چرا کسب و کارها به مشاوره مالیات نیاز دارند؟
شبکه های اجتماعی ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سلام | کانال تلگرام |
توئیتر |
گروه: اقتصادی ساعت: 00:16 منتشر شده در مورخ: 1401/06/05 شناسه خبر: 1892801 چرا کسب و کارها به مشاوره مالیات نیاز دارند؟ وقتی بحث یک کسب و کار و راهاندازی آن پیش می آید یکی از مهمترین و اصلیترین ماوردی که می بایست برای ان در نظر داشته باشیم بحث مالیات است. شاید پربیراه نباشد که بگوییم یکی از بزرگترین چالشهای پیشرو و همینطور دغدغههای ذهنی که برای مدیران کسب و کارها وجود دارد چیزی نیست جز همین موضوع مالیات و کلیه اموری که به آن مربوط میشوند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ وقتی بحث یک کسب و کار و راهاندازی آن پیش می آید یکی از مهمترین و اصلیترین ماوردی که می بایست برای ان در نظر داشته باشیم بحث مالیات است. شاید پربیراه نباشد که بگوییم یکی از بزرگترین چالشهای پیشرو و همینطور دغدغههای ذهنی که برای مدیران کسب و کارها وجود دارد چیزی نیست جز همین موضوع مالیات و کلیه اموری که به آن مربوط میشوند.
در اینجاست که اهمیت مشاوره مالیات به خوبی خود را نشان می دهد و شما میبینید که به عنوان مدیر یک کسب و کار تا چه اندازه استفاده از خدمات مشاوران مالیاتی مفید و حائز اهمیت است. اما بهطور کلی ضرورت و اهمیت مشاوره مالیات و استفاده از خدمات آن چیست؟ در ادامه کمی بیشتر در مورد این موضوع صحبت خواهیم کرد.
اهمیت مشاوره مالیاتی برای بیزینسها در چیست؟
پیش از آنکه بخواهیم به ضرورت مشاوره مالیاتی برای کسب و کارها و بیزینس ها بپردازیم باید ببینیم که اصلا منظور از مشاوره مالیاتی چیست و این کار چه اقداماتی را در بر می گیرد؟ مشاوره مالیاتی را میتوانیم یکی از ارزشمندترین و در عین حال کاربردی ترین خدمات حسابداری عنوان کنیم که تنها چند سالی است که امکان استفاده از آن برای کسب و کارها فراهم آمده است.
به وسیله این مشاوره افرادی که قصد راه اندازی یک بیزینس برای خود را داشته می توانند این کار را به اصولی ترین شکلی که امکان دارد انجام داده و کسب و کار خود را راه اندازی کنند. استفاده ازاین خدمات سبب میشود که در وسط راه مشکلات و گرههای مالیاتی برای شما و کسب و کارتان پیش نیاید و بتوانید با دغدغه کمتری در زمینه مالیات کار خود را ادامه دهید.
به همه اینها اضافه کنید که اگر تحت هر شرایطی کسب و کار شما در هر زمانی با یک مشکل مالیاتی مواجه شود شما به کمک خدمات مشاوران مالیاتی می توانید این مشکل را حل کرده و به راه خود ادامه دهید.
چرا کسب و کارها باید از خدمات مشاوران مالیاتی استفاده کنند؟
مالیات و همینطور اصول و قواعد آن یکی از مهمترین و در عین حال پیچیدهترین و سختترین موضوعاتی هستند که برای هر کسب و کار مطرح میشود. با وجه به این که هر سال نسبت به سال قبل پیچیدگی های بیشتری برای این مسئله به وجود می آید و قواعد و مقررات جدیدی برای آن وضع می شود و یا قانونهای قبلی تغییر پیدا می کنند پس خیلی سخت است که خود یک کسب و کار و حسابدار مالی آن بتواند در زمینه مالیات کاری انجام دهد.
چرا که ممکن است در درجه اول دانش کافی برای این کار را نداشته باشد و در ادامه دانش وی در این زمینه به روز نبوده و با مسائل روز مالیاتی آشنا نباشد. نکته مهم اینجا است که اگر نتوانید مالیات و قانون های آن را به درستی برای کسب و کار خودتان پیاده سازی کنید به احتمال خیلی زیاد در آیندهای که خیلی هم دور نیست به مشکل برمیخورید و گاه با توجه به عمق فاجعه ای که پیش آمده است حتی ممکن است ریسکهای غیر قابل جبرانی هم برای کسب و کار شما پیش بیاید و به آن ضربههای بزرگی بزند.
دقیقا به همین دلیل است که گفته می شود هر کسب و کاری به یک مشاور مالیاتی نیاز دارد تا از بروز چنین ریسک های مالیاتی پیشگیری کند.
مزیت های استفاده از خدمات مشاوران مالیاتی چیست؟
حالا که با ضرورت دریافت مشاوره مالیاتی آشنا شدید بد نیست کمی هم در مورد مزیت ها و فوایدی که این کار برای بیزینس شما دارد اطلاعاتی به دست آورید.
نخستین موردی که در این زمینه وجود دارد این است که قانونها و قواعد مالیات به هیچ عنوان ساده نیستند و گاها یک اشتباه کوچک در این زمینه می تواند باعث شود مشکلات بسیار زیاد و خسارتهای بزرگی به کسب و کار شما وارد شود. اگر میخواهید این ریسک ها و مهمتر از ان خسارتها و جریمه ها را متحمل نشوید خدمات مشاوران مالیاتی کمک بزرگی برای شما هستند. پس اولین مزیت استفاده از این خدمات را می توانیم رفع ریسک های مالیاتی و همچنین کاهش خسارت ها و جریمه های آن عنوان کنیم.
گاها پیش می آید که به هر دلیلی مشمول جریمه های مالیاتی می شوید. حال اگر از خدمات یک مشاور مالیاتی بهره ببرید وی می تواند با قوانین و مقرراتی که در این زمینه می داند جریمه های مورد نظر را کاهش دهد و برای حکم مالیاتی شما را تخفیف بگیرد.
به علاوه در کنار همه اینها مشاوران مالیاتی می توانند با تسلطی که بر قوانین دارند معافیت های مالیاتی برای کسب و کار مورد نظر را پیدا کرده و آنها را پیاده سازی کنند. همچنین اگر کسب و کاری مشمول دریافت تشویقی های مالیاتی و تخفیف ها و هدیه ها باشد این مشاوران امکان استفاده از آنها را برایشان فراهم می آورند.
در مورد مشاوره مالیاتی چه می دانید؟
بسیاری از شرکت ها با مشکلات مالی و گره های مالیاتی مواجه شده و در این زمینه اتفاقات ناگواری برای آنها پیش می آید. وقتی که بحث مالیات و قوانین آن مطرح میشود، شرکتی به این مشکل برخورد کرده باشد نخستین چیزی که نیاز دارد خدمات مشاوره در زمینه مالیات است. به کمک این خدمات است که کسب و کار شما متحمل کمترین میزان مالیات میشود.
اما خوب است به این نکته هم دقت ویژهای داشته باشید که هر کسب و کار و شرکت و سازمانی مشاوره مالیاتی که دریافت می کند منحصر به خودش بوده و به طور کلی مشاوره ها و راهکارها برای هر کسب و کار با دیگری متفاوت است، چرا که شرایطی که برای هر سازمان و نهاد وجود دارد با دیگری کاملا فرق می کند.
یکی از نکته ها و موضوع های بسیار مهمی که در زمینه مالیات مطرح می شود این است که صاحب نظران و کارشناسان آن را از نظر اهمیت در رده تبلیغات و بازاریابی به حساب می آورند و اهمیتی که برای آن قائل می شوند اگر بیشتر از خدمات تبلیغات و مارکتینگ نباشد قطعا کمتر از آن نیست.
این نشان می دهد که شما باید به همان اندازه ای که برای تبلیغات و مارکتینگ کسب و کارتان هزینه م کنید و به آن اهمیت می دهید برای مالیات و دریافت خدمات مورد نیاز در زمینه آن هم هزینه و همینطور زمان و انرژی صرف کنید. در نظر داشته باشید که یک فرد معمولی که در زمینه مالیات و امور مربوط به آن آموزش ندیده و تجربه نداشته باشد نمی تواند از پس کارهای مالیاتی یک بیزینس بربیاید. پس حتما به دنبال فردی کاربلد، باتجربه و حرفه ای برای امور مالیاتی خدو باشید تا به بهترین نحو ممکن از آن گذر کنید.
فرآیند مشاوره مالیاتی شامل چه مواردی می شوند؟
اکنون که می دانید اهمیت مشاوره مالیاتی در چیست و چرا باید از چنین خدماتی برای کسب و کار خود استفاده کنید بهتر است کمی هم در مورد فرآیندی که در این زمینه این خدمات ارائه می شوند اطلاعات به دست آورید. در زیر فرآیندهایی که مشاوره مالیاتی شامل می شود را با هم می بینیم:
- بررسی سیستم مالی شرکت
- برگزاری جلسه مشاوره و بررسی
- گردآوری گزارش ها و ارائه آنها
- بررسی پرونده ها و سوابق مالیاتی
- بررسی سابقه های مالیات بر عملکرد کسب و کار مورد نظر
- بررسی انواع مالیات هایی که برای کسب و کار مورد نظر مطرح می شوند
- بررسی صورت های مالی و ویرایش آنها
- رسیدگی به پرونده های مالی شرکت ها و رفع ایراد آنها
- تهیه و تنظیم اظهارنامه های مالیاتی و ارزش افزوده
- بررسی چک لیست های حقوق، خریدها، نحوه پرداخت ها و تعیین تکلیف بدهی های معوق
در ادامه قصد داریم کمی بیشتر در مورد این فرآیندها صحبت کنیم و آنها را شرح دهیم، با ما همراه باشید.
1. بررسی سیستم مالی شرکت
مشاور مالیاتی که برای این کار استخدام شده است در گام نخست سیستم مالی کسب و کار مورد نظر را با دقت بالایی مورد بررسی قرار می دهد. در طی این بررسی مشاور بر نقاط قوت و ضعف این سیستم مالی واقف می شود و در نهایت بهترین راهکارها و راه حل های ممکن برای رفع نقاط ضعف و تقویت و بهبود نقاط قوت مطرح می شوند.
2. برگزاری جلسه مشاوره و بررسی
معمولا یک جلسه مشاوره بین مشاور و صاحب کسب و کار یا مدیر آن و … برگزار می شود. در این جلسه کلیه نکته هایی که در زمینه پرداخت مالیات وجود دارند مطرح می شوند و به تفضیل در مورد آنها توضیح داده می شود. به این شکل مدیر و یا صاحب کسب و کار یا هر شخص با هر سمتی که در این جلسه حضور دارد با روال کار کاملا آشنا می شوند و به این صورت کمتر پیش می آید که در دام های مالیاتی افتاده یا مشمول جریمه هایی از این دست شوند.
3. گردآوری گزارش ها و ارائه آنها
معمولا مشاوران مالیاتی کلیه اطلاعاتی که در زمینه معافیت های مالیات، جرایم علی الراس، گزارش هایی که در زمینه مالیات وجود دارند، مالیاتی که برای شعبه های مختلف یا واحدهای یک کسب و کار محاسبه شده اند و … را گردآوری کرده و ارائه می کنند.
4. بررسی پرونده ها و سوابق مالیاتی
مشاور مالیاتی کسب و کار شما پرونده ای که در زمینه ارزش افزوده دارید را مورد بررسی قرار داده و سابقه های مالیاتی شما در این پرونده ها را به شکلی کامل و دقیق چک میکند. در نهایت هم برای رفع مشکلات و ایرادات این پرونده اقدام های لازم انجام می شوند.
5. بررسی سابقه های مالیات بر عملکرد کسب و کار مورد نظر
یکی دیگر از خدماتی که در زمینه مالیات برای کسب و کارها مطرح می شود مورد بررسی قرار دادن سابقه های مالیات بر عملکرد آن سازمان یا شرکت و … است. این سوابق و اطلاعات در سامانه جامع مالیاتی به ثبت میرسند و در نهایت هم مشاور پیشنهاداتی که می توانند به رفع مشکلات احتمالی کمک کند را ارائه خواهد کرد.
6. بررسی انواع مالیات هایی که برای کسب و کار مورد نظر مطرح می شوند
کلیه مالیات های شرکت مربوطه اعم از مالیات بر حقوق، مالیات بر اجاره، مالیات تکلیفی و … مورد بررسی قرار می گیرند. به علاوه پروسه های جاری سازمان مورد نظر به منظور خرید هم در این بررسی ها لحاظ می شوند.
7. بررسی صورت های مالی و ویرایش آنها
در این خدمات کلیه صورت های مالی که لازم است تا به بانک و یا موسسه ها و سازمان های دولتی ارائه شوند تمام و کمال بررسی می شوند و اگر مشکلی برای آنها وجود داشته باشد رفع و ویرایش خواهد شد.
8. رسیدگی به پرونده های مالی شرکت ها و رفع ایراد آنها
پرونده های مالی که برای کسب و کار مربوطه وجود دارند مورد بررسی و رسیدگی قرار می گیرند و در این پروسه کلیه ایرادات و ابهام های موجود برای آنها رفع خواهند شد. کلیه بدهی های مالیاتی که به صورت معوق برای ان شرکت وجود دارند تعیین تکلیف می شوند و در آخر هم تلاش می شود تا ورندی برای سال های بعدی به منظور همین رسیدگی ها پیش بینی شود.
9. تهیه و تنظیم اظهارنامه های مالیاتی و ارزش افزوده
اظهارنامه های مالیاتی و همینطور اظهارنامه های مربوط به ارزش افزوده نیز گردآوری شده و به تنظیم می رسند. دفترهای قانونی لازم نگارش شده و همینطور پیش از آن که سال مالی جدید آغاز شود دفاتر قانونی آن سازمان پلمپ می شوند.کدهای اقتصادی لازم برای شرکت گرفته میشوند و هر خدمات دیگری که در این زمینه لازم باشد برای آن کسب و کار انجام خواهد شد.
10. بررسی چک لیست های حقوق، خریدها، نحوه پرداخت ها و تعیین تکلیف بدهی های معوق
و در نهایت کلیه چک لیست های حقوق آن کسب و کار مورد بررسی قرار می گیرند. خریدهایی که از شرکت ها انجام شده و معتبر هستند به ثبت میرسند، چگونگی ترانسفر پول از حساب های بانکی مشخص می شود و کلیه بدهی های مالیاتی که به صورت معوق هستند هم تعیین تکلیف خواهند شد.
مهمترین دلیل هایی که یک کسب و کار به مشاوره مالیاتی نیاز دارد چیست؟
برای این که ببینیم اهمیت مشاوره مالیاتی در چیست در این قسمت قصد داریم تا دلیل هایی را برای این موضوع مطرح کنیم. این دلیل ها به شرح زیر هستند:
1. وظیفه مشاور مالیاتی این است که از قوانین مالیاتی اطلاع داشته و آنها را برای کسب و کار مورد نظر پیاده سازی و رعایت کند. با در نظر گرفتن اینکه خود قانون های مالیاتی کاملا ثقیل و سنگین هستند و به صورت مداوم هم بر پیچیدگی آنها افزوده میشود صاحبان بیزینس ها نمی توانند خود به پیاده سازی قوانین مالیاتی بپردازند و در مورد جدیدترین قوانین اطلاعات کسب کنند. پس بهتر است از کسی استفاده کنند که کارش همین بوده و بتواند آن را به بهترین نحو انجام دهد.
2. مشاوران مالیاتی در کلیه امور مربوط به مالیات برای بیزینس ها مفید می شوند چون بر این امور و قوانین کاملا مسلط هستند.
3. به کمک مشاوره مالیاتی کسب و کارها می توانند مالیات هایی که برایشان تعیین شده است را کاهش دهند و به شکل از نظر مالی سودآوری داشته باشند و جلوی ضرر را بگیرند.
4. مشاوران مالیاتی برنامه ریزی هایی برای کسب و کارها می کنند که هم به صورت کوتاه مدت و هم به صورت بلند مدت و برای ماه ها یا سال های آتی آن بیزینس مورد نیاز است.
با در نظر گرفتن دلیل هایی که ذکر کردیم حتما متوجه میشوید که اهمیت مشاوره مالیات و دریافت این مشاوره تا چه اندازه ضروری و حیاتی است.
مشاور مالیاتی کیست؟
تا به اینجا خیلی کامل و جامع در مورد اهمیت مشاوره مالیات صحبت کردیم و گفتیم برای فرار از دام های مالیاتی یا رفع مشکلاتی که از این جنبه برای کسب و کارمان پیش می آید به خدمات مشاوره مالیاتی نیاز داریم. حال این سوال مطرح می شود که اصلا مشاور مالیاتی کیست و چه وظیفه ای برعهده دارد. حسابداران مالیاتی یا مشاوران مالیاتی افرادی هستند که در زمینه مالیات، دستورالعمل های مالیاتی و کلیه اموری از این دست آموزش دیده اند و به علم روز در این موارد تسلط دارند.
این دسته از حسابداران علاوه بر آشنایی با امور مالی تجربه ای کافی و دانشی کاملا به روز در زمینه مالیات و کلیه امور مربوط به آن دارند و به کلیه قانون های مالیاتی کاملا مسلط هستند. در واقع این مشاوران یا حسابداران مالیاتی وظیفه دارند که کاری انجام دهند تا میزان مالیاتی که یک کسب و کار می پردازد بر اساس قانون حداقل میزان خود باشد. گاها کسب و کارها از یک شخص برای مشاوره مالیاتی استفاده می کنند و در برخی مواقع هم تیم هایی متشکل از چند مشاور و حسابدار و … ارائه چنین خدماتی را بر عهده می گیرند.
آشنایی با ویژگی های حسابداران و مشاوران مالیاتی
شخصی که قرار است به عنوان مشاور مالیاتی مشغول به کار شود می بایست برخی مشخصه ها را در اختیار داشته باشد. یکی از مهمترین ویژگی هایی که باید فردی که به عنوان مشاور یا حسابدار مالیاتی کار می کند داشته باشد چیزی نیست جز به روز بودن و آگاه بودن به قوانین روز مالیاتی. حتما می پرسید چرا؟ چون بسیار پیش می آید که قانون های مالیاتی دستخوش تغییر شوند و یا به طور کلی عوض می شوند.
حال تصور کنید که فردی که به عنوان حسابدار مالیاتی مشغول به کار است با قوانین قدیمی کار کند و اطلاعات خود را آپدیت نکرده باشد. این فرد نه تنها نمی تواند مالیات ها را کاهش داده و در دام های مالیاتی نیفتد بلکه قطعا سبب بروز مشکلات و ریسک های مالیاتی می شود و کل شرکت را به دردسر می اندازد. به علاوه داشتن دقت بالا هم ویژگی دیگری است که می بایست حتما این افراد داشته باشند.
چون انجام ریزه کاری ها، پیدا کردن قوانینی که به درد آن کسب و کار بخورد، پیدا کردن میانبرها مالیاتی و … همه و همه دقت بالایی را می طلبد. نظم و انضباط داشتن در کار، دلسوزی و به فکر بودن و پایبندی به قوانین هم از جمله مهمترین ویژگی هایی هستند که یک مشاور مالیاتی می بایست از انها برخوردار باشد.
چطور می توانیم مشاور مالیاتی شویم؟
حال که اطلاعات کاملی در زمینه مالیات پیدا کرده اید و به اهمیت مشاوره مالیات هم واقف هستید شاید این سوال برایتان پیش بیاید که چطور می توانیم در فیلد مشاوره مالیاتی مشغول به فعالیت شویم و این کار را به عنوان شغل خود انتخاب کنیم؟ جواب که کاملا و قطعا مشخص است: آموزش دیدن. شما می توانید از خدماتی که موسسه های آموزشی و آموزشگاه های حسابداری در اختیارتان می گذارند استفاده کنید و مشغول به آموزش مالیات شوید.
نه تنها حسابداری مالیاتی بلکه هر شاخه دیگر از شاخه های حسابداری که بخواهید را می توانید به کمک همین موسسه ها و آموزشگاه ها آموزش ببینید. یکی از مزیت هایی که آموزشگاه هایی معتبر دارند ارائه تمرینات عملی و پروژه ای در کنار آموزش های تئوری است. به علاوه نرم افزارهای مورد نیازتان هم به شما آموزش داده می شوند تا بتوانید با دستی پر وارد بازار کار شوید.
توصه میکنیم حتما آموزشگاهی را برای آموزش انتخاب کنید که مدرک معتبری به شما ارائه داده و میان دانشجویان کاملا معتبر و خوشنام باشد. داشتن یک مدرک معتبر کمک می کند راحت تر وارد بازار کار شوید و موقعیت های شغلی بهتری سر راهتان قرار بگیرد. آموزشگاه محاسبان اصفهان یکی از بهترین و باکیفیت ترین آموزشگاه هایی است که به کمک آن می توانید در انواع شاخه های حسابداری آموزش ببینید و به بازار کار وارد شوید. دوره عالی تربیت مشاور مالیاتی یکی از کاربرد ترین دوره های این مجموعه برای آمادگی ورود به بازار اکر به عنوان مشاور مالیاتی است.
جمع بندی
حسابداری مالیاتی یکی از مهمترین شاخه های این رشته است که برای همه کسب و کارها استفاده از خدمات آن ضرورت دارد. در این مطلب به اهمیت مشاوره مالیاتی پرداختیم و دلیل هایی که بیزینس ها به خدمات یک مشاور مالیاتی نیاز دارند را مطرح کردیم. برای آموزش مالیات و قوانین آن و شروع به کار به عنوان مشاور مالیاتی دوره های کاربردی موسسه محاسبان در اختیار شماست. با تماس با شماره 0314020 می توانید از خدمات مشاوره این آموزشگاه بهره مند شوید.
http://www.dana.ir/1892801 '); d.write(' اخبار مرتبط آخرین اخبار
-
صنعت خودرو در مسیر تحول است
-
اعتبار بلاعوض برای تبدیل ایده به محصول با راهاندازی صندوق علوم، تحقیقات و فناوری
-
افزایش صادرات نفت خام در دولت سیزدهم
-
افزایش قیمت نفت به بالای 101 دلار
-
ایران ایر درطول ۹ ماه گذشته روند حرکت خوبی داشته است
-
رشد ۴ درصدی تخلیه و بارگیری کالا در بنادر کشور
-
افزایش حقوق کارمندان در حال بررسی است
-
شاخص بورس امروز ۲ شهریور ماه ۱۴۰۱ اعلام شد
-
گزارشی از آخرین معاملات بورس و فرابورس
-
بزودی آئین نامه واردات خودرو ابلاغ می شود
-
نماد معاملاتی استقلال ایران بازگشایی شد
-
آغاز پرداخت ارز توافقی اربعین از هفته آینده
-
قیمت سکه امروز چهارشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۱ مشخص شد
-
قیمت طلا امروز ۲ شهریور ۱۴۰۱ مشخص شد
-
راه اندازی بورس بین الملل در مناطق آزاد
-
گزارش مرکز آمار از کاهش تورم ماهانه در مردادماه
-
قیمت ارز دولتی امروز ۲ شهریور ۱۴۰۱ مشخص شد
-
ارزیابی کیفیت نانهای تولیدی در واحدهای نانوایی کشور
-
اتوبوس دربستی نداریم
-
گزارشی از آخرین معاملات بورس و فرابورس
-
گردش حساب کارتخوان و پایانه فروشگاهی دو تعریف مجزا دارند
-
رشد 10 درصدی صادرت فولاد در 4 ماه نخست سال جاری
-
دستاوردهای مثبت فولاد مبارکه در تولید ملی
-
گزارشی از آخرین پیشبینی وضعیت جوی کشور
-
گزارشی از آخرین قیمت ارز، طلا و سکه
-
گزارشی از آخرین معاملات بورس و فرابورس
-
باید بگوییم که دولت را زیر صفر و منفی تحویل گرفتیم
-
حادثه مانع از حضور وزیر راه و شهرسازی در مجلس شد
-
شاخص بورس امروز 31 مرداد 1401 به یک میلیون و 424 هزار واحد رسید
-
قیمت طلا امروز 31 مرداد 1401/ قیمت طلای دست دوم مشخص شد
-
قیمت سکه امروز دوشنبه 31 مرداد 1401 مشخص شد
-
حرکت رو به رشد روابط اقتصادی ایران و روسیه در یک سال گذشته
-
معوقات جاماندگان یارانه ۳۰۰ و ۴۰۰ هزار تومانی کی واریز میشود؟
-
تشکیل کمیته تخصصی بازنگری در بورس
-
افت قیمت هفتگی اتریوم و بیت کوین
-
ساعت کاری ادارات به روال عادی باز میگردد
-
از آزاد سازی صادرات دام زنده تا واردات نهاده های دامی
-
دلایل فرار سرمایه گذاران از خوزستان
-
سهمیه بنزین شهریورماه امشب شارژ میشود
-
امضای تفاهمنامه توسعه ناوگان کمباین غلات
دانلود سریال پوست شیر آفر تور کیش بلیط هواپیما آنلاین بازار '; document.body.innerHTML += t; } }, 100);