اجتماعی

هاشمی:شهرداری لحاف و تشک بندازد جلوی ریاست جمهوری و پولش را بگیرد/ دیگر کاندیدا نمی شوم

سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۹ – ۱۳:۲۷ هاشمی:شهرداری لحاف و تشک بندازد جلوی ریاست جمهوری و پولش را بگیرد/ دیگر کاندیدا نمی شوم

رئیس شورای شهر تهران با اشاره به اینکه در انتخابات بعدی شورای شهر تهران کاندیدا نمی‌شوم، ‌گفت: شهرداری با دولت تعارف دارد و باید در پیگیری مطالبات در حوزه حمل و نقل عمومی محکم‌تر عمل کند.

هاشمی:شهرداری لحاف و تشک بندازد جلوی ریاست جمهوری و پولش را بگیرد/ دیگر کاندیدا نمی شوم

به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، محسن هاشمی در حاشیه صحن امروز شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران درباره مباحث امروز شورای شهر و اقدامات انجام گرفته اظهار داشت: از جمله مباحث امروز در مورد نرخ کرایه های مترو و واتوبوس بود که افزایش 25 درصدی کرایه‌های حمل و نقل عمومی توسط اکثر اعضای شورای شهر مورد موافقت قرار نگرفت چرا که این افزایش نرخ‌ها مشکلی از حمل و نقل عمومی برطرف نمی‌کرد.

سایت ساز با هوش مصنوعی سایت ساز با هوش مصنوعی

وی با اشاره به اینکه تصمیم گرفتیم به جای افزایش نرخ کرایه‌ها شهرداری مطالبات ناوگان حمل و نقل عمومی را از طریق بودجه‌های ستاد ملی مقابله با کرونا پیگیری کند، گفت: سرانجام این لایحه مورد موافقت قرار نگرفت و کرایه‌های حمل و نقل عمومی گران نخواهد شد.

هاشمی بیان داشت: شهرداری لحاف و تشک بندازد جلوی ریاست جمهوری تا پولش را در حوزه حمل و نقل عمومی بگیرد.

رئیس شورای شهر تهران ادامه داد:‌همچنین لایحه دو فوریتی برای ایجاد تخفیف مؤدیان در صحن شورای شهر به تصویب نرسید و از این جهت که این موضوع برای بار دوم مطرح شده بود لایحه آن از سوی اعضای شورا رد شد.

هاشمی ادامه داد: همچنین بررسی لایحه مرتبط با گردشگری در صحن شورای شهر تهران مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت و از آنجایی که متن این لایحه چندان دقیق و جامع نبود و تکلیف را مشخص نمی‌کرد اعضای شورای شهر درخواست برگشت آن را دادند تا وضعیت آن و متن مربوطه دقیق تهیه شود.

وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا شما در انتخابات بعدی شورای شهر شرکت می‌کنید یا خیر،‌گفت:‌من در انتخابات بعدی شورای شهر کاندیدا نخواهم شد.

رئیس شورای شهر تهران در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه آیا پیگیری مطالبات شهرداری در حوزه حمل و نقل عمومی به چه صورت خواهد بود گفت: ما طرحی برای ملزم کردن شهرداری جهت پیگیری مطالباتش از دولت داده ایم اما متأسفانه شهرداری تا حدودی با دولت تعارف دارد.

سایت ساز با هوش مصنوعی سایت ساز با هوش مصنوعی

هاشمی گفت:‌نامه‌نگاری فایده ندارد شهرداری باید در پیگیری مطالباتش محکم‌تر عمل کند این موضوع میان شهرداری و شورای شهر مورد اختلاف است و متأسفانه دولت اعتباری برای حمل و نقل عمومی اختصاص نداده است.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

پر بازدید ها

پر بحث ترین ها

بیشترین اشتراک

بازار globe

اخبار کسب و کار globe رسپینا لاستیک بارز ایران فان بیمه البرز هتل تارا

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

Fatal error: Uncaught TypeError: strtoupper() expects parameter 1 to be string, null given in /home/imbest/domains/avalkhabar.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Processor/Dom.php:101 Stack trace: #0 /home/imbest/domains/avalkhabar.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Processor/Dom.php(101): strtoupper(NULL) #1 /home/imbest/domains/avalkhabar.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Processor/Dom.php(68): WP_Rocket\Engine\Optimization\LazyRenderContent\Frontend\Processor\Dom->add_hash_to_element(Object(DOMElement), 2, '<!DOCTYPE html>...') #2 /home/imbest/domains/avalkhabar.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Controller.php(149): WP_Rocket\Engine\Optimization\LazyRenderContent\Frontend\Processor\Dom->add_hashes('<!DOCTYPE html>...') #3 /home/imbest/domains/avalkhabar.ir/public_html/wp-content/plu in /home/imbest/domains/avalkhabar.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Processor/Dom.php on line 101