شبکه های اجتماعی ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سلام | کانال تلگرام |
توئیتر |
گروه: ورزشی ساعت: 09:49 منتشر شده در مورخ: 1399/06/25 شناسه خبر: 1647297 قدرت نرم یعنی افتخارآفرینان و قهرمانان ما، یعنی سیامند رحمان ما صالحی امیری: لبخند سیامند همیشه جاری بود/ ادای دین با شعار و سخنرانی ممکن نیست
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ همزمان با سالروز ثبت بهترین رکورد پاراوزنهبرداری توسط سیامند رحمان در مسابقات پارالمپیک ریو ۲۰۱۶، به منظور گرامیداشت یاد و خاطره ابرقهرمان فقید، اسطوره بیبدیل پاراوزنهبرداری و قویترین ورزشکار دارای معلولیت جهان، با حضور جمعی از مسئولین وزارت ورزش و جوانان، کمیته ملی المپیک و پارالمپیک، طی مراسمی سالن وزنهبرداری کمپ تیمهای ملی جانبازان و معلولین به نام پهلوان سیامند رحمان نامگذاری شد.
رضا صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک در این مراسم اظهار داشت: ذهنم به این مشغول بود که انسان در جمع انسانهایی که همه هستی خود را برای بقای یک ملت دادهاند، سخن گفتن گزاف است. اما چه کنم که قرعه به فال من کمترین در این جمع افتاد. مجموعه کمیته ملی پارالمپیک و فدراسیون جانبازان و معلولین حقیقتا پاکترین، شریفترین و عزیزترین انسانهایی هستند که به وجودشان افتخار میکنیم. فکر میکنم اگر بخواهیم یک الگو برای ورزش ایران انتخاب کنیم، باید این فدراسیون و فرزندان این خانواده بزرگ را معرفی کنیم؛ چرا که برای تداوم حیات ورزش ایران بیش از مدال به اخلاق نیاز داریم.
وی افزود: در ادبیات جامعهشناسی و در مفهوم سرمایه، سرمایههای اجتماعی مهمتر است. نفت و گاز میسوزند و ماندگار نیستند اما سرمایههای اخلاقی و انسانی در تاریخ ماندگار خواهند شد. سرمایه اخلاقی و انسانی را در تحلیل سرمایهشناسی ماندگار میدانیم. امروز کسی نمیپرسد در ۱۰۰ سال گذشته چقدر نفت سوخته و دود شده؛ اما همه از مرحوم تختی، رضازاده، بهداد سلیمی، شهدای گرانقدر و سیامند رحمان سخن میگویند. ما در ادبیات گذشته قدرت را در سلاح و مهمات و سرزمین و لشگریان تعریف میکردیم، اما امروزه قدرت، قدرت نرم است؛ یعنی انسان، یعنی، توانایی، یعنی قهرمان، یعنی شهدایی که جانشان را فدا کردند تا ما احساس امنیت داشته باشیم. قدرت نرم یعنی افتخارآفرینان و قهرمانان ما، یعنی سیامند رحمان ما.
رئیس کمیته مل المپیک با اشاره به خاستگاه سیامند رحمان گفت: این عزیز ما از خطه کردستان ماست. این سخن من گزافه نیست که کردها در این سرزمین ۳۵۰۰ سال قدمت دارند. در کنار آذریها، بلوچها و ترکمنها صاحبان این جغرافیا هستند و شریفترین انسانهای روی زمین. فرهنگ کردی بینظیر است، اساطیر و ادبیات و فرهنگ کردی بسیار غنی و درخشان است. اینکه یک جوان کرد از شهر اشنویه رشد میکند اصلا بیحکمت نیست. این عزیز از این جغرافیا رویش کرده و من باید به این خانواده کرد تبریک بگویم؛ کردستان همیشه مامن زایش افراد بزرگ بود. سیامند همیشه لبخندش جاری بود و این ریشه در فرهنگ کردی دارد، کردها در سختترین شرایط شاد زندگی کرده و وفادار میمانند.
صالحی امیری در پایان تاکید کرد: ما باید فرهنگ جانبازان و معلولین را در کل جامعه منتشر کنیم و این رسالت ماست. حضورم در اینجا پیامی دارد که برای ما افراد این فدراسیون اشخاص بزرگی هستند که ما مدیونشان هستیم. ما برای سیامند نیامدیم، برای منبع اخلاق، معرفت و فضلیت آمدهایم. به انسانهایی که ورزش را برای رسیدن به سکوی پهلوانی بهانه کردهاند، تعظیم میکنیم. خسرویوفا زحمت زیادی برای این مجموعه کشیده و همچنین اشخاص بزرگی که اکنون حضور هم ندارند، توان خود را وقف این افراد کردهاند. ادای دین با شعار و سخنرانی ممکن نیست و تنها با عمل ممکن است.
انتهای پیام/
چت دانلود آهنگ جدید بلیط هواپیما روغن آرگان دانلود آهنگ ایرانی بازار '; document.body.innerHTML += t; } }, 100);
Error loading HTML
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، اردوی آمادهسازی تیم ملی فوتبال زنان ایران به منظور…