اقتصادی

صرافی کیلو اکس (KiloEx)

کیلو اکس (KiloEx)

کیلو اکس یک پلتفرم غیرمتمرکز برای معاملات دائمی ارزهای دیجیتال است که با تمرکز بر کارمزدهای پایین و نقدینگی بالا، خدمات معاملاتی ارائه می‌دهد. این پلتفرم بر بستر بلاکچین سولانا (Solana) فعالیت می‌کند و تجربه معاملاتی سریع و کارآمدی را برای کاربران فراهم می‌آورد.

کیلو اکس پلتفرمی غیرمتمرکز است که بر روی بلاکچین سولانا ساخته شده است و هدف آن فراهم کردن دسترسی به قراردادهای آتی دائمی ارز دیجیتال با کارمزد کم و نقدینگی بالا است. این پلتفرم از زیرساخت‌های بلاکچین با عملکرد بالا سولانا بهره می‌برد تا پردازش تراکنش‌ها سریع و تجربه معاملاتی بدون مشکل را ارائه دهد.

سایت ساز با هوش مصنوعی سایت ساز با هوش مصنوعی

این صرافی با محوریت غیرمتمرکز بودن، به کاربران این امکان را می‌دهد که کنترل دارایی‌های خود را حفظ کرده و از کیف پول‌های شخصی خود برای معامله استفاده کنند، برخلاف صرافی‌های متمرکز که نیاز به واریز وجوه به کیف پول‌های تحت کنترل پلتفرم دارند. کیلو اکس گزینه‌های اهرم را برای معامله‌گرانی که به دنبال افزایش بازده خود هستند، نیز ارائه می‌دهد.

پایه‌گذاری فناوری کیلو اکس بر روی بلاکچین سولانا است که مزایای زیادی برای پلتفرم‌های معاملاتی به همراه دارد: سرعت بالای تراکنش‌ها تا 65,000 تراکنش در ثانیه، هزینه تراکنش پایین نسبت به بلاکچین‌های مبتنی بر اتریوم، تأثیر محیطی کم به دلیل مکانیزم اثبات سهام سولانا و مقیاس‌پذیری برای پشتیبانی از تعداد روزافزون کاربران بدون کاهش عملکرد.

معماری قرارداد هوشمند
کیلو اکس از قراردادهای هوشمند برای تسهیل عملیات معاملاتی استفاده می‌کند، از جمله:

  • تطبیق و اجرای سفارشات

  • مکانیسم‌های تصفیه برای موقعیت‌های اهرمی

  • مدیریت وثیقه

    سایت ساز با هوش مصنوعی سایت ساز با هوش مصنوعی
  • یکپارچگی اوراکل قیمت برای داده‌های دقیق بازار

هک شدن صرافی غیرمتمرکز کیلو اکس
در تاریخ 14 آوریل 2025، کیلو اکس هدف یک حمله پیچیده قرار گرفت که چندین شبکه، از جمله بیس (Base)، بایننس اسمارت چین (BNB Smart Chain)، و تایکو (Taiko) را تحت تاثیر قرار داد.

گزارش شرکت امنیتی PeckShield بیان کرد که حدود 3.3 میلیون دلار از بیس، 3.1 میلیون دلار از opBNB و 1 میلیون دلار از توکن‌های BSC به سرقت رفته است.

این شرکت امنیتی اعلام کرد که اطلاعات مورد استفاده توسط قرارداد هوشمند برای تعیین قیمت دارایی‌ها دستکاری شده بود که منجر به این حمله شد.

در واکنش به این حمله، پلتفرم DEX خود را متوقف کرد و اعلام کرد که حمله مهار شده است.

در تاریخ 15 آوریل 2025، کیلو اکس پیشنهادی به هکری که میلیون‌ها دلار از DEX سرقت کرده بود منتشر کرد. کیلو اکس اعلام کرد که با نهادهای قانونی، آژانس‌های امنیت سایبری و صرافی‌ها همکاری کرده تا اطلاعاتی درباره فعالیت‌های هکر بدست آورد.

صرافی غیرمتمرکز کیلو اکس همچنین آدرس‌های کیف پول مرتبط با هکرها را که پلتفرم دیفای و سایر سازمان‌ها به طور فعال نظارت می‌کنند، به اشتراک گذاشت. کیلو اکس اعلام کرد که آماده است تا وجوه سرقتی را مسدود کند.

با این حال، این صرافی به هکر پیشنهاد 750,000 دلار برای بازگرداندن 90% از دارایی‌های سرقتی داد.

کیلو اکس گفت که اگر هکر وجوه را بازگرداند، این حادثه را به عنوان یک حمله “کلاه سفید” در نظر خواهد گرفت.

«ما درباره این توافق توییت خواهیم کرد، همکاری شما را تایید می‌کنیم و پرونده را بدون اقدامات بیشتر خواهیم بست.»

صرافی به هکر اطلاع داد که در صورت پذیرش پیشنهاد، می‌تواند از طریق ایمیل با آن‌ها تماس بگیرد یا پیام زنجیره‌ای ارسال کند. اگر هکر این پیشنهاد را نپذیرد، صرافی اعلام کرد که موضوع را به مقامات قانونی مربوطه ارجاع داده و تحقیقات را با همکاری شرکای امنیت سایبری خود پیگیری خواهد کرد. کیلو اکس نوشت:

«هویت و فعالیت‌های شما به مقامات مربوطه افشا خواهد شد. ما اقدامات قانونی را بدون توقف پیگیری خواهیم کرد. این انتخاب شماست. برای جلوگیری از پیامدهای غیرقابل بازگشت اکنون اقدام کنید.»

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

Fatal error: Uncaught TypeError: strtoupper() expects parameter 1 to be string, null given in /home/imbest/domains/avalkhabar.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Processor/Dom.php:101 Stack trace: #0 /home/imbest/domains/avalkhabar.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Processor/Dom.php(101): strtoupper(NULL) #1 /home/imbest/domains/avalkhabar.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Processor/Dom.php(68): WP_Rocket\Engine\Optimization\LazyRenderContent\Frontend\Processor\Dom->add_hash_to_element(Object(DOMElement), 2, '<!DOCTYPE html>...') #2 /home/imbest/domains/avalkhabar.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Controller.php(149): WP_Rocket\Engine\Optimization\LazyRenderContent\Frontend\Processor\Dom->add_hashes('<!DOCTYPE html>...') #3 /home/imbest/domains/avalkhabar.ir/public_html/wp-content/plu in /home/imbest/domains/avalkhabar.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Processor/Dom.php on line 101