مدیریت عافیتطلب در نسخه انقلاب اسلامی تعریف شده نیست
شنبه ۵ مهر ۱۳۹۹ – ۱۳:۵۳ مدیریت عافیتطلب در نسخه انقلاب اسلامی تعریف شده نیست
رئیس دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای خوزستان با بیان اینکه مدیریت عافیتطلب در نسخه انقلاب اسلامی تعریف شده نیست، گفت: مدیریت انقلاب اسلامی یعنی اینکه مدیر کمترین امتیاز را بردارد، بیشترین کار را بکند.
به گزارش حوزه تشکلهای دانشگاهی خبرگزاری فارس، به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، حجتالاسلام سیدمحسن شفیعی، رئیس دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای خوزستان در جمع دانشجویان جهادگر گفت: پیش از انقلاب اسلامی ما شاهد برگزاری جشنهای شاهنشاهی ۲۵۰۰ ساله بودیم و زمانی که انقلاب پیروز شد سال ۲۵۳۷ شاهنشاهی بود.
وی ادامه داد: انصافاً هیچ برگ افتخاری از دوران پادشاهی برای تاریخ کشور ما وجود ندارد. اگر اتفاق خاصی مثل امیرکبیر افتاده تاریخ میگوید در حمام فین رگش زده شد. گفته میشود انوشیروان عادل بود. اینجا یک سؤال پیش میآید در ۲۵۳۷ سال حکومت پادشاهی فقط یک نفر عادل بوده است؟ قطعاً انوشیروان هم عادل نبوده است.
رئیس دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای خوزستان افزود: قطعاً این حدیث دروغ است که پیامبر فرمود: من در دوران انوشیروان عادل به دنیا آمدم. اساسیترین ویژگی زمان انوشیروان طبقاتی بودن جامعه است یعنی کشاورززاده حق نداشته از جایگاه خود جابجا شود و تا ابد کشاورز زاده میماند. به قول امام راحل، پادشاهی یعنی غارتگری، دیکتاتوری و حکومت فساد.
شفیعی با بیان اینکه انقلاب اسلامی محصول یک حرکت عظیم اجتماعی بعد از ۲۵۳۷ سال حاکمیت پادشاهی بود، گفت: اینجا یک سؤال پیش میآید. برای جامعهای که ۲۵۳۷ سال حکومت پادشاهی بر آن حاکم بوده، چقدر زمان نیاز داریم تا آن را از مختصات قبل فاصله دهیم؟ روح قانونگریزی در فرهنگ ما به دلیل حکومت پادشاهان وجود دارد.
شفیعی بیان کرد: اسم آدمها در دوران شاهنشاهی شهروند نبوده، رعیت بوده است. در جامعه پذیرفته شده بود که کشاورز هیچ امکاناتی نداشته باشد. انقلاب آمد و گفت در حقوق اصلی، فرقی بین شهرنشین و غیزانیهنشین نیست. حالا باید آن پروتکلهای شاهنشاهی به پروتکلهای حقوق عمومی بازگردد.
رئیس دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای خوزستان تصریح کرد: عمده کار امام احل از اسفند ۵۷ تا نیمه سال ۵۸ این است که به جامعه بگوید که مردم! با تغییر حکومت همه چیز عوض نمیشود. این اول راه است و باید دست به دست هم دهیم.
وی با طرح این پرسش که چرا انقلاب اسلامی عمومی بود؟ گفت: پیش از انقلاب اسلامی ظلم و نبودنها عمومی بود. امام میگوید برای تغییر گسترده محرومیت همه باید تلاش کنیم.
رئیس دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان خوزستان گفت: این حرف امام است که ما یک ویرانه و قبرستان تحویل گرفتیم. تولید در کشور نبود. فقط نفتفروشی بود. جمله امیرعباس هویدا، نخست وزیر بهایی آن دوران معروف است که میگفت: «پول داریم، میخریم. اروپاییها بسازند. ما میخریم.» این شعار هویدا بود. تمام آنچه که در کشور بود، واردات بود.
شفیعی افزود: دشمنان و مخالفان انقلاب آنها میگویند ما هیچ کاری نکردیم اما حالا که کشور ۴۰ و چند سال دست شماست، چه کردید؟ پاسخ اینجا دو بخش است: یک وقتی این سؤال از طرف آدم زورگویی بیان میشود و از اول میخواهد بگوید هیچ کاری نکردید. آماری هم که از جمعیت، افراد دانشجو و … داده میشود برای پاسخ به اینهاست. ما خودمان معترضیم.
وی بیان کرد: ما خودمان منتقدیم. کشور با نسخه مدیریت جهادی و انقلابی اداره نشد والا در این ۴۰ سال خیلی بیشتر باید کار میکردیم. نمیخواهیم بگوییم هیچ مشکلی نیست و همه چیز را ما حل کردیم. ما میگوییم خیلی کار کردیم، اما اگر کشور با نسخهای که امام میگفت اداره میشد از این خیلی باید جلوتر میبودیم. ما نسبت به روند کشور با نسخه مدیریت جهادی عقب هستیم.
رئیس دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای خوزستان بیان کرد: آنچه که بسیجیان باید انجام دهند و آنچه که نخبگان و سلبریتیها نمیتوانند بیان کنند این است که ما از موضع نظام، مطالبهگر هستیم، ما از موضع انقلابیگری، مطالبهگر هستیم. یک وقت مطالبهگری از جنس مطالبهگری ضدانقلابی و سلطنتطلب است.
وی افزود: سلطنتطلبها تکلیفشان مشخص است، او حق ندارد حرف بزند چون کارنامه آنها روشن است. ما در درون خانواده نظام مدعی هستیم. ما به لیبرالیسم در مدیریت انقلاب اسلامی منتقد هستیم. ما به اشرافیگری منتقد هستیم. ما به عنوان پاسوختههای انقلاب اسلامی مدعی هستیم.
وی در پایان بیان کرد: مدیریت عافیتطلب در نسخه انقلاب اسلامی تعریف شده نیست. مدیریت انقلاب اسلامی یعنی اینکه مدیر کمترین امتیاز را بردارد، بیشترین کار را بکند. مردم کمکاری مدیر را با نظام میسنجند. حال باید برای مردم کوچه و بازار که منتظر خدمات هستند چه باید کرد؟ فضای اردوی جهادی اینجا سنجیده میشود. معنای مدیریت جهادی این است که بسیجیان دانشجو بگویند در حالی که دلمان از مدیران کمکار خون است، اما برای انقلاب اسلامی ما کمکاری آنها را جبران میکنیم.
انتهای پیام/
پر بازدید ها
پر بحث ترین ها
بیشترین اشتراک
بازار
اخبار کسب و کار