اقتصادی

مدیر ارشد بیت‌وایز: ترامپ آخرین ریسک وجودی برای بیت کوین را از بین برد

مدیر ارشد بیت‌وایز: ترامپ آخرین ریسک وجودی برای بیت کوین را از بین برد

مدیر ارشد بیت‌وایز: ترامپ آخرین ریسک وجودی برای بیت کوین را از بین برد

مت هوگان (Matt Hougan)، مدیر سرمایه‌گذاری بیت‌وایز (Bitwise)، اعلام کرد که امضای فرمان اجرایی توسط ترامپ برای ایجاد ذخیره استراتژیک بیت کوین در آمریکا، آخرین ریسک وجودی برای این دارایی را که اکنون ۱.۳ درصد از عرضه پول جهانی را تشکیل می‌دهد، از بین برده است.

هوگان معتقد است اکنون بهترین زمان برای خرید بیت کوین است. او توضیح داد که چگونه بیت‌کوین از تهدیدهای اولیه مانند فناوری نامطمئن و نگرانی‌های قانونی عبور کرده است.

ترامپ دستور داد تا حدود ۱۰۳,۵۰۰ بیت کوین از دارایی‌های مصادره شده دولت فدرال به ذخیره استراتژیک اختصاص یابد. هوگان معتقد است این اقدام نشان می‌دهد که آمریکا بیت کوین را به عنوان بهترین طرح پشتیبان در صورت تهدید دلار پذیرفته است.

او افزود که مشتریان بیت‌وایز در حال افزایش سهم بیت کوین در سبد سرمایه‌گذاری خود از ۱ درصد به ۳ درصد هستند و پیش‌بینی می‌کند این رقم به ۵ درصد و بیشتر افزایش یابد.

دسترسی سریع به تازه ترین اخبار کریپتو
با نصب افزونه ارزدیجیتال
دانلود

سعید نادری

 مشاهده منبع خبر
the block

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + 9 =

دکمه بازگشت به بالا