پیک چهارم کرونا نتیجه تصمیمات غیرکارشناسی است
شنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ – ۱۵:۵۶ پیک چهارم کرونا نتیجه تصمیمات غیرکارشناسی است
عضو شورای مرکزی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: دولت در مواجه با کنترل کرونا استانداردهای دوگانه دارد و با اقدامات خود و ایجاد دوقطبیهای کاذب مردم را در مقابل هم قرار می دهد.
محمد امین جعفری عضو شورای مرکزی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در گفتوگو با خبرنگار تشکلهای دانشگاهی خبرگزاری فارس؛ با اشاره به آغاز موج چهارم کرونا در کشور گفت: ایران اسلامی در شرایطی زودتر از بسیاری از کشورهای جهان وارد پیک چهارم کرونا شده است که هنوز خستگی پیک قبل بر جان کادر بهداشت و درمان بعنوان جهادگران خط مقدم مبارزه با اپیدمی مانده است.
وی افزود: شواهد و شنیده ها حاکی از آن است که مبارزه با کرونا همچون سایر بخش های کشور بصورت محفلی و با اعمال سلیقه های غیرکارشناسی و گاهی سیاست زده برخی از اعضای ستاد ملی کرونا مدیریت می شود. با این رویکرد حکمرانی مرکزگرا و بی توجه به نظرات کارشناسی متخصصان متاسفانه ما مجبوریم بصورت روزانه نظاره گر فقدان چند صد نفر از عزیزانمان باشیم.
دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: قصور اول در این مسئله نسبت به ریاست محترم جمهوری است؛ اجرای نظرات غیرکارشناسی ایشان من جمله عدم اعمال محدودیت های مسافرتی در تعطیلات نوروز و سفرهای گردشگری خارجی همچون ترکیه که به گفته دپارتمان تنفسی دانشگاه آنکارا احتمال وجود گونه موتاسیون یافته کووید ۱۹ در این کشور بسیار زیاد بوده است! و بسیاری دیگر از اعمال سلیقه های شخصی در امور تخصصی که موجبات این وضعیت را فراهم آورده است. چرا که با وجود جمعیت سیال امکان کنترل بیماری وجود ندارد.
وی تصریح کرد: متاسفانه شاهد آن هستیم که دولت در مواجه با کنترل اپیدمی استاندارد های دوگانه دارد و بدنبال ایجاد "دوگانه کاذب شریعت_گردشگری" است و با این اقدام مردم را در مقابل هم قرار می دهد و ضمن اشتباه بودن این نوع از اداره کشور موجب ناراحتی طیف مذهبی جامعه شده است.
جعفری افزود: دانشجویان از کمیسیون بهداشت مجلس درخواست دارند به این مسئله ورود کرده و حقوق تضییع شده مردم را استیفا کند.
وی اظهار داشت: امید است مردم فهیم ایران اسلامی در خرداد ماه ۱۴۰۰ با انتخاب رئیس جمهوری مردمی، برآمده از بطن جامعه و فساد ستیز حکومت را به صاحبان اصلی آن برگردانند.
انتهای پیام/
پر بازدید ها
پر بحث ترین ها
بیشترین اشتراک
بازار