اقتصادی

راه‌اندازی 13 ایستگاه بارگیری کالا به واگن در بندر امام/کشتی‌های زیادی پای اسکله‌ها داریم

چهارشنبه ۲ مهر ۱۳۹۹ – ۱۵:۲۵ راه‌اندازی 13 ایستگاه بارگیری کالا به واگن در بندر امام/کشتی‌های زیادی پای اسکله‌ها داریم

مدیر کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان گفت: 13 ایستگاه بارگیری کالا به واگن ایجاد کرده‌ایم که ظرفیت روزانه بارگیری 22 هزار تن را دارا است و بدین ترتیب 57 هزار تن ظرفیت بارگیری ریلی در بندر امام خمینی (ره) ایجاد شدند.

راه‌اندازی 13 ایستگاه بارگیری کالا به واگن در بندر امام/کشتی‌های زیادی پای اسکله‌ها داریم

به گزارش خبرنگار اقتصاد خبرگزاری فارس، عادل دریس، امروز در حاشیه بازدید اصحاب رسانه از طرح توسعه بندر امام خمینی (ره) احداث جاده کمریندی بندر امام به آبادان و یک پروژه ریلی در حاشیه این بندر، در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر توسعه ریل‌ بندر در بندر امام خمینی (ره) اظهار داشت: در این بندر 13 ایستگاه بارگیری کالا به واگن ایجاد کرده‌ایم و روزانه 22 هزار تن ظرفیت بارگیری ریلی بندر امام ایجاد شده است که شامل 8 هزار تن روغن خوراکی و 14 هزار تن غلات است.

و ی ادامه داد: اگر بارگیری ریلی 35 هزار تنی روغن خوراکی اضافه شود ظرفیت بارگیری ریلی در بندر امام 57 هزار تن است.

مدیر کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان همچنین در پاسخ به سؤالی درباره ایجاد بنادر جدید در استان خوزستان،‌گفت:فعلا بندر جدید نداریم اما تعمیرات اساسی اسکله در بنادر شادگان و سجافی، انجام شد.

دریس ادامه داد:سیستم‌های اطفای حریق در این دو بندر انجام شده است و همچنین در اروند 40 میلیارد تومان در کنار اسکله 40 هزار تنی و انبار اعتبار گذاشته‌ایم.

وی گفت:‌بندر امام خمینی (ره) به عنوان شهر لجستیک غلات معرفی و ابلاغ شد سپس با مطالعه کار خود را از پیش کرانه اسکله و پس کرانه آغاز کردیم.

مدیر کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان افزود:‌پیش کرانه کانال دسترسی خورموسی با اعتبار 400 میلیارد تومان به اکران رفته است و تا دو ماه آینده لایروبی خورموسی واگذار و کار آن آغاز می‌شود.

دریس افزود:‌ضرورت دارد کشتی با تناژ بالا وارد بندر امام شود که در این حوزه تعمیق هم دیده شد و مقرر شد 3.5 میلیون متر مکعب از خورموسی لایروبی شود.

وی اضافه کرد: ضرورت داشت 4 ترمینال مکانیزه غلات در بندر امام تعریف و از طریق بخش خصوصی اجرا شوند.

مدیر کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان ادامه داد:‌در حال حاضر ظرفیت درجای غلات در بندر امام 3.4 میلیون تن است.

دریس در توضیح ترمینال‌ها گفت:‌ترمینال 4 غلات مکانیزه با ظرفیت 150 هزار تن 57 درصد رشد دارد.

وی گفت: ترمینال 3 غلات مکانیزه با ظرفیت 150 هزار تن سیلو و 3.8 میلیون تن پیش‌بینی عملکرد در دو ماه آینده با ارزش سرمایه‌گذاری 580 میلیارد تومان اجرا می‌شود که سرمایه‌گذار انتخاب شده است.

مدیر کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان ادامه داد:‌ظرفیت عملکردی ترمینال 4 عدد 3.8 میلیون تن و ترمینال 3 عدد 3 میلیون تن است.

دریس خاطرنشان کرد:‌همچنین ترمینال 2 غلامت مکانیزه به اکران رفته و سرمایه‌گذار انتخاب شده است وتا سه ماه آینده تعیین تکلیف می‌شود. این ترمینال 4 میلیون تن ظرفیت دارد و 800 میلیارد تومان به اعتبار می‌خواهد. در واقع ترمینال 4 عملیاتی شده است و ترمینال‌های 2 و 3 تا دو ماه آینده عملیاتی می‌شوند. این ترمینال‌ها به تسری در تخلیه کمک می‌کند و پیش‌بینی ما کاهش 3 تا 5 روزه زمان توقف کشتی‌ها در بندر امام است.

وی یادآور شد: بر اساس اختصاص ارز به کالای اساسی پهلو دهی کشتی‌ها سرعت می‌گیرد، در حال حاضر پای اسکله‌ها کشتی زیادی داریم‌(8 فروند) که نشان می‌دهد که مشکل ارز نداریم.

ادامه دارد….

اخبار مرتبط

پر بازدید ها

پر بحث ترین ها

بیشترین اشتراک

بازار globe

اخبار کسب و کار globe لاستیک بارز ایران فان بیمه البرز هتل تارا

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − 2 =

دکمه بازگشت به بالا