سیاسی

مهم‌ترین هدفم شکستن طلسم «نشدن» و «ما نمی‌توانیم» است

چهارشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ – ۲۳:۳۴ مهم‌ترین هدفم شکستن طلسم «نشدن» و «ما نمی‌توانیم» است

داوطلب سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به فرمایش‌ بنیان‌گذار جمهوری اسلامی مبنی بر «ما می‌توانیم» تصریح کرد: مهمترین هدفم در قرارگاه خاتم الانبیاء و مسئولیت‌هایم این بود که طلسم «نشدن» و «ما نمی توانیم» را بشکنیم.

مهم‌ترین هدفم شکستن طلسم «نشدن» و «ما نمی‌توانیم» است

به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، رستم قاسمی داوطلب سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری عصر امروز (۸ اردیبهشت‌ماه) در سلسه نشست‌های گام نو جریان گام دوم انقلاب در مجتمع فرهنگی سرچشمه تهران با اشاره به کارنامه مدیریتی خود، اظهار داشت: من ۴ دوره خدمت برای خود تعریف کردم که نخست دوره حضور در دفاع مقدس است که توفیق سربازی و خدمت‌‌ برای بنده محسوب می‌شود.

وی افزود: بعد از جنگ که دوران سازندگی شروع شد به دنبال این بودیم که طرحی برای قرارگاه بازسازی در آن مقطع و سازندگی در مقاطع بعد پیاده کنیم و شروع ما بازسازی مناطق آسیب دیده از جنگ بود در موقعی که می خواستیم کار بازسازی و سازندگی شروع کنیم دو تفکر وجود داشت نخست اینکه در کشور تجربه کارهای متوسط و بزرگ نداریم و عده‌ای هم معتقد بودند این توانمندی در کشور وجود دارد و جنگ هم نشان داد اگر باور کنیم می توانیم کشور را بازسازی کنیم.

قاسمی با اشاره به فرمایشات امام راحل بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران مبنی بر "ما می توانیم" تصریح کرد: مهمترین هدفی که بنده در قرارگاه خاتم الانبیاء و مسئولیت‌هایی که داشتم دنبال کرده‌ام این بود که طلسم نشدن و ما نمی توانیم را بشکنیم.

وزیر اسبق نفت گفت: چند نمونه طرح های بزرگ در کشور اتفاق افتاد از جمله مسکن، صنعت، نفت و انرژی بود. مثلا قرار بود آبرسانی به شهر تهران را به خارجی ها بسپارند اما سپاه و قرارگاه خاتم اعلام کرد که ما انجام می دهیم که این اتفاق بزرگی بود زیرا اگر اتفاق نمی افتاد سپاه باید به ۱۰ میلیون نفر پاسخگو می بود ولی این اتفاق افتاد.

وزیر سابق نفت با بیان اینکه زمانی که سد کرخه را ساختیم صدها سد دیگر ساخته شد و حرف اینکه ما نمی‌توانیم را شکستیم، گفت: حتی ساخت بنادر کوچک در ایران برعهده خارجی ها بود اما ما توانستیم بنادر بسازیم که نمونه آن بندر عسلویه بود که این نشان دهنده آن است که در داخل، توان و جرئت وجود دارد و اگر این بندر توسط سپاه ساخته نمی شد وزارت نفت وقت می‌توانست سپاه را متهم کند که چرا اجازه نداد این بندر توسط شرکت خارجی ساخته شود اما توانستیم این بندر را بسازیم حتی کمتر از ۴۰ ماه و برای این موضوع پاداشی هم دریافت کردیم.

قاسمی ادامه داد: «ما می‌توانیم» به توانستن تبدیل شده است. زمانی که تحریم‌های فلج‌کننده علیه ایران شروع شد ۳ تحریم همزمان داشتیم و گفتند اگر نفت ایران را تحریم کنیم قطعا اقتصاد ایران فلج می‌شود و در همان زمان آقای احمدی‌نژاد به بنده گفتند به وزارت نفت بروم در این باره نامه‌ای به رهبر انقلاب نوشتم و دلایل مخالفتم را بیان کردم اما سرانجام به وزارت نفت رفتم و روزهای سختی را پشت سر گذاشتم.

وی ادامه داد: شرایط سختی داشتیم و بیشتر شرکت‌های خارجی در همان زمان ایران را ترک کردند. وابستگی زیادی داشتیم و بنزین زیادی به کشور وارد می‌شد؛ خط قرمز را عبور کرده بودیم. در آن روزها بسیاری نگران وضعیت درآمد کشور بودیم و بنزین هم کاهش یافته بود اما با مدیریت درست توانستیم این بحران را پشت سر بگذاریم.

وزیر اسبق نفت افزود: بسیاری از تجهیزاتی که از عسلویه گاز را پمپاژ می‌کردند شرایط خاصی داشت، روزهای بسیار سختی بود و روزهای اول تحریم نفت ایران بود و تجربه نداشتیم؛ دو اتفاق افتاد، توسعه در صنعت نفت کشور رخ داد و در این خصوص بدون هیچ ادعایی توضیح خواهم داد که در اوج تحریم‌ها به شدت صنعت نفت ایران توسعه یافت، بیش از ۳۰ درصد بنزین کشور را وارد می‌کردیم اما طرح توسعه پالایشگاه‌های کشور، اجرا شد و تولید بنزین را افزایش دادند، همچنین تغییر سبد بنزین کشور در دستور کار قرار گرفت. طرح ستاره خلیج و ابر طرح پارس جنوبی اتفاقات مهمی بود که در دوره وزارت نفت بنده رخ داد و باعث شد در زمینه تولید بنزین پیشرفت خوبی داشته باشیم.

قاسمی گفت: بالاترین پیشرفت را در سال‌های تحریم داشتیم، این توسعه هم به تجهیزات بوده و هم به لحاظ ساخت بوده است امروز هیچ نیازی به خارج برای ساخت نداریم و بیشترین فروش نفت را در همان زمان داشتیم.

وی ادامه داد: آقای اوباما ابتدا گفت تحریم‌ها ایران را فلج می‌کند اما بعد از آن گفت تحریم‌ها هیچ اثری بر ایران ندارد، این دو جمله را اوباما گفته بود.

قاسمی تصریح کرد: در کشتی سازی ایران پیشرفت هایی داشت که بزرگترین آن شرکت خلیج فارس بود که باید بدانید کشتی سازی دارای تکنولوژی پیچیده است و بزرگترین کشتی سازی ها در کره جنوبی است اما ما توانستیم این اتفاق را رقم بزنیم.

وزیر اسبق نفت تاکیدکرد: در دولت دهم ۱۷ فاز پارس جنوبی کلید خورده شد که پیشرفتی که در آن دوران داشت و هیچ کمکی هم از خارج گرفته نشد نکته جالب آن جا بود پیشرفت در سال ۹۰ تا ۹۲ صورت گرفته به اندازه حضور شرکت های شل و توتال در زمان حضورشان در کشور بود.

قاسمی ادامه داد: تنها وزیر ایرانی بودم که رئیس اوپک شدم، اوپک می‌تواند بخشی از دستورالعمل‌ها را وتو کند و هنگامی که رئیس اوپک با وزرا جلسه می‌گذارد، اگر وزرای اوپک با دستور رئیس اوپک موافقت کنند با کلاه سفید از جلسه خارج می‌شوند، این اجماع را در تمام دستورهای جلسات اوپک ایجاد کردم و تمام وزرا با کلاه سفید از جلسه خارج می‌شدند.

وی افزود: قبل از شهادت حاج قاسم سلیمانی به عنوان معاون اقتصادی ایشان در کنارشان کار کردم، در تمام زمینه‌های اقتصادی کار اجرایی و عملیاتی داشته‌ام و کشور و ظرفیت‌های کشور را به خوبی می‌شناسم، دنیا را به خوبی می شناسم و بیشترین سفرهای خارجی بعد از وزیر امور خارجه داشته‌ام و با سران کشورهای زیادی ملاقات کرده‌ام.

داوطلب انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: تامین نیازهای اساسی کشور در همان زمان که وزیر نفت بودم، برعهده بنده بود و در حوزه بین‌المللی و اقتصادی و غیره نسبت به سایر افرادی که در معرض کاندیداتوری هستند، شناخت دارم.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

پر بازدید ها

پر بحث ترین ها

بیشترین اشتراک

بازار globe

اخبار کسب و کار تریبون بیمه رازی زمزم بیمه رازی زمزم

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 4 =

دکمه بازگشت به بالا