جمعه ۱۵ اسفند ۱۳۹۹ – ۱۷:۳۶ عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی یعنی تحمل خسارتهای اقتصادی و معیشتی بیشتر
نماینده میناب در مجلس گفت: نباید با افزایش ترددها در ابتدای سال ۱۴۰۰ شاهد شیوع ویروس کرونا در کشور بوده و خسارتهای اقتصادی و معیشتی ناشی از این ویروس را تحمل کنیم.
حسین رئیسی نماینده مردم میناب در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، درباره شیوع کرونا در کشور و عادی انگاری آن توسط مردم اظهار داشت: متاسفانه به شدت خیز چهارم و موج جدید شیوع کرونا در کشور احساس میشود و آمارهای جانباختگان کرونا به سمت سه رقمی شدن پیش میرود و تعداد بستریها در مراکز درمانی بالا رفته و جمعیت بستریها در بخشهای ویژه بیمارستانی هم افزایش یافته و هر روز بر جمع مبتلایان به کرونا افزوده میشود.
وی افزود: باید بدانیم که ویروس جهش یافته کرونای انگلیسی در بخشهایی از کشور شایع شده و متاسفانه میزان شیوع و خطرناک بودن این ویروس بسیار بالاست و سنین پایین جامعه را هم درگیر میکند.
رئیسی تصریح کرد: بر اساس گزارشات پزشکی و بهداشتی تعداد مرگ و میر ویروس جهش یافته کرونای انگلیسی بالاتر از ویروس قبلی است که خطر آن به شدت حس میشود.
نماینده مردم میناب در مجلس تصریح کرد: در آستانه سال آینده هستیم و رفت و آمدها و مسافرتها در این فصل داغ است ولی نباید با افزایش ترددها در پایان سالجاری و ابتدای سال ۱۴۰۰ شاهد شیوع ویروس کرونا در کشور بوده و خسارتهای اقتصادی و معیشتی ناشی از این ویروس را تحمل کنیم.
وی افزود: شرط موفقیت در مبارزه با کرونا احساس مسئولیت همگانی، همدلی و همراهی همه مردم و مسئولان است و باید تلاش کنیم این تهدید را به یک فرصت تبدیل کنیم؛ تجهیزات و نیروی انسانی متخصص شرط اصلی ارائه خدمات در حوزه بهداشت و درمان است.
رئیسی گفت: رفتن به بازار و خرید از یک سو و از سوی دیگر دید و بازدیدهای خانوادگی در نوروز ۱۴۰۰ میتواند خسارتهای بسیار زیادی را به کشور تحمیل کند که لازمه مقابله با آن رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی است.
نماینده میناب در مجلس اظهار داشت: اگر در زمینه رعایت پروتکلهای بهداشتی کوتاهی کنیم ضرر بزرگی میبینیم و با آنکه دید و بازدیدهای خانوادگی در ابتدای سال از رسوم قدیمی محسوب میشود ولی برای پرهیز از ابتلا به ویروس کرونا باید این آیین را به صورت مجازی برگزار کنیم.
انتهای پیام/
بازار
Error loading HTML