اقتصادی

پاسخ اندیشکده غربی به یک سوال مهم/چرا FATF برای اقتصاد ایران مهم نیست+ویدئو

دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ – ۱۱:۳۰ پاسخ اندیشکده غربی به یک سوال مهم/چرا FATF برای اقتصاد ایران مهم نیست+ویدئو

اندیشکده‌ها و مراکز پژوهشی کشورهای غربی که در حوزه‌های مربوط به تحریم و تعاملات بانکی فعال هستند، اذعان دارند که FATF عملا اثر برجسته‌ای در تعاملات مالی ایران با دیگر کشورها ندارد.

پاسخ اندیشکده غربی به یک سوال مهم/چرا FATF برای اقتصاد ایران مهم نیست+ویدئو

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در هفته‌های اخیر، انتشار دستورالعمل واحد مالی کانادا بهانه‌ای شد که حامیان همکاری ایران با گروه ویژه اقدام مالی FATF بار دیگر نقش این نهاد بین‌الدولی را در تحولات کلان اقتصادی کشور پررنگ کنند.

این در حالی است که بعد از قرار گرفتن مجدد نام ایران در فهرست اقدام مقابله‌ای (لیست سیاه) FATF، مقامات ارشد دولتی صراحتا اعلام کردند این اتفاق مشکلی در بازار ارز و تعاملات مالی ایران با دیگر کشورها ایجاد نخواهد کرد و تحریم‌های آمریکا مشکل بسیار بزرگ‌تری نسبت به FATF است.

براساس این گزارش، ضریب دادن به نقش FATF در تحولات اقتصادی کشور، در حالی صورت می‌گیرد که ایران به دنبال توافق همکاری راهبردی با چین و روسیه است و از طرف دیگر حامیان FATF امید دارند با پیروزی نامزد دموکرات‌ها در انتخابات 2020 ریاست‌جمهوری آمریکا، دوباره این کشور به برجام بازگردد. بنابراین جریان مذکور تلاش می‌کند که آدرس گشایش اقتصادی را در تعامل با آمریکا نشان بدهد و القا نماید که حتی همکاری با چین و روسیه نیز در گرو تعامل با آمریکاست.

این اقدامات در حالی صورت می گیرد که اندیشکده‌ها و مراکز پژوهشی کشورهای غربی که در حوزه‌های مربوط به تحریم و تعاملات بانکی فعال هستند، اذعان دارند که FATF عملا اثر برجسته‌ای در تعاملات مالی ایران با دیگر کشورها ندارد. در کلیپ زیر، استدلال‌های اندیشکده شورای آتلانتیک به عنوان یک اندیشکده‌ غربی درباره این موضوع که FATF اثر مهمی بر روی اقتصاد ایران ندارد، آمده است:

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

بیمه معلم

پر بازدید ها

پر بحث ترین ها

بیشترین اشتراک

بازار globe

اخبار کسب و کار globe لاستیک بارز ایران فان بیمه البرز رسپینا هتل تارا م

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − چهار =

دکمه بازگشت به بالا