اقتصادی

راه هست-9| چهار تغییر نهادی برای حرکت کشور به سمت صنعتی شدن/ نقش استراتژی واحد در رشد اقتصادی

پنجشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ – ۰۹:۰۵ راه هست-9| چهار تغییر نهادی برای حرکت کشور به سمت صنعتی شدن/ نقش استراتژی واحد در رشد اقتصادی

کارشناس صنعت گفت: مهم‌ترین مشکل بخش صنعت این است که اراده قوی نسبت به صنعتی شدن کشور وجود ندارد؛ در حالی که اگر نظام صنعتی کشور تقویت شود شاهد ایجاد شغل پایدار و امنیت اقتصادی خواهیم بود.

راه هست-9| چهار تغییر نهادی برای حرکت کشور به سمت صنعتی شدن/ نقش استراتژی واحد در رشد اقتصادی

ابوالفضل روغنی در گفت‌ و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در پاسخ به این سؤال که مهم‌ترین مشکل بخش صنعت کشور را چه چیز می‌دانید و چه راهکاری می‌توان برای رفع آن ارائه داد؟ اظهار داشت: ایران کشوری سیاست‌زده است و سایه سیاست در همه بخش‌های اقتصادی نیز وجود دارد. وقتی تاریخ را ورق می‌زنیم و به عقب برمی‌گردیم تا ببینیم که از چه زمانی در کشورمان نظام صنعتی به وجود آمده است، به دوران قبل می‌رسیم. در واقع از زمانی که مسئولان بر این عقیده شدند که ایران کشوری صنعتی شود، در این مسیر قرار گرفتیم.

وی ادامه داد: صنعتی شدن کشورها به اراده مسئولان و رهبران آنها بستگی دارد و معمولاً مردم نیز از این موضوع پیروی می‌کنند. ما هم اگر می‌خواهیم جامعه صنعتی داشته باشیم باید اراده مسئولان نسبت به این موضوع کاملاً تغییر کند تا این اتفاق عملی شود. در این راستا باید نظام بانکی، نظام تأمین اجتماعی، نظام مالیاتی و وضعیت فضای کسب و کار کشور اصلاح شود.

روغنی تصریح کرد: از مسئولان هر دولت باید خواسته شود تا موضع خود را در خصوص صنعتی شدن کشور اعلام کنند، اگر قرار است کشوری صنعتی باشیم باید برنامه‌ریزی مشخصی صورت گیرد و اجرایی شود. یک مسئول بافکر قطعاً به سمت ایجاد شغل پایدار و امنیت اقتصادی برای مردم و رفاه اجتماعی پیش می‌رود.

وی با بیان اینکه در این راستا پیشنهاد مشخص این است که برنامه‌ریزی‌ها در سایه حوزه صنعت، معدن و تجارت می‌تواند صورت گیرد تا ایجاد شغل پایدار و امنیت اقتصادی برای مردم به همراه داشته باشد و شرایط بهتری برای جامعه ایجاد شود.

این کارشناس صنعت تصریح کرد: کشور باید بر مبنای یک استراتژی مشخص حرکت کند، همانطور که قدرت‌های بزرگ یک برنامه مشخص دارند و دولت‌هایشان در طول سال‌ها بر اساس آن عمل می‌کنند.

وی ادامه داد: در کشور ما نیز باید استراتژی مشخصی سرلوحه کارها قرار گیرد و اگر فرد مسئولی اعلام کند که من این استراتژی را قبول ندارم باید برنامه مشخصی ارائه دهد و تأثیر اجرای آن برنامه در اقتصاد کشور بررسی شود.

به گفته روغنی، فردی که اراده مشخصی برای ایجاد امنیت اقتصادی و توسعه اقتصادی داشته باشد می‌تواند کشور را به این سمت حرکت دهد و در نهایت با گسترش صنعت، ایجاد شغل پایدار و امنیت اقتصادی نیز خواهیم داشت.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

پر بازدید ها

پر بحث ترین ها

بیشترین اشتراک

بازار globe

اخبار کسب و کار تریبون بیمه رازی زمزم بیمه رازی زمزم

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − 8 =

دکمه بازگشت به بالا