سیاسی

نامه اتحادیه دانشجویان مستقل به آیت‌الله رئیسی درباره تخریب سکونت‌گاه یک زن در بندرعباس

جمعه ۳۰ آبان ۱۳۹۹ – ۱۵:۲۵ نامه اتحادیه دانشجویان مستقل به آیت‌الله رئیسی درباره تخریب سکونت‌گاه یک زن در بندرعباس

اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل طی نامه‌ای به رئیس قوه قضاییه نکاتی را درباره تخریب سکونت‌گاه زن بندرعباسی و موارد مشابه مطرح کرد.

نامه اتحادیه دانشجویان مستقل به آیت‌الله رئیسی درباره تخریب سکونت‌گاه یک زن در بندرعباس

به گزارش حوزه تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل طی نامه‌ای به آیت‌الله رئیسی رئیس قوه قضاییه درباره تخریب سکونت‌گاه زن سرپرست خانوار بندرعباسی نوشت: سواستفاده از ظرفیت‌های قانونی برای برخورد با آلونک‌های کوچک مستضعفان شایسته نظام اسلامی نیست. ضروری است مسولان قضایی پیش از صدور احکام مربوطه وضعیت خانوار را بررسی کرده و در صورتی که مصداق فقر مطلق تشخیص داده شود پیش از اقدام در همکاری با نهادهای حمایتی و دولت برای اسکان مستضعفان بر اساس اصل ۳۱ قانون اساسی تدبیر کنند.
ضمن پیگیری روند دادرسی این مسئله در هفته های آتی در چهارچوب عدالت خواهی ساختارمند حفظ کرامت انسانی را پس از این نیز از دستگاه قضایی تا حصول نتیجه مطالبه خواهد کرد.
متن این نامه به شرح زیر است:
ریاست محترم قوه قضائیه
سلام علیکم
انتشار تصاویر تخریب آلونک یک زن در بندرعباس به دست مأموران شهرداری باعث تعجب و تأثر فراوان شد.
مستحضرید که کمتر از 5ماه پیش در اقدامی مشابه در شهر کرمانشاه رفتار غیرانسانی صورت گرفته به فوت یک نفر ختم شد و به اعتماد عمومی لطمات جدی وارد کرد. این درحالی است که احتمال وقوع حوادثی مشابه در دیگر شهرها بدور از چشم رسانه ها وجود دارد. در این زمینه بیان چند نکته ضروری است:
۱- در حادثه کرمانشاه آنطور که از شواهد پیداست برخورد جدی و قاطعی با متخلفان نشده است. گزارش قانع کننده ای در خصوص برخورد عبرت آموز با عاملان حادثه تلخ کرمانشاه به افکار عمومی داده نشده است. بدانید عدم برخورد جدی با حادثه بندرعباس می تواند زمینه ساز حادثه بعد باشد.
۲- حضرت عالی پیش از این به درستی بیان کرده بودید تخریب آلونک‌هایی از این دست اگرچه با دلایل قانونی باشد قطعا در اولویت نیست. این سیاست درست چگونه باید اجرایی شود؟ ضروری است از سوی بخش های مربوطه در دستگاه قضایی برای پیشگیری از حوادث مشابه برنامه‌ریزی جامع صورت پذیرد.
۲- بعضی از مأموران شهرداری ها در سراسر کشور صلاحیت اخلاقی و تعهد قانونی لازم برای چنین ماموریت‌هایی را ندارند و جذب آنها بیشتر به علت ویژگی‌های فیزیکی است! دامنه رفتارهای غیرانسانی ایشان محدود به حوادثی از این دست نیست و خیلی از مردم از نزدیک پرخاشگری ایشان را دیده اند. با عنایت به اینکه وفق مواد تبصره یک ماده ۵۵ و تبصره بند ۲۴ ماده ۵۵ و نیز تبصره بند ۲۸ ماده ۵۵ قانون شهرداری جلوگیری از اقدامات متخلفین راسا و به وسیله ماموران شهرداری صورت می پذیرد. سوال اینجاست که آیا مامورین شهرداری ضابط قضایی تلقی می شوند یا خیر؟
اگر ضابط هستند به موجب مواد قانونی ضابطین باید تحت ریاست و نظارت رییس حوزه قضایی اقدام به عمل کنند که غالبا این امر اتفاق نمی افتد زیرا قانون شهرداری این اجازه را به آنها داده است که راسا اقدام کنند و اگر لازم شد از نیروی انتظامی کمک بگیرند. باتوجه به تخلفات پیش‌تر گفته ضروری است شهرداری‌ها از اجرای چنین احکامی منع شوند و امکان نظارت قطعی و پاسخگویی دستگاه قضا در حوادثی از این دست فراهم شود.
۳- روند مثبت تخریب ویلاهای غیرمجاز در ماه‌های اخیر اتفاق مثبتی است که باید با اولویت مرفهین قانون شکن ادامه یابد. لکن سواستفاده از ظرفیت های قانونی برای برخورد با آلونک های کوچک مستضعفان شایسته نظام اسلامی نیست. ضروری است مسولان قضایی پیش از صدور احکام مربوطه وضعیت خانوار را بررسی نموده و در صورتی که مصداق فقر مطلق تشخیص داده شود پیش از اقدام در همکاری با نهاد های حمایتی و دولت برای اسکان مستضعفان بر اساس اصل ۳۱ قانون اساسی تدبیر کنند.
اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل ضمن پیگیری روند دادرسی این مسئله در هفته های آتی در چهارچوب عدالت خواهی ساختارمند حفظ کرامت انسانی را پس از این نیز از دستگاه قضایی تا حصول نتیجه مطالبه خواهد کرد.
انتهای پیام/

پر بازدید ها

پر بحث ترین ها

بیشترین اشتراک

بازار globe

اخبار کسب و کار globe فراگستر رسپینا لاستیک بارز ایران فان

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 − 7 =

دکمه بازگشت به بالا