سیاسی

حسینی: رسیدن به تمدن نوین اسلامی باید مطالبه اساتید کشورهای اسلامی باشد

شنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ – ۱۵:۱۴ حسینی: رسیدن به تمدن نوین اسلامی باید مطالبه اساتید کشورهای اسلامی باشد

رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی با اشاره وظیفه اساتید دانشگاه برای تحقق تمدن نوین اسلامی گفت: اساتید در این حوزه وظیفه سنگینی دارند و باید تحقق تمدن نوین اسلامی مطالبه اساتید ما و کشورهای اسلامی باشد.

حسینی: رسیدن به تمدن نوین اسلامی باید مطالبه اساتید کشورهای اسلامی باشد

به گزارش خبرنگار تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، سیدمحمد حسینی رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی و دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی در وبینار « رسالت دانشگاهیان در زمینه سازی تمدن نوین اسلامی » که در واحد تهران شمال دانشگاه آزاد برگزار شد، ضمن تبریک دهه فجر گفت: شاید برخی بگویند که در این شرایطی که ما مشکلات اقتصادی در کشور داریم شما چگونه از تمدن نوین اسلامی سخن می گویید، ولی باید توجه کرد در صدر اسلام هم همین گونه بود و برخی فکر نمی کردند اسلام اینگونه بتواند پایه گذار یک تمدن درخشان باشند. پس این ظرفیت در جهان اسلام وجود داشته است.

وی ادامه داد: خود انقلاب اسلامی یک دلیل دیگر برای ما است، زیرا کسی فکر نمی کرد انقلاب اسلامی بتواند پیروز شود کدام از اندیشکده های غربی چنین اتفاقی را پیش‌بینی ای کرده بودند؟ وقتی اراده الهی باشد کار انجام می‌شود. در این مسیر هم امام رسالت خود را به خوبی انجام داد و هم مردم در رکاب امام بودند و بر اساس وعده خدا پیروزی انقلاب تحقق پیدا کرد.

دبیرکل کانون دانشگاهیان اظهار داشت: آنهایی که دلداده غربی ها هستند اگر حرف ما درباره شکل گیری تمدن نوین اسلامی را نمی پذیرند باید ببینند غربی ها چه می گویند و لااق حرف آنها را بشنوند که درباره تمدن نوین اسلامی چه می گویند.

این استاد دانشگاه افزود: آنها می دانند که این جمهوری اسلامی است که می تواند ام القرا باشد و می دانند رهبر انقلاب با جدیت دنبال تحقق این تمدن هستند. اینجا اساتید وظیفه سنگینی دارند. باید تحقق تمدن نوین اسلامی مطالبه اساتید ما و کشورهای اسلامی باشد.

حسینی ادامه داد: در این مسیر موانعی وجود دارد، خود غرب مانع جدی است و مشکلات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری ایجاد می کند، همین جنگ‌هایی که در کشورهای اسلامی رخ می دهد برای این است که توان مسلمانان را بگیرند تا به فکر این باشند که تمدنی شکل دهند.

رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی اضافه کرد: قطعا اگر درست کار کنیم و همه رسالت خودشان را درست انجام دهند تمدن نوین اسلامی در آینده می‌تواند محقق شود.

وی با اشاره به تلاش غرب برای در دست گرفتن مدیریت آینده، گفت: الان در غرب فیلم های متعددی در رابطه با بحث آخر زمان ساخته شده و تلاش می‌کنند که ما منجی هستیم و به نوعی می‌خواهند آینده را مدیریت کنند.

حسینی یادآور شد: باید ببینیم چه مشکلاتی سر راه تحقق تمدن نوین اسلامی است بچه الزاماتی برای تحقق این مسئله نیاز است، آنها را بررسی کنیم و باید ده ها رساله و پایانه و ده ها کار تحقیقاتی درباره مسائل مرتبط با این حوزه انجام دهیم.

دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی ادامه داد: ما هم در دولت اسلامی هم در تمدن نوین اسلامی به کارگزاران و حکمرانانی نیاز داریم لذی باید ببینیم آنها چه ویژگی ها و روحیه ای باید داشته باشند، الان بعد از 4 دهه متوجه شدیم که درس‌هایی که الان در دانشگاه‌ها داریم کفایت نمی‌کند و آن نماینده مجلس، وزیر، استاندار و …. ما قابلیت های لازم را ندارد و ضعفهایی دارد، حال باید ببینیم کجا باید به آنها آموزش داده شود، مثلا الان مدرسه حکمرانی تشکیل شده که این ضعف ها جبران شود.

وزیر اسبق ارسال گفت: رسیدن به تمدن نوین اسلامی الزاماتی دارد و لازم است کارهایی انجام شود تا به این مهم دست پیدا کنیم و یک وفاق فکری باید ایجاد شود.

وی ادامه داد: برخی می گویند دین از سیاست جداست و این برای گذشته نیست، در همین روزها برخی از علمای ما در این رابطه هشدار دادند به فکر کنیم که این مسائل برای گذشته است. برای همین باید این شبهات پاسخ داده شود. ما باید بگوییم دین از سیاست جدا نیست، اگر دین از سیاست جدا باشد کسانی که هیچ پایبندی نخواهند داشت حاکم خواهند شد.

این استاد دانشگاه با اشاره به برخی اعتراضات نسبت به عملکرد مسئولان گفت: ما نیز به عملکرد برخی مسئولان معترض هستیم، چرا در همین دولت برخی ها را گرفتند و زندان کردند، برای همین عملکردی نادرستی است که داشتند، ما نیز اعتراض داریم ولی اعتراض به معنای این نیست که ما حکومت را تحویل کسانی مانند محمدرضا پهلوی بدهیم این شبهات را از اساتید دانشگاه‌ها هستند که پاسخ دهد.

وی ادامه داد: مبارزه با طاغوت راه اصلاح جامعه است و یکی از الزامات تمدن نوین اسلامی این است که یک رهبر جامع الشرایطی باشد. از طرفی باید به آموزه های قرانی توجه و عمل شود.

این استاد دانشگاه ادامه داد: برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی نیاز به مشارکت مردم است، همانگونه که در انقلاب مشارکت توده های مردم باعث پیروزی شد، در شکل گیری تمدن نوین اسلامی هم باید به مشارکت توده های مردم توجه شود. بعد هم مردم در تحکم قوانین اجرایی نقش اجرایی و نظارتی دارند.

وی با اشاره به نقش نخبگان در شکل‌گیری تمدن و نوین اسلامی تصریح کرد: متاسفانه گاهی به شایسته سالاری توجه نمی شود، گاهی دوگانه های تعهد یا تخصص مطرح می شود در صورتی که این دو باید در کنار هم باشد.

رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی افزود: نکته بعدی برای تحقق تمدن نوین اسلامی، حرکت جهادی در اصلاح امور و ساختن آینده بهتر است، هدف باید اصلاح باشد، اگر هدف منافع شخصی باشد راه به جایی نخواهیم برد.

ادامه دارد…

اخبار مرتبط

هفت گردون

پر بازدید ها

پر بحث ترین ها

بیشترین اشتراک

بازار globe

اخبار کسب و کار تریبون هفت گردون بیمه رازی زمزم لاستیک بارز رسپینا هفت گردون بیمه رازی زمزم لاستیک بارز رسپینا

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × سه =

دکمه بازگشت به بالا