شنبه ۳۰ اسفند ۱۳۹۹ – ۱۴:۵۵ همتی: رشد مثبت اقتصادی در سال 1399 رقم خورد
رئیس کل بانک مرکزی نوشت: علیرغم کاهش دریافتی ارزی بانک مرکزی به رقمی در حد 15 درصد میانگین 20 سال گذشته و کاهش درآمد دولت از این ناحیه به لطف خداوند و همت مسؤولین و صادرات غیر نفت خام، نیازهای ضروری کشور تأمین شد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی در یادداشت اینستاگرامی پایانی سال 1399، ضمن تبریک به کارکنان نظام بانکی نوشت: سالی که پشت سر گذاشتیم در کنار تمام سختیهایش به خاطر کرونا و فشاری که از ناحیه تحریمها به مردم خصوصا طبقات ضعیف و کم درآمد جامعه از نظر معیشتی وارد شد سال محک تابآوری اقتصاد و جامعه بود.
علیرغم کاهش دریافتی ارزی بانک مرکزی به رقمی در حد 15 درصد میانگین 20 سال گذشته و کاهش درآمد دولت از این ناحیه به لطف خداوند و همت مسؤولین و صادرات غیر نفت خام، نیازهای ضروری کشور تأمین شد و به اعتراف خود آمریکاییها فشار حداکثری شکست خورد. به طوری که شاهد خروج از رکود و بازگشت رشد مثبت اقتصاد در 9 ماهه سال 1399 بودیم.
امیدوارم سال 1400 سال ثبات بیشتر بازار، رشد بیشتر تولید ناخالص داخلی و سال کنترل بیشتر تورم در جهت بهبود معیشت و رفاه مردم باشد.
انتهای پیام/
بازار
در چارچوب رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، دو تیم بایرن مونیخ و آتالانتا به مصاف یکدیگر…
در چارچوب لیگ قهرمانان اروپا، دو تیم اتلتیکو مادرید و تاتنهام به مصاف یکدیگر رفتند.
در چارچوب رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، دو تیم بارسلونا و نیوکاسل به مصاف یکدیگر رفتند.
بر اساس این گزارش، در این حادثه دردناک علاوه بر علاوه بر عباسعلی و بتول…
در طول تاریخ، ایرانیان همواره برای پاسداری از سرزمین خود ایستادهاند و در شرایط سخت،…
بیش از سه هزار هنرمند بیانیه بیعت با سومین رهبر انقلاب را امضا کردند. در…