سیاسی

طرح اصلاح قانون بانک مرکزی در تضاد با منافع دولت‌هاست

يکشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ – ۱۳:۱۵ طرح اصلاح قانون بانک مرکزی در تضاد با منافع دولت‌هاست

نماینده شیراز در مجلس با اشاره به طرح اصلاح قانون بانک مرکزی گفت: این طرحی با منافع دولت‌ها در تضاد است و قطعاً آنها مایل به اصلاح وضعیت کنونی بانک مرکزی نیستند و تمایلی به انجام کارهای اساسی و کلیدی ندارند.

طرح اصلاح قانون بانک مرکزی در تضاد با منافع دولت‌هاست

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، جعفر قادری نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه 26 اردیبهشت) در موافقت با طرح مسئولیت، اهداف، ساختار و وظایف بانک مرکزی اظهار داشت: از سال 1362 که قانون بانکداری بدون ربا مصوب شد، کار جدی برای اصلاح نظام بانکداری انجام نشده، ولی با توجه به اینکه اقتصاد ایران یک اقتصاد بانک پایه محسوب می‌شود، انتظار داشتیم این اقدامات هر چه سریعتر صورت گیرد.

وی افزود: این طرح، بانک مرکزی را تبدیل به یک بانک حاکمیتی می‌کند که اهداف کلانی همچون حفظ ارزش پول ملی، اشتغالزایی و سایر اهداف کلان مدنظر نظام را تعقیب کند. زمانی این مهم محقق می‌شود که بانک مرکزی به دنبال احقاق اهداف 4 ساله یک دولت نباشد.

نماینده شیراز در مجلس تصریح کرد: طرح مباحثی همچون اینکه اجازه دهید دولت جدید روی کار بیاید و در این رابطه لایحه‌ای به مجلس ارائه کند انحرافی است.

قادری گفت: قطعا طرح اصلاح قانون بانک مرکزی با منافع دولت‌ها در تضاد است و قطعاً آنها مایل به اصلاح وضعیت کنونی بانک مرکزی نیستند و تمایلی به انجام کارهای اساسی و کلیدی را ندارند و دولت نمی‌تواند تصمیمات 4 ساله برای تامین منافع خود اتخاذ کند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس افزود: کنترل نقدینگی که یکی از معضلات و مشکلات اصلی این روزهای اقتصاد ایران است که در این طرح دیده شده است.

وی با اشاره به ثبت نام نزدیک به 600 نفر در انتخابات ریاست جمهوری گفت: نظام مند نبودن اداره بانک مرکزی باعث این حجم از ثبت نام است زیرا اداره کشور وقتی هنر است که اجازه خلق نقدینگی داده نشود.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

پر بازدید ها

پر بحث ترین ها

بیشترین اشتراک

بازار globe

اخبار کسب و کار تریبون بیمه رازی زمزم بیمه رازی زمزم

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × دو =

دکمه بازگشت به بالا