار ساحلی استان هرمزگان و ۲۴ کیلومتر در استان کرمان است که امروز افتتاح شد.
وی سپس به طرحهای حوزه هوایی پرداخت و با اشاره به افتتاح ۱۰ پروژه فرودگاهی در سی و سومین پویش ملی تدبیر و امید برای جهش تولید، گفت: ظرفیت فرودگاهها از ۵۰ میلیون مسافر در سال در آغاز دولت تدبیر و امید به ۷۵ میلیون مسافر در سال میرسد و طرح گسترش ترمینال اصلی فرودگاه امام(ره)، ظرفیت جابهجایی مسافر در کشور را به ۱۰۰ میلیون مسافر در سال خواهد رساند.
وزیر راه و شهرسازی، تجهیز آسمان کشور به سیستمهای مجهز ناوبری، گسترش و ارتقا ظرفیت ناوبری و افزایش ۴۰ درصدی حجم روتهای هوایی برای پروازهای هوایی را از دیگر اقدامات انجام شده خواند.
وی اضافه کرد: ما توانستهایم ظرفیت پذیرش پروازهای داخلی و عبوری از آسمان کشور را از حدود ۹۰۰ پرواز در ساعت به حدود هزار و ۸۰۰ پرواز افزایش دهیم و این امر با توسعه زیرساخت فرودگاهها، باند دوم، پارکینگ هواپیما، احداث ترمینالهای بینالمللی و فضاهای جانبی که دید، منظر و سرویس استانداری را در فرودگاه های کشور برقرار میکند، اتفاق افتاده است.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
پر بازدید ها
پر بحث ترین ها
بیشترین اشتراک
بازار
اخبار کسب و کار