ورزشی

نکات FC ۲۶؛ ستارگان بازی مشخص شدند / زلاتان ابراهیموویچ روی کاور نسخه Ultimate

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، شرکت الکترونیک آرتس سرانجام با انتشار جلد نسخه‌ی Ultimate بازی EA FC 26، به‌طور رسمی از این عنوان رونمایی کرد.

این ناشر بزرگ آمریکایی اعلام کرده است که اسطوره‌ی فوتبال سوئد، زلاتان ابراهیموویچ، چهره‌ی اصلی روی جلد نسخه‌ی ویژه‌ی Ultimate Edition خواهد بود. همچنین اعلام شده است که تریلر رسمی معرفی این بازی، روز چهارشنبه ۱۶ ژوئیه (۲۵ تیر) رأس ساعت ۱۹:۲۷ به‌وقت تهران، از طریق کانال یوتیوب EA منتشر خواهد شد.

سایت ساز با هوش مصنوعی سایت ساز با هوش مصنوعی

ستارگان روی جلد نسخه‌ی استاندارد FC 26

در ادامه، ستارگانی که تصویر آن‌ها روی جلد نسخه‌ی استاندارد EA FC 26 قرار گرفته، رسماً معرفی شدند. در این نسخه، دو ستاره‌ی نوظهور فوتبال اروپا، یعنی جمال موسیالا و جود بلینگام، به‌عنوان چهره‌های اصلی برگزیده شده‌اند.

علاوه بر آن، شماری از ستارگان مطرح دنیای فوتبال نیز به‌عنوان سفیران این نسخه معرفی شده‌اند. از جمله می‌توان به تونی کروس، کول پالمر و ویرجیل فن‌دایک اشاره کرد که هر یک در سطح باشگاهی و ملی، عملکرد درخشانی از خود نشان داده‌اند.

شایان ذکر است که رونمایی کامل از گیم‌پلی و قابلیت‌های جدید EA FC 26 نیز در همان تاریخ، یعنی ۱۶ ژوئیه، از طریق پخش رسمی در کانال یوتیوب EA انجام خواهد شد. هواداران فوتبال و علاقه‌مندان به این فرنچایز می‌توانند در این رویداد، منتظر اطلاعاتی هیجان‌انگیز و تازه باشند.

در اتفاقی جذاب و پرحاشیه، کاور نسخه Ultimate بازی EA FC 26 منتشر شد و در حرکتی غافلگیرکننده، زلاتان ابراهیموویچ، اسطوره فوتبال سوئد، چهره اصلی این کاور انتخاب شده است.

تصویری که نه‌تنها نشان‌دهنده احترام EA به دوران حرفه‌ای زلاتان است، بلکه اشارات هنرمندانه‌ای به افتخارات و تأثیر فرهنگی این ستاره نیز دارد. در تصویر منتشرشده، زلاتان در فضایی آرام و صمیمی، روی تختی در اتاقی شبیه به اتاق نوجوانی‌اش نشسته و در حال ورق زدن کتابی با تصویر رونالدو نازاریو بر جلد آن است.

کاور نسخه Ultimate بازی EA FC 26 کاور نسخه Ultimate بازی EA FC 26

سایت ساز با هوش مصنوعی سایت ساز با هوش مصنوعی

نکات قابل‌توجه در این کاور عبارت‌اند از:

  • پیراهن شماره ۱۰ او در باشگاه پاری سن ژرمن بر دیوار نصب شده است.
  • پوستر رونالدو نازاریو، الگوی فوتبالی بسیاری از بازیکنان نسل زلاتان، بر دیوار خودنمایی می‌کند.
  • تابلوی معروف قیچی‌برگردان زلاتان مقابل انگلستان در بالای سر او دیده می‌شود.
  • پوستر دیگری با عنوان We want Zlatan به علاقه و درخواست هواداران برای بازگشت او اشاره دارد.
  • یک رایانه قدیمی که تصویر دیجیتالی الکس مورگان را در بازی EA FC نمایش می‌دهد.
  • لوگوهای باشگاه‌هایی که زلاتان در آن‌ها بازی کرده است، مانند آژاکس، میلان، بارسلونا، لس‌آنجلس گلکسی و پاری سن ژرمن نیز در تصویر دیده می‌شوند.
  • دیواری پر از مدال‌ها و افتخاراتش، نمادی از دستاوردهای بی‌نظیر این اسطوره فوتبال است.

همچنین باید اشاره کنیم که ایده این کاور از یکی از عکس‌های قدیمی زلاتان ابراهیموویچ گرفته شده که در ادامه می‌توانید آن را مشاهده کنید.

تصویر قدیمی از زلاتان ابراهیموویچ تصویر قدیمی از زلاتان ابراهیموویچ
انتهای پیام/

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا

Fatal error: Uncaught TypeError: strtoupper() expects parameter 1 to be string, null given in /home/imbest/domains/avalkhabar.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Processor/Dom.php:101 Stack trace: #0 /home/imbest/domains/avalkhabar.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Processor/Dom.php(101): strtoupper(NULL) #1 /home/imbest/domains/avalkhabar.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Processor/Dom.php(68): WP_Rocket\Engine\Optimization\LazyRenderContent\Frontend\Processor\Dom->add_hash_to_element(Object(DOMElement), 2, '<!DOCTYPE html>...') #2 /home/imbest/domains/avalkhabar.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Controller.php(149): WP_Rocket\Engine\Optimization\LazyRenderContent\Frontend\Processor\Dom->add_hashes('<!DOCTYPE html>...') #3 /home/imbest/domains/avalkhabar.ir/public_html/wp-content/plu in /home/imbest/domains/avalkhabar.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Processor/Dom.php on line 101