خوشبینی اتحادیه اروپا به مثبت بودن تبعات تجاری انتخاب بایدن
سهشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۹ – ۰۹:۳۷ خوشبینی اتحادیه اروپا به مثبت بودن تبعات تجاری انتخاب بایدن
مقامات اروپایی امروز اعلام کردند: انتظارات بزرگی از رئیسجمهور جدید آمریکا دارند و امیدوارند که آمریکا دوباره وارد مذاکرات تجاری چند جانبه شود.
به گزارش خبرنگار اقتصاد بینالملل خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، مقامات اروپایی امروز اعلام کردند: از رئیسجمهور جدید آمریکا انتظارات زیادی دارند و امیدوارند که وی آمریکا را دوباره به مذاکرات تجاری چندجانبه بازگرداند.
امروز وزرای بازرگانی کشورهای عضو اتحادیه اروپا به صورت ویدئو کنفرانس نشستی را برگزار کردند و در این نشست پیتر آلتمایر، وزیر اقتصاد آلمان، گفت: انتظارات جدی از رئیسجمهور جدید آمریکا وجود دارد و امید آن میرود که برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا به بازگشت این کشور به تجارت چندجانبه در حوزه بینالملل منجر شده و به حل اختلافات میانجامد.
والدیس دومبروسکیسن، مسؤول تجارت اتحادیه اروپا نیز گفت: کمیسیون اروپایی که وظیفه ابلاغ سیاستهای تجاری برای 27 کشور عضو اتحادیه اروپا را بر عهده دارند به صورت غیررسمی تماسهایی را با تیم بایدن داشته است.
حدود دو روز است که پیروزی جوبایدن، نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا تقریبا قطعی شده است.
دومبروسکیسن در سخنان خود ادامه داد: بنابر این برخی تماسهای اولیه انجام شده و قرار است در کنار دیگر موارد به موضوع تجارت نیز پرداخته شود.
اتحادیه اروپا خواستار لغو اعمال تعرفه بر واردات فولاد و آلومینیوم از اروپا به آمریکا است و همچنین سیگنالهایی را در رابطه با تمایل خود برای حل مناقشه بر سر تخصیص یارانه به دو شرکت هواپیماسازی بوئینگ و ایرباس به طرف آمریکایی مخابره کرده است.
آمریکا چند ماه پیش و بر اساس حکم سازمان تجارت جهانی بر 7.5 میلیارد دلار واردات کالا از اروپا تعرفه اعمال کرده و بهانه این اقدام تخصیص یارانه از سوی اروپاییها به شرکت ایرباس بوده است.
اخیراً اروپاییها هم توانستهاند در سازمان تجارت جهانی تخلف آمریکا در تخصیص یارانه به بوئینگ را ثابت کرده و مجوز اعمال تعرفه بر واردات 4 میلیارد دلار کالا از آمریکا را بگیرند.
دومبروسکیسن که جانشین رئیس کمیسیون اروپایی است میگوید: در صورتی که آمریکا اعمال تعرفه بر واردات کالا از اروپا را متوقف کند طرف اروپایی نیز آمادگی دارد تا تعرفه بر 4 میلیارد دلار کالای آمریکایی را به حالت تعلیق در بیاورد.
انتهای پیام/ب
اخبار مرتبط
پر بازدید ها
پر بحث ترین ها
بیشترین اشتراک
بازار
اخبار کسب و کار