چهارشنبه ۹ مهر ۱۳۹۹ – ۱۸:۰۳ دومین نفتکش ایران هم بدون مزاحمت وارد آب های ونزوئلا شد
دومین کشتی از سه نفتکش ایرانی حامل سوخت عازم ونزوئلا، امروز، وارد آب های این کشور شد.
به گزارش گروه اقتصاد بین الملل فارس به نقل از رویترز، دومین کشتی از سه نفتکش ایرانی حامل سوخت عازم ونزوئلا، امروز، وارد آب های این کشور شد.
بر اساس آمارهای موسسه رهیابی کشتی های ریفینیتو ایکون، نفتکش «فورچون» در ساعت 1:45 صبح به وقت محلی (5:45 به وقت گرینویچ) از مسیری که نفتکش «فارست» طی کرده بود، به منطقه اقتصادی ونزوئلا رسید.
نفتکش «فارست» روز دوشنبه در بندر الپالیتو، محموله سوخت خود را تخلیه کرد.
بر اساس این آمار، «فاکسون»، سومین نفتکش این ناوگان کوچک، در اواخر این هفته به ونزوئلا می رسد و تحویل 820 هزار بشکه بنزین و سوخت های دیگر ایران به شرکت ملی نفت و گاز طبیعی ونزوئلا (PDVSA) را تکمیل می کند.
این کشتی ها تاکنون اقیانوس اطلس را بدون هیچ مزاحمتی طی کردند.
به گزارش فارس، به گفته منابع آگاه و برنامه بارگیری شرکت دولتی PDVSA، انتظار می رود یک نفتکش غول پیکر ایرانی (VLCC) نیز این هفته بندر خوزه ونزوئلا را با 1.9 میلیون بشکه نفت سنگین این کشور برای شرکت ملی نفت ایران ترک کند.
بیشتر بخوانید:
* نخستین نفتکش ایرانی بدون مزاحمت به ونزوئلا رسید/ دو نفتکش دیگر در راهند
*شکایت مالکان محمولههای بنزین توقیفی منتسب به ایران به دادگاه
تعمیق همکاری اقتصادی کشورهایی که از سوی آمریکا تحت تحریم قرار گرفتهاند علاوه بر گشودن فضای اقتصادی جدیدی پیش روی این کشورها، اعمال تحریمها را نیز به صورت جدی با چالش مواجه میکند و به همین دلیل آمریکا نسبت به این همکاریها واکنشهای تندی نشان داده است.
پیش از این بعضی رسانههای خارجی از مبادله سوخت ایران با طلای ونزوئلا خبر داده بودند.
ایران در ماه می و ژوئن نخستین گروه نفتکش خود را برای صادرات بنزین به ونزوئلا ارسال کرد. این سومین بار است که ایران طی ماههای گذشته بنزین به ونزوئلا ارسال میکند. دفعه قبل بنزین ایران توسط 4 نفتکش یونانی در حال انتقال به ونزوئلا بود که توسط آمریکا ضبط شد.
البته ایران اعلام کرد که این محموله ها را فروخته و پول آنها را تحویل گرفته است.
این محموله های توقیف شده هم هنوز اجازه ورود به بنادر امریکا و تخلیه ندارند زیرا مالکان اماراتی و عمانی 4 محموله سوخت منتسب به ایران که ماه گذشته توسط مقامات آمریکایی مصادره شد، با شکایت به دادگاه نسبت به کنترل این محمولهها ادعای حق کردند.
بنا بر درخواست این شرکت ها از دادگاه، « شرکت های مدعی مبین، عمان فیول و سوهار فیول در این قراردادها سهم مالی دارند و مالکیت و کنترل این محموله ها حق بدیهی آنهاست.»
انتهای پیام/
بازار
اخبار کسب و کار