شبکه های اجتماعی ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سلام | کانال تلگرام |
توئیتر |
گروه: اقتصادی ساعت: 12:37 منتشر شده در مورخ: 1401/05/23 شناسه خبر: 1889838 سازمان شیلات اعلام کرد: خسارت ۷۳۴ میلیارد تومان به واحدهای آبزیپروری در اثر سیل
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی، مدیر کل دفتر برنامهریزی و بودجه سازمان شیلات ایران گفت: بر اثر سیل اخیر ۱۲ استان کشور دچار خسارت شد و براساس برآورد اولیه بیش از ۷۸۰۰ تن ماهی از بین رفته است و بررسیها برای میزان دقیق خسارت وارده به واحدهای آبزیپروری ادامه دارد.
رجبعلی قربانزاده افزود: سیل هم به محصول و هم به تاسیسات و ابنیه واحدهای آبزیپروری آسیب زده و برخی از واحدهای پرورش ماهیان سردآبی تقریبا تمام تولیدات خود را از دست دادهاند.
وی با بیان این که برآورد اولیه نشان میدهد بر اثر جاری شدن سیل و خسارت وارده به محصول (پرواری و غیرپرواری) حدود ۶۸۵ میلیارد تومان و خسارت وارده به تاسیسات و ابنیه حدود ۵۰ میلیارد تومان است، گفت: بیشترین خسارت به استان چهارمحال و بختیاری با برآورد ۲۳۰۲ تن تلفات محصول، استان کهگیلویه و بویراحمد با برآورد ۲۱۹۵ تن تلفات محصول و استان لرستان با برآورد ۱۵۰۶ تن تلفات محصول میباشد.
قربانزاده ادامه داد: بیشترین تلفات ناشی از سیل به محصولات مربوط به ماهیان سردآبی (قزل آلا) وارد شده است.
وی تصریح کرد: مزارع ماهیان سردآبی برای دستیابی به آب شیرین در کنار رودخانه احداث میشوند و از این رو بیشترین خسارت سیل مربوط به تولیدات این مزارع است، ضمن آن که برخی از این مزارع در مسیر رودخانهها و بدون مجوز سازمان شیلات احداث شدهاند.
مدیرکل دفتر برنامهریزی و بودجه سازمان شیلات ایران در همین حال اضافه کرد: بیش از ۵۰ درصد خسارات به علت حجم زیاد بارندگی و سیلابهای لحظهای در مسیر رودخانهها بوده که در ۵۰ سال اخیر بیسابقه است.
وی اذعان داشت: توصیه ما این است که سرمایهگذاران در ساخت مزارع و سایتهای پرورش آبزیان، نکات حفاظتی و امنیتی را رعایت کنند تا در حوادث غیرمترقبه میزان خسارات به محصول و تاسیسات کاهش یابد.
قربانزاده در همین حال، بیمه کردن مزارع آبزیپروری را ضروری خواند و اظهار داشت: حدود ۸۰ تا ۹۰ درصد مزارع آبزیپروری آسیب دیده در کشور تحت پوشش صندوق بیمه کشاورزی نبودند.
وی درباره حمایت از تولیدکنندگان خسارت دیده نیز گفت: سازمان شیلات ایران در تلاش برای استمهال وام تولیدکنندگان آسیب دیده از سیل و اخذ تسهیلات سرمایه در گردش ارزانقیمت و کمکهای بلاعوض برای آنان است تا بتوانند مزارعشان را احیا و به چرخه تولید بازگردند.
مدیرکل دفتر برنامهریزی و بودجه سازمان شیلات ایران افزود: کمکهای بلاعوض نیاز به مصوبه دولت دارد و ما پیشنهادات خود را برای کمکهای بلاعوض به وزیر جهاد کشاورزی و دفتر مدیریت بحران وزارتخانه ارایه دادهایم.
آموزش زبان فرانسه دانلود سریال پوست شیر آفر تور کیش بلیط هواپیما آنلاین بازار '; document.body.innerHTML += t; } }, 100);
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، داود میرباقری کارگردان که با ژاله علو در فیلم…
به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، اسمش را همه شنیده بودند، اما کسی…
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، امروز و همزمان با برگزاری اجلاس سراسری نماز، ۱۸…
Error loading HTML