Categories: سیاسی

نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری باید نسبت خود را با جریان‌های سیاسی مشخص کنند

شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ – ۲۲:۳۵ نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری باید نسبت خود را با جریان‌های سیاسی مشخص کنند

بسیج دانشجویی 8 دانشگاه کشور طی نامه‌ای به شخصیت‌های سیاسی دو جریان اصولگرا و اصلاح‌طلب تاکید کرد: هر کاندیدا باید نسبت خود را با جریان‌های سیاسی حاکم در کشور مشخص کند و پاسخ گوی عملکرد گذشته جریان مد نظر در انتخابات های گوناگون باشد.

به گزارش حوزه تشکل‌های دانشجویی خبرگزاری فارس، بسیج دانشجویی 8 دانشگاه تهران طی نامه‌ای به شخصیت‌های سیاسی دو جریان اصولگرا و اصلاح‌طلب تاکید کرد: هر کاندیدا باید نسبت خود را با جریان‌های سیاسی حاکم در کشور مشخص کند و پاسخ گوی عملکرد گذشته جریان مد نظر در انتخابات های گوناگون باشد.

به گزارش فارس متن این نامه به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

حجج الاسلام و آقایان:

پورمحمدی، انصاری، محصولی، حدادعادل، کواکبیان ، باهنر، حضرتی، بادامچیان

نوبخت، روح الامینی، شریعتی، کرباسچی، خرازی، احدیان، عامری شهرابی

سلام علیکم؛

با صلوات بر محمد و آل محمد، هرچه به موسم سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نزدیک‌تر می‌شویم، اخبار ضد و نقیض بیشتری از گوشه و کنار نسبت به اعلام آمادگی نامزدهای احتمالی و اعلام حمایت گروه‌ها و جناح‌های متفاوت به گوش می‌رسد. در انتخابات‌های اخیر، چه در ساحت انتخابات ریاست جمهوری و چه در انتخابات مجلس شورای اسلامی متاسفانه در برخی موارد شاهد کاندید شدن افرادی بودیم که بدون برنامه‌مدون و مشخص در حوزه‌ی مسئولیت خودشان، بعضا با شوهای انتخاباتی و مطرح کردن حواشی کاذب و بی ربط و البته در وضعیت نابرابر رسانه‌ای در مسند مسئولیت قرار گرفتند و چند صباح بعد از آن به علت نداشتن برنامه‌ی مشخص و تکیه بر شعارهای بیهوده وضعیت نابسمانی را برای کشور رقم زدند.

در قانون اساسی محوریت مردم در شکل گیری نظام و اداره امور کشور به اتکای آرای عمومی مورد پذیرش قرار گرفته است. آن بحثی که ما به عنوان انتخابات در نظام مردم‌سالاری دینی تعریف میکنیم، انتخاب فرد اصلح با آگاهی از مواضع و برنامه‌های مشخص کاندیدا است. نتیجتا رای دادن نه صرفا به عنوان یک کنش سیاسی بلکه به عنوان تکلیف شرعی نیاز به آگاهی تام از سوی مردم دارد.

امروز موقف پاسخ گویی است و هر کاندیدا باید نسبت خود را با جریان‌های سیاسی حاکم در کشور مشخص کند و پاسخ گوی عملکرد گذشته جریان مد نظر در انتخابات های گوناگون باشد. علاوه بر این مشخص کند چه مقدار از وضعیت امروز کشور حاصل تصمیمات آن جریان بوده است. اولویت داشتن منافع مردم، موضوعی است که تمام کاندیدها قبل از انتخابات آن را بهانه‌ای برای رای گرفتن از مردم قرار می‌دهند، با این حال باید از تک تک افراد از هر جریان سیاسی پرسید الگو و برنامه‌شان برای چنین مقصودی چیست و چطور میتوانند از آن دفاع کنند. در غیر این صورت نگاه آن جریان سیاسی به حضور مردم جایگاهی تشریفاتی و صرفا ابزاری برای رسیدن به قدرت دارد. یحتمل این بزرگواران مردم را به چشم کالایی می‌بینند که هر چند صباحی که نیاز به حضورشان در سر صندوق‌های رای هست آن‌ها را به اعلی علیین می‌رسانند و قصیده‌ها اندر مدح و ثنای مردم سالاری می‌سرایند و درست زمانی که دیگر نیازی به آنها ندارند، حلقه سختی از قدرت تشکیل میدهند که فقط یک صدا از آن به بیرون مخابره میشود . یکی از علل مهم وجود احزاب سیاسی جریان سازی و مقدمه چینی برای کمک به مردم برای انتخاب اصلح و تحقق مردم سالاری دینی است و از جریان های فعال سیاسی کشور انتظار می‌رود فعالیت شان را به انتخابات ها محدود نکنند.

جریان های سیاسی مدعی باید از سیاست ورزی منهای مردم توبه کرده و روی‌‌گردان شوند و این موضوع را باید از همین ابتدا یعنی قبل از انتخابات ریاست جمهوری با پاسخ به سوالات مشخص و دفاع از گفتمان خود شروع کنند. کاندیدا باید در محضر مردم و در آستانه انتخاب ریاست جمهوری پاسخگوی کارنامه و برنامه خویش در محور های ذیل بوده و عیار خود را در معرض سنجش عموم مردم و نخبگان جامعه قرار دهند:

1. تبیین ساز و کار سیاسی جریان متبوع خویش در معرفی و اعلام حمایت از نامزدهای انتخاباتی.

2. تبیین توان برنامه ریزی و کادرسازی ناظر به حل نظام مسائل اساسی کشور در سطح قوه مجریه با ارائه زمان بندی مشخص.

3. تبیین و تضمین ساز و کار تحقق وعده های جریان متبوع تان و پاسخگویی و جبران در صورت عدم توانمندی در تحقق ادعاها.

در همین راستا بسیج دانشجویی 8 دانشگاه بزرگ تهران بنابر رسالتی که بر دوش دارند و باید حلقه وصلی میان مردم و نخبگان سیاسی باشند، بنا دارند سلسله نشست‌های رسانه ای، چالشی و بی‌پرده را با حضور شما به عنوان نمایندگان جریان های سیاسی موثر در جریان انتخابات حول محورهای فوق الذکر برگزار نماید. لذا ضمن اعلام آمادگی برای میزبانی برگزاری این نشست در هر یک از بسیج های دانشجویی امضا کننده نامه به صورت مجزا پیگیری هماهنگی با تک تک مخاطبین نامه جهت حضور در این گفت و گو ها خواهیم بود. اعراض هر یک از بزرگواران از چنین گفت و گوهایی نشان از تهی بودن جریان متبوع شما از هر گونه کارنامه قابل دفاع و ایده کارآند برای حل مسائل کشور خواهد بود و بسیج دانشجویی حتما چنین جریان هایی را نزد مردم رسوا خواهد کرد.

بسیج دانشجویی دانشگاه تهران

بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع)

بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف

بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر

بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی (ره)

بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی(ره)

بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت

بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر (ره)»

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

پر بازدید ها

پر بحث ترین ها

بیشترین اشتراک

بازار

اخبار کسب و کار

موتور جستجوی avalkhabar

Share
Published by
موتور جستجوی avalkhabar

Recent Posts

کتاب صوتی و الکترونیکی قالب‌های نوین کتابند

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو از ستاد خبری سی‌ودومین دوره هفته کتاب…

25 دقیقه ago

علامه جعفری کیست؟ / از حجره تا ولز با مردی که زیاد می‌دانست! / ملاقات علامه و استاد شهریار

گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو؛ به ذهنم که رجوع می‌کنم مجموعا چندتا «علامه» بیشتر…

25 دقیقه ago

صالحی امیری: باید به ۱ میلیارد دلار سهم تجارت صنایع دستی در دنیا برسیم+فیلم

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، سیدرضا صالحی امیری، وزیر میراث فرهنگی،…

26 دقیقه ago