حتی با بازگشت بایدن به برجام هم افزایش صادرات نفت ایران یک سال طول میکشد
جمعه ۱۶ آبان ۱۳۹۹ – ۲۳:۴۵ حتی با بازگشت بایدن به برجام هم افزایش صادرات نفت ایران یک سال طول میکشد
مدیرعامل یک شرکت بزرگ نفتی آمریکایی گفت: حتی با پیروزی بایدن و بازگشت آمریکا به برجام حدود یک سال طول خواهد کشید که صادرات نفت ایران به بازارهای جهانی افزایش یابد.
به گزارش خبرنگار اقتصاد بینالملل خبرگزاری فارس به نقل از آرگوس مدیا، اسکات شفیلد، مدیرعامل شرکت نفتی پایونیر نچرال ریسورز آمریکا میگوید بازگشت آمریکا به توافق هستهای در پی پیروزی احتمالی دموکراتها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا خیلی نمیتواند مایه نگرانی در سایه شرایط کنونی بازار جهانی نفت باشد.
اگر جو بایدن، نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری، برنده انتخابات شود و راه را برای صادرات دوباره نفت ایران در قالب توافق هستهای باز کند حداقل یک سال طول خواهد کشید که شاهد حصول توافق برای افزایش صادرات نفت ایران باشیم.
شفیلد ادامه داد بنابراین من انتظار دارم که در اوایل یا اواسط سال 2022 ایران صادرات خود را به یک و نیم تا دو میلیون بشکه در روز برساند.
وی البته مدعی شد که ایران هم اکنون نفت خود را از طرق دیگر نظیر عراق به بازار عرضه میکند.
شفیلد معتقد است در صورتی که واکسن کرونا طی سال آینده عرضه شده و به طور گسترده توزیع شود تا سال 2022 تقاضای نفت در بازار جهانی 8 تا 9 میلیون بشکه در روز افزایش خواهد یافت و به صد میلیون بشکه در روز خواهد رسید.
مدیرعامل شرکت نفتی پایونیر نچرال ریسورز آمریکا، میگوید بنابراین به نظر من این مسئله میتواند فضا را برای اوپک و اوپک پلاس در راستای جذب افزایش صادرات نفت ایران فراهم کند.
شفیلد میگوید در صورتی که بایدن پیروز شود انتظار نمیرود که به این زودیها شاهد افزایش مالیات بر شرکتها باشیم چرا که ممکن است جمهوری خواهان بتوانند سلطه خود بر سنا را حفظ کنند. اما دولت وی خیلی زود قوانین سخت گیرانهای را در زمینه آلایندگی، تولید نفت و گاز، اعمال خواهد کرد.
این کارشناس آمریکایی میگوید سؤال بزرگ اینجاست که آیا وی صدور مجوز برای حفاریهای جدید را متوقف خواهد کرد یا خیر؟
بایدن گفته که حفاریهای نفتی را متوقف نمیکند اما ممکن است از طرق دیگر نظیر توقف صدور مجوز حفاری ایالتهایی نظیر مکزیکو، وایومینگ، و ایالتهایی در ساحل خلیج مکزیک را تحت تاثیر قرار دهد.
شفیلد میگوید این مسئله میتواند تولید نفت آمریکا در بلند مدت را با کاهش جدی همراه کند.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
پر بازدید ها
پر بحث ترین ها
بیشترین اشتراک
بازار
اخبار کسب و کار