Categories: سیاسی

مسئولان نهاد در دانشگاه روحیه تحول‌خواهی را در خود تقویت کنند

جمعه ۱۱ مهر ۱۳۹۹ – ۰۰:۳۳ مسئولان نهاد در دانشگاه روحیه تحول‌خواهی را در خود تقویت کنند

معاون منابع انسانی نهاد رهبری در دانشگاه‌ها با اشاره به اینکه تحول‌خواهی و تحول‌سازی، یکی از موضوعات مورد تاکید مقام معظم رهبری است، گفت: البته برخی از مسئولان نهاد، روحیه تحول‌خواهی ندارند؛ درحالی‌که آنها وظیفه دارند که روحیه تحول‌خواهی را در خود تقویت کنند.

به گزارش حوزه تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس؛ به نقل از نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها، حجت الاسلام مهدی میراحمدی معاون منابع انسانی نهاد نمایندگی مقام‌معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: تغییر و تحولات در دانشگاه آزاد اسلامی، سطح انتظارات از این دانشگاه را افزایش داده است، از همین‌رو وظیفه سنگینی بر دوش این دانشگاه قرار دارد.

معاون منابع انسانی نهاد نمایندگی مقام‌معظم رهبری در دانشگاه‌ها افزود: نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها، شجره طیبه‌ای است که منشا برکات و خیرات بسیار زیادی است. با وجود تمامی ضعف‌ها و مشکلات اما اقدامات بسیار خوبی از سوی نهاد انجام شده است.

میراحمدی با اشاره به اینکه تحول‌خواهی و تحول‌سازی، یکی از موضوعات مورد تاکید مقام معظم رهبری است، ادامه داد: در تحول‌خواهی توانمندیم و دارای روحیه تحول‌خواهی هستیم که این امر از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

معاون منابع انسانی نهاد نمایندگی مقام‌معظم رهبری در دانشگاه‌ها خاطرنشان کرد: البته برخی از مسئولان نهاد، روحیه تحول‌خواهی ندارند و از وضع موجود راضی هستند؛ درحالی که مسئولان نهاد رهبری وظیفه دارند که روحیه تحول‌خواهی را در خود تقویت کنند.

وی افزود: مهم‌تر از تحول‌خواهی، تحول‌سازی است. از همین رو باید الزامات تحول‌سازی و عملیاتی کردن ایده‌های تحول گرایانه مورد بررسی قرار گیرد. ‌ مقام معظم رهبری معتقدند که تحول‌آفرینی و تحول‌سازی از ویژگی‌های بارز امام (ره) است که زنده ماندن انقلاب در گرو درس آموزی از همین روحیه ایشان است. مقام معظم رهبری، امام خمینی(ره) را امام تحول می‌دانند که در مسیر انقلاب، تحول گرایی را مدیریت کردند.

میراحمدی تاکید کرد: بر اساس تاکیدات مقام معظم رهبری، تحول‌سازی باید در تمامی ارکان نظام اتفاق بیافتد و لذا مسئولان نهاد رهبری در این حوزه وظیفه سنگینی بر دوش دارند. به تعبیر رهبری، باور به پیشرفت مستمر، قانع نبودن به داشته‌ها، افزودن به دارایی‌ها و گرایش مستمر به بهتر شدن، از مهم‌ترین مصادیق تحول‌سازی در نظام اسلامی است. تمامی مجموعه‌های نظام باید برای گرایش به بهتر شدن تلاش مستمر داشته باشند.

معاون منابع انسانی نهاد نمایندگی مقام‌معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: تعیین جهش در حرکت، اجتناب از تحجر، گرایش به بهتر شدن و… از مولفه‌های مهم تحول‌سازی در منظومه فکری امام و رهبری است. تحول به معنای نقد وضعیت موجود است؛ تحول‌خواهی به معنای اعتراض نیست. احساس شکست نیز لزوم تحول نیست بلکه قانع نبودن به هر آنچه که هست منجر به تحول می‌شود.

میراحمدی تصریح کرد: تحول با پشتیبانی فکری حاصل می‌شود. لزوما تحول‌خواهی به معنای نفی آن موضوع نمی‌شود؛ هم‌چنین گاهی تحول به صورت ترویجی انجام می‌شود. در تحول سرعت مهم است اما این سرعت با شتاب‌زدگی و کارهای عجولانه متفاوت است.

وی با تاکید بر اینکه شرط مهم ایجاد تحول، نترسیدن از دشمن و دشمنی‌ها است، ادامه داد: اگر یک حرکت مهم، محکم و محاسبه شده باشد نباید ملاحظه کسی را کرد.

معاون منابع انسانی نهاد نمایندگی مقام‌معظم رهبری در دانشگاه‌ها بیان کرد: روحیه تحول‌خواهی منجر به تحول‌سازی می‌شود.

میراحمدی در خصوص الزامات تحول‌سازی گفت: اولین الزام تحول‌سازی این است که آن را تبدیل به گفتمان نخبگانی شود. دومین الزام تحول‌سازی شناسایی مسئله‌های جامعه است که این مسائل طرح، تنظیم و حل شود. تحول‌خواهی گر چه ضرورت به تحول‌سازی است اما تحول‌سازی نیازمند مدل و نقشه است.

وی گفت: یکی دیگر از الزامات تحول‌سازی پشتیبانی فکری و معنوی است. پشتیبان فکری، منظومه فکری امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری است.

انتهای پیام/

پر بازدید ها

پر بحث ترین ها

بیشترین اشتراک

بازار

اخبار کسب و کار

موتور جستجوی avalkhabar

Share
Published by
موتور جستجوی avalkhabar