سیاسی

موسوی: مسیر پیشرفت کشور از اقتصاد تولیدی می‌گذرد

يکشنبه ۱ فروردین ۱۴۰۰ – ۰۹:۰۶ موسوی: مسیر پیشرفت کشور از اقتصاد تولیدی می‌گذرد

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: مسیر پیشرفت کشور از اقتصاد تولیدی می‌گذرد و تا این مسأله تولید به سامان جدی نرسد ما نمی‌توانیم افق مناسبی برای پیشرفت کشور ترسیم کنیم.

موسوی: مسیر پیشرفت کشور از اقتصاد تولیدی می‌گذرد

سیدنظام‌الدین موسوی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۰ با عنوان «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» از سوی مقام معظم رهبری، اظهار داشت: با توجه به اینکه پیشرفت و توسعه اساسی مستلزم موضوع تولید است، مقام معظم رهبری عناوین سال‌های اخیر را مرتبط با تولید و اقتصاد نامگذاری کردند.

وی معتقد است: شعارهای سال با مضامین اقتصادی از سوی مقام معظم رهبری نشان‌دهنده این است که مسیر پیشرفت کشور از اقتصاد تولیدی می‌گذرد و تا این مسأله تولید به سامان جدی نرسد ما نمی‌توانیم افق مناسبی برای پیشرفت کشور ترسیم کنیم.

نماینده مردم تهران در مجلس خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری در دو سال گذشته تولید را به عنوان راهبرد و استراتژی مهم سال‌ها عنوان کردند و البته در این دو سال ما شاهد کامیابی‌ها و ناکامیابی‌ها در مسیر تحقق شعار سال که تولید بوده است، بودیم و در مجموع برای مسأله تولید به نوعی آسیب‌شناسی‌هایی هم صورت گرفته است.

موسوی ادامه داد: در بیانات نوروزی مقام معظم رهبری به مناسبت نوروز 1400 مسیر گذشته در بحث تولید را آسیب‌شناسی کردند و بر همین مبنا سال 1400 را سال «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» نامگذاری فرمودند. در حقیقت آنچه که روشن است در مسیر تولید ما هم نیاز به پشتیبانی بیشتر داریم و هم باید موانعی که در این مسیر وجود دارد را رفع کرده و بزداییم.

وی با بیان اینکه دستگاه مختلف حاکمیتی، نهادها و بخش‌های مختلف دولتی و خصوصی در بحث تولید تا کنون پشتیبانی‌های لازم را انجام نداده‌اند، گفت: مقام معظم رهبری از باب تأکید مجدداً در نامگذاری سال 1400 به بحث پشتیبانی اشاره فرمودند.چرا که آسیب‌شناسی جدی در مسأله تولید این است که پشتیبانی لازم صورت نمی‌گیرد.

نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: وقتی مقام معظم رهبری به عنوان یک سیاست کلان بحث تولید را مطرح می‌کنند در بخشی از دستگاه‌ها این تبدیل به رویه و مبنا و برنامه حرکت نشده است. چرا که بحث سرمایه‌گذاری‌ها و تلاش برای ارتقاء تولید در بخش تولید از جمله این موارد است.

موسوی با اشاره به مانع‌زدایی‌ها در بخش تولید نیز خاطرنشان کرد: علاوه بر اینکه در بخش تولید پشتیبانی لازم صورت نمی‌گیرد برخی جاها شاهد موانع متعدد در مسیر تولید هستیم که بخش عمده این موانع مربوط به زیرساخت‌ها کند و بروکراسی مانع‌تراش بر سر تولید است.

وی تأکید کرد: موانع کند و بروکراسی مانع‌تراشی باید در حوزه قانون‌گذاری قوانین مزاحم و در حوزه بروکراسی اجرایی کند و نظارت قضایی به رغم همه زحماتی که مسؤولین امر کشیده اند هنوز موانع جدی وجود دارد بنابر این امسال با این فرمان و نامگذاری که مقام معظم رهبری داشتند باید یکی از اهداف کلان همه دستگاه‌ها برداشتن موانع و غل و زنجیرهای موجودی که بر سر راه تولید است برداشته شود.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

هفت گردون

پر بازدید ها

پر بحث ترین ها

بیشترین اشتراک

بازار globe

اخبار کسب و کار تریبون هتل پرشین بیمه رازی لاستیک بارز دانشکده هتل پرشین بیمه رازی لاستیک بارز دانشکده

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 + یک =

دکمه بازگشت به بالا