گزارش نشست خبری کانون دانشگاهیان | دولت نشان داده توان کار کردن ندارد/ جریانات حامی روحانی یک عذرخواهی به ملت بدهکار است
شنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۹ – ۱۷:۵۴ گزارش نشست خبری کانون دانشگاهیان | دولت نشان داده توان کار کردن ندارد/ جریانات حامی روحانی یک عذرخواهی به ملت بدهکار است
نشست خبری کانون دانشگاهیان ایران اسلامی با حضور اعضای شورای مرکزی این کانون پیرامون مسائل روز و انتخابات ۱۴۰۰برگزار شد.
به گزارش خبرنگار تشکلهای دانشگاهی خبرگزاری فارس، نشست خبری کانون دانشگاهیان ایران اسلامی ظهر امروز( شنبه 15 آذر 99 ) پیرامون مسائل روز و انتخابات ۱۴۰۰ در این خبرگزاری برگزار شد.
* کاندیدای ریاست جمهوری باید برنامه مشخص داشته باشد/ پیام شهدای دانشجو در روز ۱۶ آذر مقاومت و ایستادگی است
سید محمد حسینی دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی در این نشست خبری گفت: این کانون در انتخابات های گذشته حضور فعالی در صحنه داشته؛ مثلا در انتخابات سال ۹۶ دوستان ما و اعضای کانون در سراسر کشور در حمایت از آیت الله رئیسی بسیج شدند و فعالیت های خوبی هم داشتند و مسئولیت کمیته دانشجویی ستاد آقای رئیسی هم با کانون دانشگاهیان بود.
وزیر اسبق ارشاد ادامه داد: کانون دانشگاهیان ایران اسلامی یک تشکل فراگیر در سراسر کشور است؛ ما احزاب و تشکلهای زیادی در کشور داریم اما برخی از این احزاب و تشکل ها در استانها امتداد ندارند ولی کانون دانشگاهیان در سراسر کشور شورای استانی و دبیر استانی را دارد.
وی اظهار داشت: ما در استان های مختلف با شورای استانی جلسات مختلفی را داریم و وضعیت هر استان و اولویت های استان مورد بحث قرار می گیرد و نیروهای نخبه و پرتوان استان شناسایی؛ جذب و به دستگاه های مختلف معرفی می شوند.
حسینی در ادامه به ترور شهید فخری زاده اشاره کرد و یادآور شد: ما شهید فخری زاده را استاد تراز انقلاب اسلامی میدانیم. اگر چه تا کنون بنابر مسائلی از این شهید بزرگوار نامی برده نشده بود اما اکنون این دانشمند هسته ای و دفاعی باید ویژگیهایش بیان شود، باید از صمیمیت، صفا، اخلاص، تدبیر، برنامه ریزی، دانش و… ایشان سخن بگوییم.
این استاد دانشگاه ادامه داد: شهید فخری زاده و دانشمندانی مانند ایشان نماد مامی توانیم و در عین حال بسیار متواضع و فروتن هستند. قطعاً باید درباره چنین شخصیت هایی بیشتر کار شود.
دبیر کل کانون دانشگاهیان در ادامه با اشاره انتخابات ریاست جمهوری آینده گفت: در این رابطه برنامه های کانون شروع شده؛ رایزنی ها و گفت وگوهایی هم با دو ائتلاف بزرگی که شکل گرفته انجام شده و امیدواریم گزینه مشخص و یکسانی هم در نهایت درنظر گرفته شود.
وی افزود: کسی که در آینده می خواهد وارد عرصه انتخابات ریاست جمهوری شود باید برنامه مشخص داشته باشد و دوستان ما در کانون می توانند با توجه به ظرفیت و نیروی توانمندی که در کانون وجود دارد در این عرصه کمک کنند.
حسینی در ادامه با انتقاد از عملکرد دولت در حوزه های مختلف گفت: متأسفانه در طی این هفت سال گذشته دولت نشان داده توان کار کردن ندارد و نتوانسته مطالبات مردم را برطرف کند. اما در مقابل در قوه قضائیه بعد از روی کار آمدن آقای رئیسی شاهد تحولات مثبتی هستیم؛ در مجلس هم خوشبختانه شاهد اتفاقات خوبی هستیم.
وی افزود: با این حال یکی از مشکلات مجلس این است که دولت کارآمدی لازم و از طرفی همراهی لازم با با برنامه های مجلس را ندارد.
این استاد دانشگاه گفت: ما فکر می کنیم در انتخابات ریاست جمهوری آینده مثل گذشته دو جریان اصلی کشور یکی جریان انقلابی و یکی هم جریان اصلاحات حضور خواهند داشت. باید تفکرات و عملکرد این دو جریان به درستی تبیین شود و کانون دانشگاهیان آمادگی دارد با افراد مختلف جریان اصلاحات و همچین مسئولان دولتی در هر حوزه ای مناظره و گفت و گو کند.
وی یادآور شد: کارنامه دولت فعلی می تواند در همه حوزه ها با دولت های قبل مقایسه شور و دوستان ما این آمادگی را دارند که در این باره نقش داشته باشند.
وی ادامه داد: ما با کاندیداهای مختلف دیدارها و نشست هایی خواهیم داشت؛ البته هنوز فضای کشور فضای انتخاباتی نشده و تشکل ها باید شرایط را به گونه ای تبیین کنند که مجددا کسی نتواند با شعارهای خود مردم را فریب دهد.
حسینی در بخش دیگری از سخنانش گفت: علاوه بر اینکه اساتید نخبه و متخصص در کانون دانشگاهیان ایران اسلامی حضور دارند بسیاری از اعضای کانون دارای سمت های اجرایی بودند؛ همین الان هم ۲۵ نفر از اعضای کانون در مجلس حضور دارند و اینها همه به دنبال این هستند تا مسائل و مشکلات راه حل کند و با ظرفیتی که در حوزههای مختلف در کانون وجود دارد می توان امیدوار بود که استفاده از این ظرفیت می تواند از خیلی از مشکلات گره گشایی کند.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به فرارسیدن روز ۱۶ آذر و با گرامیداشت روز دانشجو گفت: کسانی که الان دم از سازش با آمریکا می زنند و دلداده غرب هستند باید یک به اقداماتی که آمریکا از ۱۶ آذر سال ۳۲ تا به امروز علیه ما داشته، مرور اجمالی کنند. مطمئنا پیام خون شهدای دانشجو در روز ۱۶ آذر سال ۳۲ پیام مقاومت و ایستادگی است.
این استاد دانشگاه در ادامه ضمن حمایت از طرح راهبردی مجلس برای لغو تحریم ها گفت: این طرح باید پیگیری شود و انتظار داریم دولت به جای اینکه در مقابل این اقدام مجلس موضعگیری کند و بگوید مجلس هول نشود، موضع قاطع بگیرد.
وی گفت: الان دولت در دقیقه ۹۰ قرار دارد پس چه وقت قرار است اقدام مناسبی انجام دهد؟ ما انتظار داریم آقای روحانی هم نوا با رسانههای بیگانه مجلس را تخطئه نکند، مردم الان انتظار دارند انتقام سختی از دشمن گرفته شود نه اینکه در مقابل اقداماتی مانند طرح مجلس موضع گیری شود.
این استاد دانشگاه در پایان گفت: دانشمند ما را در کشورمان ترور میکنند و بعد رئیس سازمان ملل میگوید خویشتنداری کنید! بعد هم به گونه ای صحبت می کنند که انگار چنین اقدامی حقشان بوده است! اینها باید پاسخ داده شود.
* بیش از تحریمها از بی تدبیریهای دولت آسیب دیدهایم
صادق خلیلیان عضو شورای مرکزی کانون دانشگاهیان ایران اسلامی هم در ادامه اظهار داشت: کشور ما از یک طرف دچار تحریم شد و ۸سال است در تحریم هستیم و در دولت آقای روحانی هم ضعف تدبیر این را تشدید کرد و دچار تحریم و بی تدبیریها هستیم و بیش از تحریمها از بی تدبیریها آسیب دیدهایم.
وی افزود: رویکرد دولت این بوده تا به قراردادهایی با طرفهای خارجی ورود کند تا شرکتهای خارجی بیایند و اقتصاد کشور را درست کنند در حالی که این گذاشتن همه تخم مرغها در یک سبد محسوب میشود و باید ما تدابیر داخلی خودمان و اقداماتمان را با تکیه بر ظرفیت داخلی و مقاومسازی اقتصاد انجام میدادیم و این مسیر را دنبال می کردیم و اگر اقدامات سیاسی در چارچوب برجام پاسخ میداد، میتوانست برایمان یک همافزایی به ارمغان بیاورد.
خلیلیان با تاکید بر اینکه نحوه تعامل دولت در چارچوب سیاست خارجی و سیاستهای اقتصادی به گونهای بود که فرصتهای لازم را برای ساختن کشور از لحاظ ابعاد مختلف اقتصادی از دست دادیم، اظهار داشت: هیچ کدام از اهداف برنامه ششم محقق نشده و از لحاظ ابعاد کلان، حدود ۸۰درصد برنامه ششم محقق نشده است و باید این عقب ماندگیها را در برنامه هفتم هم لحاظ کنیم.
وزیر اسبق جهاد کشاورزی با اشاره به بیتدبیری های اقتصادی دولت و بی توجهی به مسکن مهر اظهار داشت: مثلاً نرخ رشد سرمایهگذاری بخش مسکن در سالهای ۹۳ و ۹۴ منفی ۱۸ درصد شده و وقتی نرخ رشد سرمایه گذاری بخش مسکن کاهش پیدا کند، تبعاتش این میشود که در سال ۹۴ نرخ رشد اقتصاد کشورمان منفی شد.
وی افزود: در بحث طرح توسعه کشاورزی که طرح بسیار خوبی بود که در سال ۹۰ در کشور انجام شد و ۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت در اختیار سرمایه گذاران بخش کشاورزی قرار گرفت و جهش خوبی در سرمایه گذاری بخش کشاورزی داشتیم و اوج سرمایه گذاری بخش کشاورزی از سال ۱۳۳۸ تا سال 98 مربوط به چهار ساله سال ۸۸ تا ۹۲ بود ولی بعد سرمایهگذاری شروع به کاهش کرد و ما آثارش را در واردات بیرویه بخش کشاورزی میبینیم که سال گذشته ۲۴.۷ میلیون تن واردات انواع محصولات کشاورزی را به استناد آمار گمرک داشتیم و بیش از ۱۲ میلیارد دلار ارز از کشور خارج شد.
خلیلیان با بیان اینکه در بحث اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی به کالاهای اساسی ۲۸ میلیارد تومان اختصاص پیدا کرد ولی آثارش در اقتصاد متناسب با این حجم از اختصاص ارز نبود، تصریح کرد: اینها بی تدبیریهایی هست که وقتی کنار تحریم ها میگذاریم آثار تحریم را در کشور تشدید میکند و ما دچار یک رکود اقتصادی هستیم که از نظر آمار بانک جهانی، صندوق بین المللی پول، مرکز آمار ایران و بانک مرکزی ما دچار رکود تورمی هستیم و رشد اقتصادی هم در سه سال اخیر منفی شده است.
وزیر اسبق جهاد کشاورزی با بیان اینکه بنابراین سیاستهای ارزی ما هم غلط بوده است، گفت: این سیاستها منجر به هدر رفت سرمایههای ملی شده و عملاً یک تورم بسیار سنگین را منجر شده است و قیمت مواد غذایی نسبت به سال ۹۲ تقریبا ۵ برابر شده و به همان نسبت توان خرید مردم و امنیت غذایی کشور کاهش پیدا کرده است.
وی ضمن بیان اینکه این تدبیریها باعث شده که ما الان باید حداقل ۷ دهک جامعه یعنی ۷۰ درصد جامعه را مورد حمایت و کمک معیشتی قرار دهیم و باید کمکهای بیشتری به طبقات ضعیف تر انجام دهیم، اظهار داشت: در بخش صنعت و معدن هم به این شکل است و کارگروهی در سال ۹۰ شکل گرفت و از سوی هیئت وزیران، بخشی از وزرا مسئول این کار بودند و نشستیم و آییننامه هایش را نوشتیم و نرخ سرمایهگذاری معدن را افزایش دادیم، ولی متاسفانه هم طرح توسعه کشاورزی و هم طرح توسعه معادن و صنایع مرتبط با آنها و هم طرح مسکن مهر در این دولت تعطیل شد.
خلیلیان با تاکید بر اینکه بر خلاف ادعای آقای روحانی اعلام کرده موفق ترین دولت در ۵۰ سال اخیر بوده شاخص های اقتصادی که دولت ایشان نشان میدهد که در ۵۰ سال اخیر ضعیفترین عملکرد از نظر شاخصهای اقتصاد کلان در دولت آقای روحانی مشاهده شده است گفت: هم آقای روحانی و هم حامیان سیاسی ایشان یک عذرخواهی بزرگ به ملت ایران بدهکارند و باید مسئولیت کار خودشان را برعهده بگیرند.
وی افزود: یک حزب سیاسی وقتی روی کار میآید اولین شرط این است که مسئولیت کارش را بر عهده بگیرد.
عضو شورای مرکزی کانون دانشگاهیان ایران اسلامی با بیان اینکه کانون دانشگاهیان در این انتخابات موضع مستقل خودش را خواهد داشت تصریح کرد: حتی اگر ما از افراد مطرح هم پشتیبانی کنیم به عنوان کانون دانشگاهیان این پشتیبانی انجام خواهد شد و در مباحث اولیه انجام شده سعی بر این است که بهترین فرد به جامعه معرفی شود بنابراین اعتقاد کانون این است که باید افرادی ورود پیدا کنند که همافزایی صورت بگیرد و بتوانیم از فضای انتخابات در جهت تبیین مواضع انقلاب و تدوین برنامههای دولت بعد استفاده کنیم و در مرحله آخر جمعبندی برای فرد نهایی صورت بگیرد تا بتوانیم یک دولت مقتدر و انقلابی و شجاع و با اعتماد به نفس داشته باشیم.
خلیلیان در پایان با اشاره به رویکرد دولت در قبال قانون راهبردی لغو تحریمها، اظهار داشت: مصوبه مجلس یک ابزار برای دولت بود که با استفاده از آن می توانست اجرای تعهدات را از طرف مقابل مطالبه کند و اشتباه دولت این بود که در برابر این مصوبه موضع گرفت و یک دولت هوشمند میتواند از این مصوبه به نحو احسن استفاده کند.
* شرایط فعلی معیشت مردم نتیجه انتخاب اشتباه است/ در حق بیانیه گام دوم انقلاب کوتاهی شده
رضا تقیپور عضو شورای مرکزی کانون دانشگاهیان ایران اسلامی هم در این نشست اظهار داشت: کانون دانشگاهیان تشکلی است که تلاش دارد در برهههای مختلف زمان درباره حوادث و رویدادهای متعدد در جامعه اعلام موضع کرده و مسائل را برای جمع نخبگان دانشگاهی، اساتید، دانشجویان و عموم جامعه تبیین کند.
وی افزود: انتخابات یکی از اتفاقات مهمی است که هر ساله در کشورمان داشتهایم این در حالی است که در 42 سال پیش تاکنون به صورت میانگین در کشورمان انتخابات برگزار کرده و حداقل یک انتخابات را در هر سال داشتهایم این در حالی است که در طول چند سال اخیر هر 2 سال یکبار 2 انتخابات داشتهایم.
عضو شورای مرکزی کانون دانشگاهیان ایران اسلامی تصریح کرد: اتکای نظام جمهوری اسلامی به آرای عمومی و رأی مردم است و مقام معظم رهبری هم به حضور مردم در صحنه تأکید داشتهاند؛ این حضور تأثیر بالایی در عرصههای مختلف سیاسی و اجتماعی داشته و دارد که میتواند در انتخاب مدیران و مسئولان در عرصههای مختلف این تأثیرگذاری را هر روز بیش از گذشته عمق بخشیده و سرنوشت کشور را در راستای اهداف انقلاب اسلامی و آرمانهای امام راحل و مقام معظم رهبری و منافع ملی رقم زند.
تقیپور گفت: تبیین شاخصها در انتخابات از سوی جامعه نخبگانی صورت میگیرد ولی گاهی اوقات فضای روانی کاری میکند که کمتر به عمق موضوعات توجه شود.
نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: انتخابات باید علیالقاعده براساس شاخصها باشد، ولی گروههای سیاسی سعی میکنند خیلی وارد شاخصها نشوند و به سوی سمت و سوی افراد و نامزدها گرایش پیدا میکنند.
تقیپور افزود:کانون دانشگاهیان ایران اسلامی شاخصهای نامزد اصلح در انتخابات را تبیین کرده و میکوشد مردم با شناخت از آنها کاری کنند که در نهایت با خیال راحت به یک فرد رأی دهیم.
عضو کمیسیون صنایع مجلس افزود: به انتخابات در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی تأکید زیادی شده است. امروز کانون دانشگاهیان ایران اسلامی این وظیفه را بر دوش خود میبیند که کاری را برای اجرای این گام انجام دهد زیرا در حق این سند مهم کوتاهی شده است.
تقیپور اظهار داشت: برای اجرای بیانیه گام دوم انقلاب با آنکه باید در 2 سال اخیر بیشتر به آن پرداخته و ابعاد مختلف آن برای جامعه و جوانان تبیین میشد، اما کار خاصی برای آن صورت نگرفته است.
عضو شورای مرکزی کانون دانشگاهیان ایران اسلامی افزود: مقام معظم رهبری بارها در گام دوم انقلاب از جوانان نام برده و به مسئولیتی که بر دوش آنان در اینباره وجود دارد تأکید کردهاند و فرمودهاند که جوانان باید خود را برای پذیرش مسئولیت با توجه به شور و اشتیاق جوانی و تجربه و دانش و مهارت افراد مسنتر کاری کنند که جمهوری اسلامی را به سمت مدیریت حرفهای سوق دهند.
تقیپور تاکید کرد: هر برگی که از بیانیه گام دوم ورق میخورد، پر از توصیههای رهبر معظم انقلاب است که باید در انتخابات بیشتر به آن توجه کرده و به مبنای روششناسی توجه کنیم.
وی افزود : تشکلهای سیاسی، فرهنگی و اجتماعی بایستی در شناسایی و معرفی شاخصهای انتخابات ورود کرده و نقش خود را ایفا کنند تا از آسیبهای احتمالی انتخابات به دور باشیم.
نماینده مردم تهران در مجلس افزود: شرایط فعلی اقتصاد و معیشت خانوارها در اثر انتخاب اشتباه بوده است، این در حالی است که همگان از این انتخاب اظهار تأسف میکنند ولی باید علاج واقعه را قبل از وقوع انجام میدادیم.
وی گفت: باید جامعه را در مسیری قرار دهیم که با انتخاب خود مدیر و مسئول اصلح را انتخاب کرده و مشکلات کشور را حل و فصل کنیم.
* نباید اجازه دهیم مدیر بیانگیزه و فاقد آیندهنگری روی کار بیاید
محمدمهدی زاهدی هم در ادامه این نشست اظهار داشت: محسن فخریزاده که از مفاخر علمی و دانشگاهی بود و به دست استکبار جهانی ترور و به شهادت رسیده، تسلیت و تبریک میگویم و از نیروهای امنیتی و انتظامی درخواست دارم که انتقام خون شهید فخریزاده و دیگر شهدای هستهای و سردار دلها حاج قاسم سلیمانی را از عاملان و آمران این جنایتها بگیرند.
وی افزود: هر دولتی که بخواهد روی کاربیاید باید چند کار مهم انجام دهد که در رأس همه آنها بازگشت اقتدارآفرینی به کشور است.
عضو شورای مرکزی کانون دانشگاهیان ایران اسلامی ادامه داد: وقتی دولت روحانی در سال 92 روی کار آمد ما در بحث هستهای غنیسازی 20 درصد را داشتیم و در بحث هوافضا هم ماهوار پرتاب میکردیم و در بخش سلولهای بنیادین و نانو تواناییهای بالای خود را نشان دادیم و بعد از آن بود که 5+1 تلاش کرد با جمهوری اسلامی ایران مذاکره کند؛ این کار معنایش آن بود که قدرت جمهوری اسلامی آنقدر زیاد شده بود که ما یک طرف بودیم و ابرقدرتهای دنیا طرف دیگر.
زاهدی تصریح کرد: وقتی از نظر علم و فناوری قوی و توانمند باشیم حتماً مورد احترام و تکریم دیگران قرار خواهیم گرفت. در حالیکه در چند سال اخیر اقتدار کشورمان بر اثر برجام و ترورهای متعدد و آتشسوزیهای اخیر و خرابکاری در نطنز شکسته شد است و حتی برخی ترورها هم عنوان نشد شاید به این دلیل بوده است که نبایستی اعلام می شد.
وی افزود: در بحث نظامی، دفاعی و موشکی توانمندیهای کشورمان چند برابر شده است که من دست عوامل آن را میبوسم و اگر تلاشهای آنها نبود مشخص نبود که چه بلایی سر کشور میآمد.
نماینده کرمان در مجلس خاطرنشان کرد: توسعه علم و فناوری به ویژه فناوریهای نو در کشورمان لازم است و تنها نباید به توسعه هستهای در کشور بپردازیم بلکه بحث رسیدگی بیشتر به موضوع هوافضا و حضور ایران در مدارهای بالای جو و رصد دنیا از طریق ماهوارههای ایرانی و نظارت بر امور نظامی دیگر کشورها و استفاده از فناوریهای نوین در حوزه محیط زیست است.
وی گفت: اقتصاد بدون نفت و اقتصاد پایدار مبتنی بر اقتصاد مقاومتی با محوریت اقتصاد دانش بنیان از ضروریات کشورمان است و نباید دیگر به سمت فروش نفت خام و منابع معادن و چوب جنگل باشیم زیرا این کار به تاراج دادن سرمایههای کشور است.
رئیس سابق کمیسیون آموزش مجلس گفت: اقتصاد مبتنی بر دانش بخشی از اقتصاد پایدار است که میتواند نوسانات را کنترل کند. این در حالی است که در چند سال آینده انرژیهای نوین جایگزین نفت شده و دیگر نفت در دنیا جایگاهی نخواهد داشت.
زاهدی اظهار داشت: بهرهگیری از مدیران جهادی و پرکار مردمی و متخصص و عاشق انقلاب و ادامه دهنده راه شهدا برای اعتلای ایران اسلامی بسیار مهم است و نباید اجازه دهیم مدیر بیانگیزه و فاقد آیندهنگری روی کار بیاید.
وی تصریح کرد: افزایش اعتماد ملی در شرایط فعلی کشور ضروری است این در حالی است که براساس نظرسنجیهای اخیر اعتماد مردم به سیستم اجرایی کشور بسیار پایین آمده و این آمار بسیار بیسابقه است.
عضو شورای مرکزی کانون دانشگاهیان ایران اسلامی گفت: باید به وحدت و انسجام ملی در کشور اهمیت بدهیم ضمن اینکه دولت انقلابی آینده هم نباید یکسویه نگری کرده و یکجانبه مدیرانش را انتخاب کند چرا که لزومی ندارد که حتماً مدیران دولت آینده از یک جناح باشند بلکه باید تخصص و روحیه جهادی و انقلابی آنها را مدنظر قرار داد.
زاهدی گفت: شفافیت در امور از دیگر موارد مهم در حوزههای اقتصادی، اداری، بانکی و مالیات است که باید به سرعت به سمت و سوی آن گام برداریم.
عضو شورای مرکزی کانون دانشگاهیان ایران افزود: مبارزه با فساد و رانتخواری باید در دستور کار دولت بعدی قرار گیرد ضمن اینکه جلوگیری از قاچاق کالا هم از دیگر ضروریات محسوب میشود. به همین دلیل نباید اجازه دهیم از مرزهایمان جنس و قاچاق انسان صورت گیرد.
نماینده مردم کرمان در مجلس گفت: تقویت پول ملی و حمایت مادی و معنوی از دهکهای پایین جامعه لازم است ولی برای آنکه این افراد به درآمد پایدار برسند بایستی به آنها ماهیگیری یاد دهیم نه اینکه فقط یارانه را به آنها به عنوان ماهی دهیم.
وی افزود: اعطای یارانه تنها به خانوارهای آسیبپذیر مهم نیست بلکه باید به سمت توانمندسازی آنان حرکت کنیم.
رئیس کمیسیون آموزش مجلس دهم گفت: در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی باید به سمت تمدنسازی حرکت کنیم که برای این کار ابعادی متصور شدهاند که میتوانم به مأموریتگرایی و مسئلهمحور بودن مسائل پژوهشی و آموزشگاهی دانشگاهها، توجه به آمایش سرزمینی و راهاندازی سیستم فعال آموزش سکویی (پلتفورمیک) و فراتر از آموزش مجازی، اصلاح آییننامه مدیریت دانشگاه و تحولآفرینی در آن و همچنین بازنگری در سند اسلامی شدن دانشگاه با رویکرد تحول اشاره کرد.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
پر بازدید ها
پر بحث ترین ها
بیشترین اشتراک
بازار
اخبار کسب و کار