سیاسی

رقابت ایده‌نگاری «بحران کرونا و مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰» برگزار شد

پنجشنبه ۹ بهمن ۱۳۹۹ – ۲۰:۱۵ رقابت ایده‌نگاری «بحران کرونا و مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰» برگزار شد

رقابت علمی ایده‌نگاری «بحران کرونا و مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰» به همت پژوهشکده شورای نگهبان و با همکاری بنیاد ملی نخبگان و مراکز علمی و پژوهشی کشور به صورت مجازی برگزار شد.

رقابت ایده‌نگاری «بحران کرونا و مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰» برگزار شد

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، رقابت علمی ایده‌نگاری «بحران کرونا و مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰» در دو نوبت صبح و بعدازظهر امروز (پنجشنبه، ۹ بهمن ۱۳۹۹) به همت پژوهشکده شورای نگهبان و با همکاری بنیاد ملی نخبگان و مراکز علمی و پژوهشی کشور به صورت مجازی برگزار شد.
در این رقابت بیش از ۴۰ گروه سه تا پنج نفره، ایده‌ها و طرح‌های پژوهشی خود در این خصوص را از طریق ویدئوکنفرانس ارائه کرده و داوران حاضر در پژوهشکده شورای نگهبان به بررسی و ارزیابی آن‌ها پرداختند.
اعضای گروه‌های ارائه‌کننده‌ی طرح‌های پژوهشی از رشته‌ها و گرایش‌های مختلف اعم از پزشکی، حقوقی، علوم سیاسی، فناوری اطلاعات (IT)، مهندسی نرم‌افزار، امنیت شبکه، مدیریت و سیاستگذاری عمومی و… هستند که به ارائه‌ی راهکار‌های ممانعت از تأثیر کرونا در مشارکت انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ پرداخته و ایده‌های خود را ارائه کردند.

داوران حاضر در این دوره از رقابت علمی نیز جمعی از متخصصین و اساتید حوزه‌های حقوقی، فنی، مهندسی و پزشکی از جمله ذوالفقارزاده عضو هیأت علمی گروه مدیریت دانشگاه تهران و مشاور بنیاد ملی نخبگان، حمید بهروزی عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی شریف، مهدی عبدالحمید عضو هیأت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران، هادی خان‌محمدی عضو هیأت علمی دانشکده مدیریت دانشگاه علامه طباطبایی، میرزا بابائی کارشناس IT مرکز پژوهش‌های مجلس، حسین بابائی‌مجرد عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، سلیمه گوهری‌نژاد و صالحه مرتضوی از اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، سجاد موسوی مدیر گروه سیاستگذاری سلامت ایتان، حامد نیکونهاد عضو هیأت علمی گروه حقوق دانشگاه قم و تعداد دیگری از اساتید دانشگاه‌های معتبر کشور هستند که به ارزیابی ایده‌ها و طرح‌های پژوهشی ارائه شده پرداختند.

گفتنی است «چالش‌های قانونی و حقوقی در برگزاری انتخابات»، «چالش‌های انتخابات الکترونیک»، «چالش‌های نحوه ساماندهی حوزه‌های رأی‌دهی» و «چالش‌های نحوه رعایت پروتکل‌های بهداشتی» از محورها و چالش‌های این رقابت علمی است که پس از داوری، ایده‌های برتر انتخاب شده و به ارائه‌کنندگان این ایده‌ها جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.

همچنین از دیگر ویژگی‌های این رقابت علمی، اعطای امتیاز نخبگانی از سوی بنیاد ملی نخبگان به تیم‌های برتر و همچنین انعقاد قرارداد مشاوره با تیم‌های برتر در طرح پژوهشی مطالعات انتخابات می‌باشد.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

پر بازدید ها

پر بحث ترین ها

بیشترین اشتراک

بازار globe

اخبار کسب و کار تریبون هفت گردون بیمه رازی زمزم بایا لاستیک بارز رسپینا سفر می ایران فان هفت گردون بیمه رازی زمزم بایا لاستیک بارز رسپینا سفر می ایران فان

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده + چهارده =

دکمه بازگشت به بالا