ورزشی

«مسابقه خونین»| نقاشی دیواری لایکا علیه رژیم صهیونیستی در حاشیه بازی با ایتالیا

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، هنرمند ایتالیایی لایکا، نقاشی دیواری جدیدی با نام «مسابقه خونین» در خیابان جولیو کاچینی در نزدیکی ساختمان فدراسیون فوتبال ایتالیا به نمایش گذاشت. این اثر به شدت به جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در غزه اعتراض می‌کند. در این نقاشی، عدد ۶۷ روی دیوار دیده می‌شود که اشاره‌ای غم‌انگیز به ۶۷ هزار فلسطینی دارد که تاکنون در غزه کشته شده‌اند. در کنار آن، واژه «غزه» به زبان عربی روی توپ خون‌آلودی حک شده است. این تصویر یک بازیکن-سرباز را نشان می‌دهد که پیراهن تیم رژیم صهیونسیتی را بر تن دارد، تفنگی در دست گرفته و پای خود را روی توپ خون‌آلود گذاشته است.

لایکا در بیانیه‌ای تأکید کرد که این اثر اعتراض به «استفاده از فرهنگ فوتبال به‌عنوان ابزاری برای تبلیغات و سرکوب توسط سربازان رژیم صهیونیستی» است، در حالی که نسل‌کشی در غزه و سرزمین‌های اشغالی همچنان ادامه دارد. وی همچنین اشاره کرد که در حالی که غرب به دنبال مجازات روس‌ها است، رژیم صهیونسیتی با وجود جنایات جنگی پذیرفته می‌شود. این نشان‌دهنده ریاکاری در سیاست‌های بین‌المللی است.

در ادامه، لایکا به سخنان وزیر ورزش ایتالیا اشاره کرد که رژیم صهیونسیتی را «کشور مورد تهاجم» نامیده بود و افزود که در دو سال گذشته ۶۷ هزار فلسطینی کشته شده‌اند. وی همچنین از دولت ایتالیا و نهاد‌های ورزشی مانند یوفا و فیفا انتقاد کرد که در این جنایات شریک‌اند.

سایت ساز با هوش مصنوعی سایت ساز با هوش مصنوعی

این اثر هنری به بازیکنان تیم ملی ایتالیا نیز پیامی دارد: «امیدوارم در یک ورزشگاه خالی بازی کنید، زیرا مسابقه‌امشب به خون آلوده خواهد بود.» لایکا همچنین به تظاهراتی که امروز در اودینه برگزار می‌شود اشاره کرد و اعلام کرد که کسانی که برای عدالت و حقوق بشر می‌جنگند، امشب در میدان شهر خواهند بود، نه در ورزشگاه.
انتهای پیام

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

Fatal error: Uncaught TypeError: strtoupper() expects parameter 1 to be string, null given in /home/imbest/domains/avalkhabar.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Processor/Dom.php:101 Stack trace: #0 /home/imbest/domains/avalkhabar.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Processor/Dom.php(101): strtoupper(NULL) #1 /home/imbest/domains/avalkhabar.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Processor/Dom.php(68): WP_Rocket\Engine\Optimization\LazyRenderContent\Frontend\Processor\Dom->add_hash_to_element(Object(DOMElement), 2, '<!DOCTYPE html>...') #2 /home/imbest/domains/avalkhabar.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Controller.php(149): WP_Rocket\Engine\Optimization\LazyRenderContent\Frontend\Processor\Dom->add_hashes('<!DOCTYPE html>...') #3 /home/imbest/domains/avalkhabar.ir/public_html/wp-content/plu in /home/imbest/domains/avalkhabar.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Processor/Dom.php on line 101