اجتماعی

روایت رتبه 35 کنکور انسانی از روز شهادت حاج قاسم تا روحیه گرفتن در هیأت‌های انصارالمهدی(عج)

پنجشنبه ۳ مهر ۱۳۹۹ – ۱۲:۰۳ روایت رتبه 35 کنکور انسانی از روز شهادت حاج قاسم تا روحیه گرفتن در هیأت‌های انصارالمهدی(عج)

روز شهادت حاج قاسم خیلی شوکه شدم. باورم نمی شد. دیگر نمی توانستم روی درس خواندن تمرکز کنم. ما الگویمان حاج قاسم است. هر چقدر هم درس بخوانیم و در کنکور موفق شویم با این هدف است که به ایشان و الگوهای حاج قاسم که اهل بیت(ع) هستند نزدیک‌تر شویم.

روایت رتبه 35 کنکور انسانی از روز شهادت حاج قاسم تا روحیه گرفتن در هیأت‌های انصارالمهدی(عج)

خبرگزاری فارس ـ گروه آموزش و پرورش: تفکر برخی خانواده‌ها درباره چند سال آخر تحصیل فرزندشان در مدرسه این است که از فعالیت‌های فرهنگی، هنری، پرورشی و ورزشی خودداری کند و فقط درس بخواند؛ چرا که معتقدند سرنوشت فرزندشان به دستان کنکور است و این موضوع تنها با شکستن سد کنکور تحقق می‌یابد.

این موضوع باعث می‌شود که دانش‌آموزان در چند سال منتهی به دیپلم، از تفریح و فعالیت ورزشی، هنری و پرورشی چشم‌پوشی کنند و به جایش، کلاس‌های کنکور و تست زنی را جایگزین کنند؛ آموزش‌هایی که بعد از پایان یافتن دوران کنکور به فراموشی سپرده می‌شود.

اما نکته خاص این ماجرا به روز کنکور و به بعد از اعلام نتایج کنکور باز می‌گردد؛ برخی دانش‌آموزان در روز کنکور با استرس بسیار مواجه هستند و این استرس حتی موجب می‌شود نتوانند از پسِ آزمون به خوبی برآیند. از سوی دیگر چون برخی دانش‌آموزان از تمام تفریح خود برای گذشتن از سد کنکور زده‌اند، بعد از اینکه وارد دانشگاه شدند، اصل موضوع و درس خواندن را از یاد می‌برند و به قول معروف حالا می‌خواهند تلافی روزهای از دست رفته را کنند.

اما واقعیت این است که برای گذشتن از این سد کنکور که البته قرار بود سدی نباشد اما هنوز هم هست، باید برنامه‌ریزی کرد؛ نمونه کسانی که توانستند هم درس بخوانند و هم فعالیت‌های مختلف داشته باشند، محمدحسن مرادی، دانش آموز شهرکردی است که رتبه 35 کنکور سراسری علوم انسانی سال ۹۹ را به دست آورده است.

نکته حائز اهمیت این است که محمدحسن مرادی، عضو اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان و در هیأت دانش‌آموزی انصارالمهدی(عج) در روزهای کنکور هم حضور داشت یعنی به هیأت می‌رفت و روحیه می‌گرفت تا بهتر درس بخواند.

در گفت‌وگو با محمدحسن مرادی، وی از ارادتش به حاج قاسم سلیمانی و انتخاب ایشان به عنوان الگوی خودش در زندگی گفت و به تأثیرگذاری هیأت دانش آموزی انصارالمهدی (عج) در کسب رتبه 35 کنکور اشاره کرد.

* فکر می‌کردید رتبه‌تان دو رقمی شود؟

با توجه به تلاشی که انجام دادم و درصدهای سال‌های گذشته را می دیدم انتظارش را داشتم. البته انتظارم از خودم بیشتر بود اما باز هم خدا را شکر رتبه خوبی به دست آوردم.

* وقتی رتبه‌تان را دید، چه احساسی داشتید؟

با توجه به این که کنکور یک مقدار عقب افتاده بود و انتظار می‌رفت دانش‌آموزان بیشتر تلاش کنند، از رتبه ام خیلی خوشحال شدم و مهم‌تر این که دوست داشتم خانواده‌ام در این خوشحالی شریک شوند.

* در سال کنکور، سبک زندگی‌تان مخصوصا برای درس خواندن چطور بود؟

اوایل تابستان سال گذشته خیلی خوب شروع کردم. به خاطر قبولی در المپیاد جغرافیا یک وقفه‌ای در درس خواندنم پیش آمد. بعد از المپیاد مجبور شدم از اول دوباره درس‌ها را مرور کنم و به درس‌های غیر حفظی پرداختم. از اول مهر به صورت جدی دهم و یازدهم را شروع کردم و خیلی هم خوب پیش می رفتم. با شهادت حاج قاسم سلیمانی چند روزی در کارهایم وقفه افتاد ولی خیلی زود خودم را متمرکز کردم و به برنامه‌هایم ادامه دادم.

* چرا شهادت حاج قاسم روی شما تأثیر گذاشت؟

روز شهادت حاج قاسم خیلی شوکه شدم. باورم نمی شد. خیلی تحت تأثیر قرار گرفتم. دیگر نمی توانستم روی درس خواندن تمرکز کنم. همه جا حرف حاج قاسم بود. خیلی سخت بود که چنین شخصیتی را از دست داده باشیم.

حتی احساس می کردم نباید بی تفاوت باشم و برای حاج قاسم شعری سرودم. ما الگویمان حاج قاسم است. هر چقدر هم درس بخوانیم و در کنکور موفق شویم با این هدف است که به ایشان و الگوهای حاج قاسم که اهل بیت(ع) هستند نزدیک‌تر شویم.

* کرونا روی درس خواندن شما چه تأثیری داشت؟

کرونا روی درس خواندن من، هم تاثیر مثبت داشت و هم تاثیر منفی. از جهتی تعطیلی مدارس باعث می‌شد بیشتر روی درس خواندن تمرکز کنم و بازدهی آن را بالاتر ببرم اما از جهتی هم دوری از دوستان، باعث سختی‌های روحی برایم می‌شد.

* چه عواملی در موفقیت شما در کنکور سراسری سهم زیادی داشته‌اند؟

اول از همه خواست خدا که غیرقابل انکار است. بعد از آن دوستان من در اتحادیه انجمن های اسلامی و هیأت دانش‌آموزی انصارالمهدی (عج) بسیار موثر بودند. حمایت‌های خانواده و پدر و مادر هم که از مهم ترین عوامل کسب این موفقیت بود.

* اتحادیه و هیأت چقدر در این موفقیت تاثیر داشته است؟

بعضی وقت‌ها که درس خواندن فرسایشی می شد و انگیزه من کم می شد، هیأت رفتن باعث بالا رفتن روحیه و اعتماد به نفسم می شد. مخصوصا سخنرانی‌های هیات، کمک های مربیان و جمع دوستان تأثیر بسیار زیادی در موفقیتم داشتند. شاید دو ساعت وقتم را در هیأت می‌گذراندم اما برای یک هفته انرژی و روحیه می گرفتم.

* دوست دارید در چه رشته ای ادامه تحصیل بدهید؟

فعلا به نتیجه قطعی نرسیده ام. اما با توجه به علایق خودم و خانواده، دوست دارم در رشته حقوق و علوم قضایی شرکت کنم. رشته های اقتصاد و فلسفه هم در رتبه های بعدی هستند.

*توصیه شما برای دانش آموزان کنکوری چیست؟

توصیه می کنم به همه جنبه های زندگی بپردازند و همه زندگی را تعطیل نکنند. حتما با برنامه پیش بروند. کسانی که با برنامه پیش می روند موفق تر از کسانی هستند که بدون برنامه پیش می روند. قبل از کنکور هم آزمون‌های سال قبل را بررسی کنند.

دانش‌آموزان به خودشان ایمان داشته باشند و تمام تلاششان را بکنند. من منکر این نیستم که مدرسه، تأثیری در کنکور ندارد اما کنکور، یک رقابت فردی است و بچه‌ها خیلی خوب می‌توانند خودشان را در شرایط متفاوت آماده کنند. خودم بعد از سال دهم تغییر رشته دادم و از دبیرستان سمپاد به مدرسه هیأت امنایی رفتم اما روحیه‌ام را حفظ کردم و با برنامه و توکل به خدا به موفقیت رسیدم.
انتهای پیام/

پر بازدید ها

پر بحث ترین ها

بیشترین اشتراک

بازار globe

اخبار کسب و کار globe لاستیک بارز ایران فان بیمه البرز هتل تارا

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده + 14 =

دکمه بازگشت به بالا