۱۶ رسانه مجوز گرفتند و ۱۰ رسانه هم تعلیق مجوز شدند
به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، حسین زارعی مدیر کل صدور مجوز ساترا درباره امکانهای جدیدی که این اداره کل برای رسانههای صوت و تصویر فراگیر ایجاد کرده است، گفت: ساترا جزو اولین دستگاههای اجرایی است که از طریق درگاه ملی مجوزها که در ذیل وزارت اقتصاد و دارایی قرار دارد کار صدور مجوز در حوزه فعالیت رسانه و همچنین مجوز تولید و مجوز انتشار را آغاز کرد و ذیل همان مجوزهایش صادر میشود. اتفاق جدیدی که رخ داده ما جزو اولین دستگاههای اجرایی هستیم فرایند مربوط به تمدید اعتبار مجوز را ساماندهی کردیم.
وی افزود: مجوزهای سطح دو یکساله و مجوزهای سطح سه دو سالهاند و سطح یک که شش ماه اعتبار دارد و غیرقابل تمدید است باید بعد از آن متقاضیان به سراغ سطح دو بروند وگرنه رسانه مربوطهشان در مسیر فرآیندهای قانونی و نهایتاً تعلیق قرار میگیرند. بحمدالله اداره کل صدور مجوز ساترا این بحث فرآیند تمدید و اصلاح را با همکاری اداره کل فنی و درگاه ملی مجوزها عملیاتی کردیم. خوشبختانه از اول دیماه عملیاتی شده و پیش از آن به صورت داخلی این کار پیش میرفت.
زارعی ادامه داد: از اول دی ماه دیگر هر پلتفرم و رسانهای که اعتبار مجوزش رو به پایان است میتواند به درگاه ملی مجوزها مراجعه کند و ما هم به صورت الکترونیکی تمدید مجوزشان را انجام میدهیم.
مدیرکل صدور مجوز و امور رسانه ساترا ابراز امیدواری کرد: انشاءالله تا آخر دیماه فرایند سطوح چهار که به سوپراپلیکیشنها برمیگردد، سطح پنج که تنظیمگر بخشی هستند و سطح شش که مالکیت نهادها و سازمانهای حکومیتی و حاکمیتی است از طریق درگاه ملی مجوزها، از اواخر دیماه از طریق درگاه ملی قابل انجام و اجرا خواهد بود. مخاطبان و درخواستکنندگانی که ذیل این سطوح قرار میگیرند میتوانند برای دریافت مجوز به درگاه ملی مجوزها مراجعه کنند.
وی در ادامه از اعطای مجوز به ۱۶ رسانه و تعلیق و ابطال مجوز ۱۰ رسانه خبر داد و گفت: اخیرا به ۱۶ رسانه مجوز فعالیت اعطا شد و ۱۰ رسانه هم تعلیق مجوز شدند. دلیل این تعلیقها، عدم اقدام در دریافت شناسه یکتا از طریق درگاه ملی و یا غیرفعال بودن طولانی پلتفرمهاست.
زارعی درباره اعطای بسته حمایتی به رسانهها صحبت کرد و توضیح داد: ساترا در راستای حمایت از خانواده، ترویج سبک زندگی ایرانی-اسلامی و توسعه محتوای سالم در رسانههای دارای مجوز از سوی این سازمان و ترویج آن در فضای مجازی در نظر دارد بسته محتوایی ویژه «سبک زندگی، فرزندآوری و خانواده» شامل ۷۰ قسمت برنامه بالغ بر یک هزار و ۹۵۱ دقیقه در قالبهای مختلف برنامهای را منطبق بر مبنای نظام رتبهبندی این سازمان در اختیار رسانههای دارای مجوز قرار دهد.
وی خاطرنشان کرد: برنامههای ترکیبی «عصر خانواده»، برنامه سخنرانی «درسهایی از قرآن»، مستندهای «تجربه مادری»، «داستان من» و «کودک من»، برنامههای تلویزیونی «نقش اعتقاد، سبک زندگی و اندیشه و درمان کرونا»، «دوربین سلامت ـ لذت فرزندآوری» و موسیقی تصویر «جامعه ما خانواده ماست» عناوین محتواهای بسته مذکور است.
مدیر کل صدور مجوز و امور رسانه ساترا در پایان یادآور شد: متقاضیان میتوانند برای دریافت این بسته محتوایی یا کسب اطلاعات بیشتر به مرکز خدمات رسانه به آدرس avmic.ir/media-service بخش «دریافت بسته حمایتی محور مقاومت» مراجعه و تقاضای خود را ثبت کنند.