جمعه ۷ شهریور ۱۳۹۹ – ۱۴:۰۴ شناسایی 2115 مبتلای جدید به کرونا/فوت 112 ایرانی در 24 ساعت
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از روز گذشته تا امروز 2115 بیمار جدید مبتلا به کرونا در کشور شناسایی شده اند.
به گزارش خبرنگار سلامت فارس، سیما لاری سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از دیروز تا امروز ۷ شهریور ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۱۱۵ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شدند که ۹۴۱ نفر از آنها بستری شدند.
وی ادامه داد: به این ترتیب مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۳۶۹ هزار و ۹۱۱ نفر رسید.
لاری افزود: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۱۲ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۲۱ هزار و ۲۴۹ نفر رسید.
سخنگوی وزارت بهداشت تصریح کرد: خوشبختانه تا کنون ۳۱۸ هزار و ۲۷۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
به گفته وی ۳۸۱۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
لاری ادامه داد: تا کنون سه میلیون و ۱۶۱ هزار و ۸۹۴ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
سخنگوی وزارت بهداشت افزود: بر اساس آخرین اطلاعات کرونا در کشور، استانهای تهران، مازندران، گیلان، قم، اصفهان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، کرمان، خراسان شمالی، سمنان، یزد، زنجان و قزوین در وضعیت قرمز قرار دارند.
وی گفت: همچنین استانهای آذربایجان غربی، البرز، فارس، لرستان، هرمزگان، اردبیل، بوشهر، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی، مرکزی، ایلام، چهارمحال و بختیاری، گلستان و خوزستان در وضعیت هشدار قرار دارند.
انتهای پیام/
بازار
اخبار کسب و کار
در چارچوب رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، دو تیم بایرن مونیخ و آتالانتا به مصاف یکدیگر…
در چارچوب لیگ قهرمانان اروپا، دو تیم اتلتیکو مادرید و تاتنهام به مصاف یکدیگر رفتند.
در چارچوب رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، دو تیم بارسلونا و نیوکاسل به مصاف یکدیگر رفتند.
بر اساس این گزارش، در این حادثه دردناک علاوه بر علاوه بر عباسعلی و بتول…
در طول تاریخ، ایرانیان همواره برای پاسداری از سرزمین خود ایستادهاند و در شرایط سخت،…
بیش از سه هزار هنرمند بیانیه بیعت با سومین رهبر انقلاب را امضا کردند. در…